luni, 5 septembrie 2016

Noi sau ei

   Întotdeauna s-a dat lupta între noi si ei, doar cei mai prosti vor crede sau vor spune ca n-a existat sau ca nu exista o bătălie purtată pe diferite căi dintre noi si ei . Ei, cei care caută dominare si putere asupra noastră ( cei care nu se vor dezică de crezul lor , de planul lor ) dar nici nu vor da mura'n gura ca așa-i ar sta treaba dar mai ales, ca prostii sa fie ținuți in lesa ( dându-le de înțeles ca ei fac totul pentru binele lor si nu pentru supremaatie ).


  Cum putem vedea din ce in ce mai clar si ca lupta dintre cei "bogati" ( mai ales conducătorii pulii acestei lumi , cei care se îmbogățesc de pe urma prostimii ) si cei săraci ( cei care la stadiul ăla pot fi doar ținuți ... Repet pentru a suta mii oară , ca putem fi toti bogați sau mai mulți bogați decât săraci ) a luat naștere încă din antichitate ( sau , din punct de vedere istoric lucrurile stăteau intr-ul sau altul , unde tot acea lupta s-a dat între cei care vroiau sa fie stăpânii unor sclavi ). Iar acuma, in zilele noastre lucrurile sunt din ce in mai evidente ( doar prostimea mai spera ca in alta postura s-ar afla omenirea in ziua de astăzi ).



   De parca, nu tot ei decid ce avem voie sa facem , cat avem voie sa detinem bunuri sau valori materiale ( bine, întâi trebuie sa le procuram .,, iar , partea asta e cea mai nasoala ; deoarece , tot sunt aia putini care pot măcar spera la traiul clasei de mijloc ... dar iar, cineva trebuie sa-si rupe sira spinării pentru ca aia sa aiba un trai decent fata de clasa de jos, aia sunt sclavii așa ziși muncitori care teoretic n-ar avea de ales iar practic ... soluții ar fi).


 Întâi , sa abolim sistemul capitalist ( năucitor si putred ) care sta de ceva vreme sa cada ( practic , ar pică , ar fi sfărâmat si daramat din temelii daca sclavii nu l-ar întreține adica, prostimea n-ar atat de credula pe cat de harnici si priceputi s-ar crede ). Ca atunci , corporațiile nu ar mai produce nimic ( n-ar avea sclavi in subordine , ar fi nevoiți sa se lepăda ... nu de satana :), ci de obiceiul de a scoate bani din orice ). Practic , ar pică in același timp si sistemul monetar cu toate chichițe si bubele ale lui ( cine , ar mai fi prost cum vedem in ziua de astăzi pe majoritatea aplecandu-se sau supunându-se dupa bani ).



 Pentru asta avem nevoie de o etapa intermediara in care din ce in ce mai mulți sa-si dea seama pe ce lume trăiesc ( bănuiesc , ca nu se afla cineva pe acest pamant mizerabil crezând ca , cand va pleca adica va muri si presupunem ca va ajunge in rai .... chiar daca nu exista , cum si nici iad; se va afișa la porțile raiului fiind întâmpinat de sf. Petru la cat de înstărit e ca si cum s-ar duce la hotel, apropo exista cu denumiri de poarta raiului sau sf. Petru hoteluri sau pensiuni :). Deci , ca arate tratati cu seriozitate ce înseamnă viata pe pamant sau de apoi ( cum multe religii si implicit creștinismul vi le bagă pe gât ) . Treziți-va , trăiți o singura data pe pamant ( viata va aparține vouă ... nu aparține pulii mele , nici altora cărora va supuneți ca ultimii sclavi si nici unor zei sau divinități).




 Sa fie clar , daca trecem de etapa asta ... putem câștiga orice lupta împotriva lor ( putem singuri sa creăm lumea in care vrem sa trăim... nu sa lăsam pe bulangii sau pe homosexuali , pe hoți sau pe criminali , pe propovăduitori sau escroci cum sa trăim sau mai ales ... cum ne pregătesc ei sa trăim ). Nu ei decid si nici nu putere asupra noastră ( nici măcar nu ar trebui sa exista pe lumea asta oameni atat de naivi încât chiar sa pune botul la toate bazaconii ); ci noi ii lăsam usor cu vorbe dulci si porcarii ( tâmpenii născocite de unii si de alții ) iar noi devenim la urma urmei simple ființe umane ( atata cat ne mai permit principiile morale... căci fara ele , nu mai ești om decât fizic iar psihic sau așa zis din punct de vedere spiritual o simpla lichea ). Căci , un om n-ar trebui sa se supune in fata altuia pentru nimeni si nimic pe lumea asta.



   Cu asta , cu toții ar trebuie sa pornim si sa creăm o lume noua unde doar principiile morale ( se vor afla in fundația omenirii ) iar restul vor fi stârpite încă din naștere ( ca se vor găsi , întotdeauna va exista oameni , mai bine spus zdrente masculine care se vor si peste cap doar sa fie stăpânii pulimii ) ,  iar principal dușman al omenirii sau noi omeniri asta va fi pentru întotdeauna . Fiindcă , vor încerca sa corupă pe ceilalți ca apoi sa -i deține ca pe obiecte sau lucruri . Fara doar sau poate a sosit momentul demult ( suntem deja in al treisprezecelea ceas ) cand trebuie sa acționăm sau sa reacționam ca altfel vom pieri si REPET din nou , nu e nimeni deasupra noastră sau in alta parte care o sa ne salveze in vecilor pulii).



    Vreți sa fiți oameni , liberi si proprii stapani sau sclavi , lichele si roboței cu creier uman ... care, nu doar ca vor reacționa sau acționa la cum au fost programați dar nici nu vor avea vreodată putere fizica sau mai ales mintala sa opune rezistența devenind o simpla prada in fata corporațiilor , marilor stapani ale pulimii!