joi, 18 august 2016

Teroare si frica

 Frica indusa oamenilor sub diferite forme prin rădăcini si este cultivata prin mass-media . Frica de terorism a adus oamenilor neliniște si nesiguranța in care autorii acelor scenarii ( întâi crează haos apoi vin cu soluție sau cu soluții) , întâi perturba mintea omului cu imagini macabre ca apoi sa pozeze in îngeri salvatori ... cei care vor binele întregii lumi . Iar ca un scenariul apocaliptic sa prinde contur trebuie întâi sa aduci in scena ( sa pui in scenariu) si personaje negative , acele personaje către care sa arați cu degetul sau majoritatea oamenilor sa arată ca cine e principalul vinovat sau vinovații tot cu ajutorul mass-mediei ajung sa deosebească ( de parca teroriștii sau alte personaje negative care atentează la viata oamenilor ar fi personaje draconice sau ar proveni din medii complet diferit al oamenilor de rand si doresc cu neputința sa producă răul si suferința).


 Cei nu stiu majoritatea oamenilor e ca teroriștii si autorii unor atentate sunt aceeași personaje , oameni care dupa condamna si cer pedepse aspre ( dar cui oare... atunci inventează teroriști din randul oamenilor simpli care nu se supun autorităților , elitei mondiale) . Cei care nu se lasă usor de păcălit iar in al doilea rand din randul serviciilor secrete care sunt in același timp teroriști si martori la atentate ca apoi protectori ai vieților umane , bineînțeles ca toti fiind la cheremul forțelor oculte , al elitei mondiale care vor sa stăpânească si sa aiba control asupra tuturor . Asta vor, vor sa implementeze un sistem de control autoritar cu viziuni macabre si devastatoare asupra omenirii ( nu vor sa lasă pe oameni sa trăiască cat se poate de liber ... căutând tot felul de metode ca sa-i supune pe toti , nici unul sa nu aiba răgaz sau prilej nici măcar iluzia de libertate ).


 Chiar daca multora li se pare neclar situația si modul in care se afla sau se vor afla cat de curând... ce spun mulți , n-am nimic de ascuns ( ce daca voi fi supravegheat 24 de ore din 24 de ore ) , ce daca vor afla ce fac si anume , ce. Bulangii , poponarii si homosexualii chiar isi doresc ca lumea sa știe de ei... vor sa facă de văzul lumii , vor sa si-o tragă ( atuncea e clar ca asta le-ar conveni sa afla orisicine si orice de la ei) ... cum si-o pun si cu cine. Dar mai suntem majoritatea care vrea sa nu fie sub lupa supravegheata si mai important sa li se spune ce sa facă si cum sa gândească sau ce atitudine sa adopta in diferite probleme ale omenirii. Nici nu ai cum sa ceri de la mulți oameni cand ei au deja o mentalitate ostila lor si accepta sau sunt toleranți la orice ... predispuși si fara prejudecăți , fara principii morale care cred ei ca nu le sunt de folos.


 Atata stiu ei , cat timp vor sta cuminți si vor face ce li se spune nu vor păți nimic ( daca vor lasă câte ceva de la ei si vor ajunge simpli sclavi , daca nu sunt deja ), vor avea o viata lunga ci numai tavanul deasupra capul vor poate pică si sa-i nenorocească . Săracii naivii de ei ca vor afla dar va fi târziu pentru ce anume li s-a pregătit sau si-au pregătit singuri ceea ce la început părea o plasa de siguranța dat cu timpul s-a transformat intr-o închisoare , intr-o colivie unde stau închiși ca papagalii sau porumbeii de unde au voie sa ciripească cum au auzit de la stăpânii lor si mai important nu vor sa-si supăra stăpânii care la o adica ii pot scoate afara din colivie si sa devine prada unor ulii. De fapt chiar sunt ei simplu prăzi numai ca nu-si seama pe moment si sunt năucite moral prin prijma unui singur fapt si anume ca nu prea ii interesează . Majoritatea prostimii e conectata la o lume pline de iluzii iar ceea ce li se ordona executa la comanda fara reținere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu