luni, 5 septembrie 2016

Noi sau ei

   Întotdeauna s-a dat lupta între noi si ei, doar cei mai prosti vor crede sau vor spune ca n-a existat sau ca nu exista o bătălie purtată pe diferite căi dintre noi si ei . Ei, cei care caută dominare si putere asupra noastră ( cei care nu se vor dezică de crezul lor , de planul lor ) dar nici nu vor da mura'n gura ca așa-i ar sta treaba dar mai ales, ca prostii sa fie ținuți in lesa ( dându-le de înțeles ca ei fac totul pentru binele lor si nu pentru supremaatie ).


  Cum putem vedea din ce in ce mai clar si ca lupta dintre cei "bogati" ( mai ales conducătorii pulii acestei lumi , cei care se îmbogățesc de pe urma prostimii ) si cei săraci ( cei care la stadiul ăla pot fi doar ținuți ... Repet pentru a suta mii oară , ca putem fi toti bogați sau mai mulți bogați decât săraci ) a luat naștere încă din antichitate ( sau , din punct de vedere istoric lucrurile stăteau intr-ul sau altul , unde tot acea lupta s-a dat între cei care vroiau sa fie stăpânii unor sclavi ). Iar acuma, in zilele noastre lucrurile sunt din ce in mai evidente ( doar prostimea mai spera ca in alta postura s-ar afla omenirea in ziua de astăzi ).



   De parca, nu tot ei decid ce avem voie sa facem , cat avem voie sa detinem bunuri sau valori materiale ( bine, întâi trebuie sa le procuram .,, iar , partea asta e cea mai nasoala ; deoarece , tot sunt aia putini care pot măcar spera la traiul clasei de mijloc ... dar iar, cineva trebuie sa-si rupe sira spinării pentru ca aia sa aiba un trai decent fata de clasa de jos, aia sunt sclavii așa ziși muncitori care teoretic n-ar avea de ales iar practic ... soluții ar fi).


 Întâi , sa abolim sistemul capitalist ( năucitor si putred ) care sta de ceva vreme sa cada ( practic , ar pică , ar fi sfărâmat si daramat din temelii daca sclavii nu l-ar întreține adica, prostimea n-ar atat de credula pe cat de harnici si priceputi s-ar crede ). Ca atunci , corporațiile nu ar mai produce nimic ( n-ar avea sclavi in subordine , ar fi nevoiți sa se lepăda ... nu de satana :), ci de obiceiul de a scoate bani din orice ). Practic , ar pică in același timp si sistemul monetar cu toate chichițe si bubele ale lui ( cine , ar mai fi prost cum vedem in ziua de astăzi pe majoritatea aplecandu-se sau supunându-se dupa bani ).



 Pentru asta avem nevoie de o etapa intermediara in care din ce in ce mai mulți sa-si dea seama pe ce lume trăiesc ( bănuiesc , ca nu se afla cineva pe acest pamant mizerabil crezând ca , cand va pleca adica va muri si presupunem ca va ajunge in rai .... chiar daca nu exista , cum si nici iad; se va afișa la porțile raiului fiind întâmpinat de sf. Petru la cat de înstărit e ca si cum s-ar duce la hotel, apropo exista cu denumiri de poarta raiului sau sf. Petru hoteluri sau pensiuni :). Deci , ca arate tratati cu seriozitate ce înseamnă viata pe pamant sau de apoi ( cum multe religii si implicit creștinismul vi le bagă pe gât ) . Treziți-va , trăiți o singura data pe pamant ( viata va aparține vouă ... nu aparține pulii mele , nici altora cărora va supuneți ca ultimii sclavi si nici unor zei sau divinități).




 Sa fie clar , daca trecem de etapa asta ... putem câștiga orice lupta împotriva lor ( putem singuri sa creăm lumea in care vrem sa trăim... nu sa lăsam pe bulangii sau pe homosexuali , pe hoți sau pe criminali , pe propovăduitori sau escroci cum sa trăim sau mai ales ... cum ne pregătesc ei sa trăim ). Nu ei decid si nici nu putere asupra noastră ( nici măcar nu ar trebui sa exista pe lumea asta oameni atat de naivi încât chiar sa pune botul la toate bazaconii ); ci noi ii lăsam usor cu vorbe dulci si porcarii ( tâmpenii născocite de unii si de alții ) iar noi devenim la urma urmei simple ființe umane ( atata cat ne mai permit principiile morale... căci fara ele , nu mai ești om decât fizic iar psihic sau așa zis din punct de vedere spiritual o simpla lichea ). Căci , un om n-ar trebui sa se supune in fata altuia pentru nimeni si nimic pe lumea asta.



   Cu asta , cu toții ar trebuie sa pornim si sa creăm o lume noua unde doar principiile morale ( se vor afla in fundația omenirii ) iar restul vor fi stârpite încă din naștere ( ca se vor găsi , întotdeauna va exista oameni , mai bine spus zdrente masculine care se vor si peste cap doar sa fie stăpânii pulimii ) ,  iar principal dușman al omenirii sau noi omeniri asta va fi pentru întotdeauna . Fiindcă , vor încerca sa corupă pe ceilalți ca apoi sa -i deține ca pe obiecte sau lucruri . Fara doar sau poate a sosit momentul demult ( suntem deja in al treisprezecelea ceas ) cand trebuie sa acționăm sau sa reacționam ca altfel vom pieri si REPET din nou , nu e nimeni deasupra noastră sau in alta parte care o sa ne salveze in vecilor pulii).



    Vreți sa fiți oameni , liberi si proprii stapani sau sclavi , lichele si roboței cu creier uman ... care, nu doar ca vor reacționa sau acționa la cum au fost programați dar nici nu vor avea vreodată putere fizica sau mai ales mintala sa opune rezistența devenind o simpla prada in fata corporațiilor , marilor stapani ale pulimii!



miercuri, 31 august 2016

Femeia

   Ce nu reușesc multe dintre zdrente masculine : bulangii , poponarii , homosexualii etc. ; este ca rolul femeii n-ar fi bine definit ( de parca acele zdrente au apărut sau au ieșit din cur ( cineva i-a cacat) . Cum de altfel , cacanarii sau "cârnăciorii" nu văd in femei viitoarele mame ( care aduc viata pe pamant ) ci ca simple jucării sau sclave sexuale. De la tratamentul femeilor oferit cu diferite ocazii la care sunt umilite la propriu ( vezi prostitutia) sau intr-o căsnicie prin violenta verbala sau chiar fizica ( ele toata viata lor au de suferit , sunt putine care scapă de umilința si batjocura) . In general toata ajung pe mâinile multora dintre cacanari ( ca sa le satisfacă plăcerile carnale iar dupa aceea fiecare ele se afla pe cont propriu in mare parte sau in căutarea printului care vine calare pe un cal alb). Numai ca, ele ajung sa fie călărite atat la propriu cat si la figurat iar in putine cazuri ajung sa te călărească ele căci ( fiecare dintre cacanarii , dintre acei "bărbați" care cred ca ar fi niște specii feroce dar de fapt sunt niște zdrente masculine ordinare ).


  Deoarece , femeia e mai presus de obiecte si alte lucruri materiale ( nu poti cumpara pizda ei pentru o perioada de timp ca sa-ți satisfaci plăcerile iar dupa aia sa o lași balta spunând ca e o târfă ) . Dar din cauza cui devin femeile așa zise de moravuri ușoare daca nu din cauza a noastră , a cacanarilor care nu suntem in stare nici măcar sa recunoaștem rolul femeii ( si nu doar acela de a i-o trage pana iti dai drumul ) . Căci , ea ar trebui tratată mai presus de toate ( ca daca n-ar fi ea n-am fi existat nici noi ); acuma , mamele erau curve la o adica daca bărbații lor ( tatii ) nu-si dădeau interesul de a le trata cu se cuvine si cum fiecare dintre noi , cacanari, ar trebui sa o facem daca vrem sa fim bărbați si nu simple zdrente care doar se folosesc de ele .


  Ele , ajung sa-si asuma responsabilitățile intr-o familie ( căci, cacanarul nu e in stare, nu e bărbat la cum s-ar credea ) si asta ne spune multe despre așa zisa lupta dintre sexe ( o porcărie născocită ca sa combate rolul femeii si sa devine cu timpul sau sa preia atribuțiile bărbătești ) ceea ce e destul de grav . O femeie n-ar trebui expusă unor eforturi fizice ( cu lucrul manual care necesita forța , de aceea existam nou cacanarii ) . Ea, ar trebui ferita tot timpul de exces de zel , de asemenea,  din partea noastră ( vrei sa-ti măsori forțele caută un cacanar de calibru tău si rupă-i căpățâna ) . Cum vedem ca se intampla la locurile de munca , in viata de zi cu zi ( unde , mai ales bătrânii isi caută recunoaștere in femei sau in nevasta) ... de parca el ar fi adusă pe pamant si nu tot o femeie .



  Grav , ca zdrentele masculine vor in continuare sa se dezică de femeie ( iar propaganda homosexuală asta face si promovează in cel mai meschin mod posibil). Iar noi ceilalți care părem bărbați ( cel puțin , sau sunt unii care doar se considera bărbați căci nu dau dovada de asta).... si vedem cum unul in fata altuia se supune doar prin vorbe ( ca si cum ar fi o femeie , nici măcar cu vorbe dulci ale unei femei nu s-ar supune in așa hal cum o face de obicei) . In fata politicienilor , in fata organelor de ordine ( sau a pulii) , in fata stăpânilor ( a șefilor, patronilor etc. ) , in fata divinității si a personajelor invizibile , de asemenea in fata propovaduitorilor si nu in ultimul rand , banul sau lucrurile materiale il deposedeaza de principiile morale. Atuncea e destul de limpede ca devine o cârpa , o zdreanță masculină si prețuiește o femeie atat cat il duce mintea sau isi permite ( cu postere pe pereți sau tablouri cu femeii , prin admirarea posterioarelor... cat de buna e pentru pula sau daca e perfecta si potrivită ).



 Dar , REPET , femeia e mai mult decât o necesitate masculină sau a masculinității ( ca atuncea noi o transformam in altceva si tot noi ne plângem ca ce devin pe parcurs ele) si plini de frustrări cum poti vedea pe zdrentele masculine neînțelegând ce se petrece cu femeile. Doar , un bărbat ( si nu unul care doar oare sau se considera ) poate vedea efectele si problemele grave la care sunt predispuse femeile daca "barbatii" le tratează cu dispreț , cu nepăsare si doar atunci dau dovada de afectivitatea unei femei cand duc dorul pizdei ( iar pana atunci si dupa aceea) poate si sa dispare sau sa se facă utila devenind o simpla sclava . Iar lumea ar trebui condusă de bărbați , care ar ridica rolul femeii la rang de sacralitate ca orice zdreanță masculină sa știe ca femeia e femeie iar un bărbat e acela care recunoaște rolul femeii , mai ales ca nu poate fi înlocuit rolul ei de nimic in lumea asta cum deja se observa tendințele lumii modernă.



  Putem sa fim bărbați ( noi ăștia , cu cârnăciori de care posedam ) sau continuam sa ne manifestam ca ultimele scursuri , zdrente masculine care nu stiu altceva decât sa aiba pretenții ca cineva sa le sugă pula ca la randul la fel o fac si ei ( atat la propriu cat si la figurat ) . Iar eu , nu văd ca lumea asta s-ar îndrepta către normalitate ( dimpotrivă , decăderea umana si răspândirea meschinitatii ne îndreptam către dispariție ca specie umana ( unde femeia e unica ) iar bărbatul ( bărbat si nu o zdreanță masculină) . Atata , ar suficient pentru început ca fiecare sa știe sa deosebească rolul femeii de rolul bărbatului si mai important , sa nu le amestecam ca-mi bag pula daca nu o sa încep intr-o zi sa fac curățenie ( orice zdreanță masculină care va defila sau va batjocura o femeie va pieri de mâinile mele)!

marți, 30 august 2016

Public versus privat

  Corporațiile au un mare interes se pune mâna pe orice care cu ceva in urma aparținea oamenilor ( a majorității si nu doar , cum se afla in ziua de astăzi pe mâinile unora). De la bunurile publice , utilitățile , spitalele si buticurile cu produse farmaceutice, învățământul superior mai ales ( dar , in scurt timp totul va fi privatizat ; pana si grădinițele , creșele si orfelinate toate se afla in mâinile unora care vor sa-si scoate investiția pe viitor de pe urma copiilor) , biserica si cultele religioase s.a.m.d. . Ce nu lua încă zdrentele masculine e aerul , restul ( viata, moralitatea si trupul ) aparține altora ; doar prin simpla iluzie mulți cred ca aparține totul noua ( ca noi suntem binecuvântați de aceste zdrente , ca ne oferă ei totul iar noi doar stam si așteptam sa primim).


  Daca, ar aparține noua totul , acuma nu ar trebui sa cerem socoteala nimănui ( de ce nu avem spitale , de ce învățământul scârțâie ca osia la cocie , de ce trebuie sa lucram pentru unii ca sa ne permitem sa plătim utilitățile si produsele altora , de ce trebui sa aiba altul grija de necesităților noastre etc.). Nu putem face noi totul, nu suntem in stare de nimic ( nu avem sânge si nici vlaga in noi ) , e obligatoriu sa lăsam totul pe mâinile unora ( iar ca urmare, sa devenim sclavii lor ) si sa luptam împotriva morilor de vânt ; căci , nu-i așa , cand vedem ca ne-a ajuns cuțitul la os căutam salvarea in altcineva sau in lucruri imaginabile . Mai rau nu se poate cand , iti dai propria viata si existența pe mâinile altora ești pasibil la dispariție .



Asta se intampla , cei care dețin încă ceva si aparține poporului pe drept ( se fac presiuni pentru ca politicienii sunt dispuși sa ne bande cu totul... deja au făcut-o) iar omul daca e constrâns cedează usor si nu poate practic sa tine pasul sau sa intra in competiție cu zdrentele masculine ( vezi , țăranii si fermierii ) ; căci administrația locală si naționala aparține deja corporațiilor prin slugile lor care se afla la conducerea administraților ). Oricine poate sa resimte si mai mult sa vadă o lupta deja aproape câștiga de gasca zdrențelor ale privatizării si nu mai rămâne decât sa ne mai spune cineva ( apropo, au zis mulți deja dar pe ocolite ca prostul de rand sa se creadă superior sau in siguranța in ceea ce privește realitățile din jurul nostru ; căci , poate sa vadă la tembeliziuni si pe rețele media care influentează viețile oamenilor in ultimul hal) . Ca nu are de ce sa se teama si ca totul e normal dar de fapt e o apologie iar oamenii nu se mai satura de a nu fi pacăliți .



  Pana va fi prea târziu ca sa observa si cand totul va fi deja luat sau furat , isi vor da seama ca ceea ce costa bani si sa întreține cu bani nu poate funcționa pana la nesfârșit daca servilitatea scadă si întreținerea tuturor utilităților e lăsată in paragina  fiindcă scopul celor care va dețin e sa scoate profit ( mai mult, nu se mulțumesc cu atat... ca pe o perioada scurta ies in câștig dar pe o perioada lunga le mai trebuie resurse naturale , materiale si umane de pe urma căruia sa scoate iarăși profit ) . Ca noi ce , sa folosim si sa plătim pentru tot ( clar , ca nu poate fi pe gratis ... trebuie sa pui osul la contribuție , dar trebuie sa te asiguri ca lucrezi in direcția potrivită ) si nu doar sa fii un sclav toata viata , bun pana nu ai căzut din picioare ca dupa aia stai la mila domnului , pardon , al pulii!

duminică, 28 august 2016

România

 Iată ca am ajuns chiar sa fim sclavi in propria țara , un subiect pe care toata lumea vrea sa-l evite ca doar așa nu vor isca o revolta reala , adevarata in România sau panica in randul conationalilor ( dar , iar cu cine sa faci ceva cand lumea credula si fudula s-a resimțit in ceea ce privește starea in care se afla si vor spune , ce sa facem ... oricum , nu stam ca prostii ca altcineva sa ne rezolva problemele).


Așadar , conform unui studiu al celor de la Transnational institute ( din 2015 ) arată ca străinii dețin terenuri in România pe o suprafața de 5.3 milioane de hectare ( din totalul de 13.3 de hectare , cum se presupune ca ar avea România) . Pai, ce sa mai spui ... ca am ajuns sa ne batem joc de propria existența ( ca vom devine slugile corporațiilor , deja suntem; deci , nu mai rămâne decât sa ne aplecam in fata lor si sa-i pupam in pula sau in cur sa ne dea si noua ceva ca sa nu murim de foame ). Ca , zdrentele masculine care de 26 de ani încoace ne vând ca pe scobitoare si bețișoare fara ca noi sa ne împotrivim ( nici măcar , REPET... nu vrem sa vedem realitatea din jurul nostru , mulți trăim intr-o Românie din care nici nu mai știm daca e de folos sa facem ceva sau plecam cu toții la cules de căpșuni , la spalat de funduri bătrânilor in străinătate , la prestat cu curul sau cu pizda cat si : vor spune unii ca au o meserie foarte plătită si respectabila ( dar ce morții tai cu o meseria ta si cu onoare si demnitate nu vrei sa faci nimic pentru neamul tău ).

 Unii mai cred ca totul e pierdut ... ori ne supunem in totalitate si ne va fi bine ( adica vor avea grija de noi corporațiile , străine si ne vor da câte o muie gratis daca plătim pentru alte doua ) si cu mentalitatea multora care reiese ca mai bine stam cuminți , frecăm cariciul ca dupa aia vine si rasplata ( o cana cu sloboz) .... am ajuns sa nu avem pamant . Așa zișii investitori străini nu doar ca au cumpărat terenurile arabile , pădurile dar pe parcurs au construit pe acele terenuri centre comerciale ( evident ca sa aiba unde sa vinde alimente , produse din urma producției terenurilor noastre ale noastre sau importate din alte tari . Mai , ca-mi vine sa-i iau de grumaz pe toti idioții planetei ( noi , românii fiind pe primul loc ) , cum pizda ma-sii putem fi așa de pasivi si indolenți .


 Iată doar câteva exemple de firme, companii , corporații care dețin terenurile , pământul nostru : Maria grup ( un grup de profitori libanezi, cică mari specialiști in agricultura ... evident, doar in țara noastră sunt specialiști )... si ce credeți ca fac ăștia cu producția obținută de pe terenurile noastre , exporta in Orientul mijlociu sau Africa de est ( clar , nici nu se pune in discuție ... ajuta țările nevoiașe , dupa cum știm in acele tari pământul este mai mult acoperit cu nisip .... ce , doar credeați ca scot profituri uriașe de pe urma a circa 65000 de hectare , ați înnebunit .... iar noi ca de obicei ne alegem cu muia , la multe înainte ). Alta firma , același rahat .... Bardeau Holding care dețin terenuri , in jur de 21000 sau mai mult in vestul României . La fel , cei de la Generali si cu divizionara Genagricola au comasat in jur de 4500-5000 de hectare . Asta, e o nimica toata pe lângă cat pamant , teren agricol , arabil sau forestier aparțin multinaționalelor ; si ca o mică idee va dau niște nume: smithfield ferme, interagro , Emiliana west rom, comcereal, intercereal movila, Oltyre, zolhindustrie , transavia , pioneer HI, agri delva serv si lista poate continua pana la nesfârșit . Mai exista multinaționale care doar dețin terenuri pentru arenda sau pentru firme ale lor subsidiare care produc cu totul altceva ( iar principalii actori , investitori provin din Europa occidentala in care mulți din România plec sa le slujească ca ultima speța de oameni).



   Nu , ca asta ar fi totul ... dar mulți servesc intereselor străine ( de la politicieni pana ultimul amărât funcționar sau român) cei care stau in România , vor un trai mai bun dar atata reușesc sa facă sau doar  atata stiu... ca daca dai din cur si ți-o iei la propriu cat si la figurat muie , nu vei duce lipsa de nimic. Deci , ca atare am ajuns unde suntem si unde capul nostru ne-a adus fara doar si poate singura soluție care mai rămâne e sa vine un potop sa curată ( măcar in România ) , prostimea nula inexistenta in a înțelege mersurile ( si nu cele ale trenurilor ) ci cum sta treaba cand vrei doar sa fii sclav iar alții sa te futa pe unde te prinde ( la italieni , francezi , germani , olandezi , americani etc. ) .... ca sa înțelegi , dați doar o dovada de lașitate si meschinitate daca aveți deschidere doar către meleagurile altor puli si sa nu aveți grija de a voastră . Halal oameni , cu așa specimene ți-e greață sa-i omori sau pur si simplu le-ai face un bine lor ; totuși , pentru binele comun si pentru urmașii nostri , care ar fi soluția? Sa pierim cu toții ca așa nu va mai exista nimic si pentru nimeni , in afara de pamant!



sâmbătă, 27 august 2016

Partizanismul

 Un curent căruia la baza sta originea tuturor ideilor răspândite , convingerea unora ca așa trebuie sa conviețuiască lumea, omenirea si ca nu are de ales. Faci parte dinte-un grup sau altul , asiști pasivi la manifestările unora cat si a altora , nu ai voie sa ai proprii idei ( nici nu ai de unde sa le născocești , in afara ideilor meschine a minorităților sexuale , a bulangiilor); deoarece toate de-a lungul timpului s-au deja in aplicare intr-un fel sau altul.

 Acuma nu-ți rămâne decât sa fii un partizan si sa îmbrățișasti convingerile ca fiind unice , originale sau utile ( bineînțeles , ca sunt utile căci toata baza omenirii sta pe ele ca pe o Fundație) ... dar ce iti rămâne e sa-ți dai seama daca nu multe dintre ele sunt greșite . Chiar daca par la locul lor , scopul lor inițial a fost altul iar pe parcurs a devenit o îndoctrinare. Unde mulți sunt dispuși sa-si pune propriile vieți in pericol , in primejdie sau chiar sa si-o piardă .


  Mulți creduli sunt inconștienți ca intra in clica unora si altora... ca li se spune cu cuvinte frumoase si din belșug ca căile sau drumul pe care trebuie sa-l urmeze e acela pe care propovăduitorii , propagatorii cu atenție sporită isi fac treaba sau planul pus in bătaie . Iar planul celor care au scornit si sunt principalii actori ai ideilor au scopul ca adepții lor sa reușească sa-l pune in practica.


  Ca altfel nu si-ar mai avea rostul ... in armata ( unde soldații sunt pregătiți cu precauție ca sa devine indolenți si fideli stăpânilor ) ca si oamenii de rand , indolenta are un rol foarte important in a tine omenirea cu pasul pe loc . Sa nu aiba ieșire nici un răgaz sau un mod de a ieși din ghearele doctrinelor . Ca atare , mulți sunt buni pentru carne de tun sau devin ... mulți fiind simpli sclavi si răspund pozitiv cand e mare nevoie de ei . Cand , liderii pulii se folosesc de ei in toata domeniile , atat in viata lor publica cat si privată .




  Iar scăparea se poate produce doar intr-un singur mod si acela de a nu mai da crezare ... a nu pune botul ( bine, botanistii nu se pot abține si iar o musca ) si încet ieșind din mediul dogmatizarii si anume ; oamenii pot conviețui numai daca au stapâni si pot fi buni de sclavi ( evident , putini sunt stapani iar marea masa a prostimii simpli sclavi) . Asta e si principiul logicii la baza căruia sta omenirea si nu poate sa cada atata timp cat exista prosti care sa o întreține , o lume plină de căcaturi umane si materiale!


vineri, 26 august 2016

Patriotism

  In poeziile lui Eminescu găsești in forma pura dovada de patriotism care in ziua de astăzi nu se mai regăsește in nimeni sau nicăieri . In ziua de azi ești patriot doar cand ți se cere ( politicienii cu patriotismul lor fals , se simte mirosul de la distanța al impasibilității )... dar au curaj sa se afișeze ca patrioți sau iubitori de neam iar in realitate servesc interesele străinilor .


  La fel si omul de rand văzând ca daca apari intr-un decor cu un tricolor sau știi imnul ( apropo , unii nu-l stiu complet dar sunt mari romani , se bat cu pumnii in piept cat de aprigi sunt ei... nici măcar faradinte al nostru, știe atata cat i se cere prin tembeliziuni ); toate lumea te va considera un adevărat roman ( chiar daca ai ieșit dintr-o pizda a ma-tii cu origini germane , maghiare etc. ). Sau daca apari la manifestări natioanale cu tricolor si îmbrăcat in haine populare , tradițioanale romanești toti vor așa cat de mult îți iubești țara ... la unii , atata se rezuma patriotismul .



  Se vedem ce alte obiceiuri au Patrioții in zilele noastre ... apar la tembeliziuni ( oamenii simpli salivesc vazandu-i , ce bine le sta lor ca sunt români ca si noi vor spune ... dar nu stiu ca totul face parte din regie , iar in celelalte 364 de zile si odată la patru ani , 365 de zile slujesc ca sclavii ca si oamenii de rand prin companii , corporații si multinaționalele străine si fac parte din clica lor , prin cumpărarea produselor străine ... plimbatul prin mall-uri si supermarket-uri), clar ca vor sa arată ce români adevărați sunt.


   Nici mai mult nici mai puțin , n-ar părea ca ei singuri se fentează sau se faulteaza cand vor sa arată sau daca ar fi sa demonteze ce înseamnă sa fii patriot ... nu o lepra ordinara din care ceilalți din jurul tău sau însuși tu ,sa te consideri un patriot . Patriotismul se manifesta in primul rand in manifestări , trăiri interioare ( ca si iubirea.. nu se poate exprima in cuvinte ) , nu poti sa te dai in strâmbe de văzul lumii iar cand nu te vedea lumea hulești tot ce înseamnă patrie , tradiția sau principii morale.


  De aia antiromânismul cat si românismele se lovesc cap in cap cand e sa scoate sau sa-i scoate pe mulți din rahat ... ia vezi ce a zis ăla ,ne defăimează  ( spune ca suntem prosti ca nu facem nimic pentru viitorul tării noastre ) sau vor veni ceilalți nostalgicii care nu au uitat încă sentimentul de patrie , nație ( mai zace o umbra palida a aceea ce ar putea însemna spirit românesc ) si vor spune : in țara, patria noastră noi dictam tot ce mișca ( tot suntem cei care punem pe butuci sau am pus si ne mândrim ). Intr-adevăr , mulți au realizat multe prin vorbe ( păcat ca nu se vede ) numai in cazul politicienilor , care au reușit prin vorbe sau cu ajutorul cuvintelor sa distrugă un popor întreg.


 Un patriot , nu se va declara niciodată ca ar fi sau ca este ( sau ca a fost sau ca va fi ) ... si doar văzând cu ochii si auzind cu urechile poate se vadă in ce hal am ajuns si unde ne aflam ( daca mai este ceva al nostru care poate fi salvat de la primejdie sau de la moarte ) . Căci , unul de asta ( un patriot cum se mai poate fi numit sau un om simplu ) trebuie sa știe cine se face vinovat pentru starea in care am ajuns ( iar cuvintele nu sunt de ajuns ca știe sa descrie cu exacticitate prăpastia ) , in care cu un picior suntem deja in ea iar de celălat ne țin ceilalți care la randul lor , cu un picior sunt in prăpastie ). Ce vom face , cand vom începe sa cădem cu ambii piciori in prăpastie nefiind cine sa ne mai tine .... si deja observam ca asta s-a urmărit de 26 de ani încoace , distrugerea neamului românesc    ( farame ale patriotismului mai zac in unii , dar cu ce folos).



 Cand , ceilalți pentru interese personale ( pentru un trai mai bun sau decent ) isi vând mamele , fiicele , neprihănirea ca doar mai contează daca chiar ții la neamul tău ( la ai tai ) cand iti chiorăie mațele si știi ca nu ai ce sa le dai . Atunci , inevitabilul se produce si devii o simpla zdreanță masculină ca se vinde pentru doi bănuți ... in niciun caz , român sau iubitor de meleagurile străbune sau cel puțin , om !

joi, 25 august 2016

Aforisme

 Mi-am permit sa culeg de pe internet cugetări despre politica si politicieni , aparțin lui Valeriu Butulescu ( prozator , poet si autor de aforisme ) cele mai relevante :

 
Politica. Un teatru uriaș cu textieri ipocriți si cu actori slabi. Dar si cu un public pe măsura.

Politicianul statornic are rădăcini extrem de mobile.

Schimbare politica. Alți ciobani , alți câini , aceleași oi.

Politicieni! Nu dați puterea pe mâna unor păpuși gonflabile.

Din behaitul incert al turmei, politicianul deduce de unul singur  opțiunea ei politica.

Politica încinge iar planeta. Numai ca, vine iar o era glaciara.

Am umplut listele electorale cu doctori , dar clasa politica tot bolnava a rămas.

Tâlharul politic . Cu o parte din prada isi cumpara onoare.

Clasa politica, in razboi cu alegătorii . Iată o adevarata lupta de clasa!

In politica, ca si in teatru, nebunii sunt personajele cele mai agreate.

De ce e necesară politica? Daca vreți sa vasliti in grup , cineva trebuie sa bate ritmul.

Longevitate politica . Fericite acele epave , care se scufunda cu pânzele in sus!

Politicieni? Jucați-va cu zmeul! Sa vedeți ce sus poate zbura o cârpa , daca e legată cum trebuie.

Ce-am căutat in politica? Un este un loc mai potrivit pentru a studia mizeria umana.

Cheia succesului in politica : sa condamni vehement hotii si escrocii , chiar daca ești unul dintre ei.



 Dureros , ca lumea continua sa-si pune speranța in politicieni si mai grav .... ca oamenii nu se autosesizează ca sa vadă circul politic ( mai ales cel mediatic) unde promisiunile curg ca râurile iar faptele lipsesc cu desăvârșire . Pana prostimea nu se va lasă dresata si mânată in turma ca si oile , rolul politicianului va avea un viitor infinit ca si spațiul cosmic unde , totuși lipsa politicienilor nu se va lasă așteptata si vom gusta din bunătățile pe care ni le pregătesc cu un gust amar!










 

miercuri, 24 august 2016

Paradoxuri

  Țara care a fost cea mai bombardata deși nu a participat intr-un conflict militar sau nu a declarat cel puțin stare de război sau de agresiune este Laos ( o țara de 6 milioane de locuitori iar in perioada , 1965-1973, timp de opt ani au fost bombardați de americani ... ei având sau aflându-se in razboi cu Vietnam , vecini cu Republica Laos ).

  Țara cea mai "ultramilitarizata" este USA dar la ziua independeței nu defilează cu armata si cu articole de armament chiar daca ar avea cu ce in timp ce , defilează in alte precum : Ucraina , România , Irak , Afganistan si lista poate continua. In Franța , parada militară pe 14 Iulie cand se dau mari cocoși pe timp de pace dar pe timp de razboi tac mâlc . In Rusia , China sau Coreea de nord paradele militare sunt obligatorie in timp ce , la noi, evident din lipsa de personal din cadrul armatei chiar si cu sprijinul amuciricanilor , mai defilează cei de la : STS , SRI , SPP , poliția  romană sau Jandarmeria , administrația penitenciarelor si nu in ultimul rand maidanezii .

  China este cel mai mare producător si de biblii chiar daca religia principala si oficială in China este budismul .

   România ocupa locul întâi la numărul bisericilor pe cap de locuitor din mUE si tot sunt cei mai săraci dar petrec atâtea ore prin mall-uri sau supermarket-uri cat si prin biserici. Sau , mai grav continua sa construiască centre comerciale si nu spitale sau scoli publice ( măcar sa le renoveze ) , evident ca ne vom vindeca de toate si vom fi mai deștepți daca vom petrece mai mult timp prin mall-uri si prin cinema.


   România e pe primul loc in Europa la școlari analfabeți circa 30-40% si tot atâția români cred sau stiu ca soarele sa învârte in jurul pamântului . De aceea promovabilitatea  scăzută la bac se datorează in totalitate elevilor care fac ore de limba si literatura romană sau de matematica prin baruri si cafenele sau pe o rețea de socializare si anume ( facebuci!). De asemenea se afla printre primele tari cu cei mai mulți absolvenți de universitate din lume dar cu doar doua universități in top o mie.

   In România nu s-a legalizat încă Prostituția dar continuam sa fim pe primul loc in Europa in fata Ucrainei si a Rusiei in ceea ce privește numărul prostituatelor. Iar daca s-ar legaliza , ar scădea numărul șomerilor sau șomerelor toti ar avea carte de munca si o meserie de viitor numai ca nu ar mai exista clientela .

   Românii sunt tot primii la plânsete cand vina vorba de politicieni sau corupție dar nimeni nici măcar cu gura nu-si exercita nemulțumirile prin proteste ci mai mult stau la cozi ( majoritatea fiind obișnuiți ) ca sa voteze politiceni sa-i conducă in aceeași direcție de 26 de ani încoace . De exemplu slogane cu  "corupția ucide" sau " vrem spitale si nu catredale" si nu prostia corupe mințile oamenilor cand isi pun nădejdea in mâinile zdrențelor masculine care cu timpul doar se folosesc de prostimea de rand iar prostii ce fac: cozi la secții de votare iar dupa aceea bocitori , atat din randul bătrânilor cat si din randul tinerilor .


  România e singura țara cu cea mai dura lege anti-arme ( evident , pentru siguranța noastră) dar cu cei mai mulți agenți de securitate , agenți ai serviciilor secrete , ai ordinii publice 140 la suta de mii locuitori .


   Chiar daca avem medaliați olimpici la învățătura continuam sa fim cei mai predispusi sa ne uitam la  căcaturi mediatice si muzicale si sa le ascultam in trafic si prin WC-URI ( apropo , acolo ar fi locul lor ) de aia se explica si nivelul sub mediu a românilor la coeficientul de inteligenta.

   Având in vedere toate astea, viitorul va fi prezentul care a trecut si va fi mai sumbru si mai întunecat decât este întunecata mintea oricărui român daca... înainte de toate are doar grija sa nu pare prostul satului si sărac dar realitățile il contrazic si scot la vedere o mizerie uriașa de mulți guralivi si cunoscători dar putini virili si cei care nu intra in claca nimănui ca apoi sa aiba parte de mici plăceri evident sub atenție sporită din partea stăpânilor !










 

 



 

marți, 23 august 2016

Mari producători de armament

 Nu se putea altfel decât cu SUA pe primul ( cu amuciricani care , întâi scot pe banda rulantă arme sofisticata ca apoi sa le exporta pe cele vechi si scoase din funcțiune ajungând pe mâinile unor grupări paramilitare, evident "teroriste" ca sa scoate si ei câte un ciubuc din vânzarea lui ... si nu ca totul ar fi gata , tot ei sunt cei care spun ca "teroriștii" dețin armament de ultima generație , au primit cadou de la extraterestrii ca apoi sa facă "atentate " si conflicte armate regionale iar zdrentele de amuciricani sa intervine spunând... ne-ați dat teapa , am crezut ca o sa faceți o supita sau mai mult vor avea pretexte sa se bage tot evident sub pretextul democrației si a terorismului ).



 Companiile americane ocupa primele 7 poziții din top 10 , atat din prijma producției armamentului in masa cat si exportul lor către tari musulmane in principal si deosebit de important colaborarea cu țările arabe si anume : Arabia saudita , Qatar care are o populație de doar doua milioane de locuitori dar a cumpărat armament de la amuciricani de peste miliarde de dolari ajungându-le si viitoarelor generații pentru un mileniu , Pakistan , Turcia si nu in ultimul rand Emiratele arabe unite). Ca sa vedeți adevăratul lor al jandarmului pașnic in numele a SUA care nu doar ca înarmează tot felul de grupări militare zise si teroriste ca ISIS sau fosta al Quaeda ( ISIL , Daesh , IS sau pula mea mai știe ).



 Pe următoarele doua locuri se afla Rusia cu China care , de asemenea rușii trimit chinezilor sau in India ( vecina cu Pakistan ) iar chinezii la randul lor chinezii  trimit in Pakistan sau in Bangladesh . Nici țările membre mUE nu stau rau , de exemplu Franța trimite armament made in France in China , Egipt sau Maroc ; Germania in SUA, Israel sau Grecia ; Marea Britanie exporta armament in Arabia saudita , Indonezia sau India ; Spania de asemenea in Arabia saudita , Australia sau Turcia si nu ultima țara cretina sau plină de oameni cretini care nu înțeleg bine industria armamentului si rolul ei e    Italia care face cadouri de Crăciun armament indienilor ( si nu celor băștinași din America centrală sau de nord ) , turcilor cat si arabilor din Emiratele arabe unite ( ce ar presupune si asta ).



  Așadar avem așa , o industrie de circa o suta de miliarde atat in euro sau in dolari ... mai important este ca țările care cumpara armament si mai ales de la parteneri strategici ai NATO ( o organizație a pulii mele ) si anume : Arabia saudita cumpara armament de la americani , britanici si spanioli ; Emiratele arabe unite primesc armament tot de la americani cat si de la italieni ; turcii la fel de la americani , italieni si spanioli . Totul pentru a întreține conflicte sau a isca conflicte armate majore in Orientul mijlociu ( cum au fost cele din Irak , Egipt , Libia , Siria s.a.m.d vor urma). Iar adevaratii investitori ai armamentului, producători cat si contractorii se afla in funcțiile înalte a tarilor respective deoarece cat ii costa pe ei sa producă ( cand banii vin din bugetul statului iar amuciricanii stau confortabil pe primul loc in ceea ce privește absorbția fondurilor bugetare pentru armata si anume in jur de 600 miliarde de dolari .




   Fara nici o discuție , cei care sunt prosti de-a binelea si nu vor sa priceapa niciodată  de ce , cică , o singura putere in lume exista si anume SUA ( pot fi denumite si state usor anecdote) cu ei in rolul principal daca nu , de jandarmul lumii si de asemenea de năzdrăvanul lumii care la o adica ( mulți se pisa pe ei la propriu ) ca doar numai fraierii si tampitii au rămas cei care mai cred in spusele, in vorbele amuciricanilor!

luni, 22 august 2016

Rețelele de socializare

 Un experiment amplu care se afla in desfășurare de mai bine de un deceniu si care are in vizor prostimea de rand , sunt rețelele de socializare. In primul rand , ca încet ii deconectează din viata reala prezentându-le o viata glamuroasa plină de peripeții si trăiri in spațiul virtual dar nu e altceva decât sa-i abate de la probleme reale ale omenirii amăgindu-i cu ficțiuni din spatele unui display sau monitor si prin calea undelor , a transmiterii datelor si a informației.


 Ca daca , lumea îndobitocită nu si-ar arată așa mare interes si nu si-ar expune gândurile , trăirile si manifestările pe site-urile de socializare si nu s-ar expune unui manipulări in masa ( cum observam ca  același lucru face mass-media , religiile , sistemul politic , economic si financiar, învățământul ) ... oare chiar era necesară crearea rețelelor virtuale unde oamenii ajung ( unii , majoritatea dintre ei sa petreacă in medie de 10-12 ore pe zi ) ... lesne de înțeles, ca toti sunt supuși si expuși la manipulare speculativa cat si directa daca nu sunt in stare sa rămâne mai mult timp conectați la viata reala decât in cea virtuală .


 Daca nu sunt in stare sa deosebească minciuna de adevăr , sa caută informații veridice si sa se informeze in prealabil ca sa nu fie predispuși si împins , impulsionați sa creadă in orice fara ca întâi sa vadă care e adevarul sau măcar sa-l afla. Dar nu poti fi incoruptibil daca nu ieși din mediul al minciunii , al prostiei ( cantități uriașe de pagini personale , de profiluri care mai care sa atragă interesul celorlalți fraieri ca la urma sa pune botul fiecare pe rand , fiecare in colțul lui ceea ce găsesc in spațiul virtual , implicit pe rețelele de socializare ) . Modelul adoptat de a aprecia unele postări , distribuiri nu fac altceva decât sa împarte pe prosti in mai multe tabere ca așa nimeni nu va fi in stare sau abil sa înțeleagă si sa despica firul in patru a unei povesti , întâmplări sau a unei fapta reala fara sa nu fie doar vociferat sau la randul lui sa vocifereze de dragul audienței ( in cazul rețelelor de socializare , like-urile) ... dar sa fie total deplasat si pe lângă subiect sau cel puțin sa înțeleagă care e rolul unora si altora si mai important ce urmăresc.



 Bineînțeles, ca sunt multe căcaturi promovate si bârfite ( pe acele rețele virtuale ) ... de la stilul de viata , căcaturi muzicale , drepturile bulangiilor , homosexualilor, prostia intensa la maxim posibil si întreținută de asemenea cu mare interes de prostimea ( ca doar nu vor sa-si piardă unii faima sau glorie pe acele instrumente de socializare ) . De asemenea sa adopta același model de socializare ca in    mediul virtual incapabili sa înțeleagă lumea din jurul lor ( multora li se pare monotona , așadar se retrag in mediul virtual ) dar mai grav este ca nu mulți reușesc sa facă deosebire dintre mediul real si virtual.



 De aceea , mulți vor accepta orice care ce va interveni in viata lor reala pe parcurs deoarece au văzut ei si la alții ( fara doar sau poate in spațiul virtual ... unde totul pare roz sau ar trebui iar suferința , neputința cat si traiul adevărat si real il poti trai doar in spațiul real ) . Totuși , cum reușesc ele sa se complacă între ele , atat mediul virtual cât si cel real si ca oamenii in general trăiesc sub diferite indentitati ( având mai multe măști si fețe ) si nu-i interesează daca sunt minciti fiindcă la randul lor fac același lucru si trăiesc doar in anturajul falsei compasiuni fata de semenii lor.


 De aici s-au dezvoltat mai multe lumi ( virtuală si reala , fictivă si veritabila) ca fiecare sa fie dezbinat iar la urma urmei sa exista doar neînțelegeri ca atunci evident vor apărea si salvatorii sau protectorii speciei umane , cei care nu fac altceva decât sa aiba interesul si chiar si-o impun unii altora ca omul sa devine un simplu sclav , o unealta ( iar din cand in cand i se spune ce poate sa mănânce , ce sa bea , cu cine sa si-o tragă sau de fapt vedem ca poate cu oricine , chiar si cu morți ) , atunci e clar ca asta e pricipalului rol al rețelelor de socializare si nu , numai ale lor!





duminică, 21 august 2016

Religiile lumii

 De la nașterea creștinismului si a tuturor religiilor monoteiste si nu , numai ... credința oarba a oamenilor intr-o divinitate care s-ar presupune ca ne veghează si ca ar fi creatorul tuturor lucrurilor pe pamant si dincolo de suprafața pamântului. Culmea , ca exista si o religie satanista ( credința sau venerarea Satanei ) care a produs o lume dezbinata atat din prijma altor secte religioase cat si neînțelegerea si complicitate religiilor care nu ajung sa se înțeleagă între ele existând mari discrepante dintre modul de a-și manifesta fiecare in partea lui cu religia lui adoptând diferite tactici sau clarificând unele nelămuriri fiecare in colțul lui.


 Dar , cum toate religiile vor sa pune stăpânire pe oameni , cică sa le arată care e calea dreapta si ce drum trebuie sa parcurgă fiecare muritor ca sa poate sa ajungă in împărățiile cerului sau invers ( sa nu ajungă si sa putrezească in iad). O manipulare in toata ordinea si doar supunându oamenii unui mod de a înțelege lumea si mai ales fiecare sa aiba un Mântuitor sau un zeu ( căruia trebuie sa se închine sau doar sa se supune doctrinei unei religii de dragul lumii). Aparent , nu ar părea un lucru rau dar daca urmărești cu atenție si cauți sa înțelegi cum stau lucrurile sau sa afli adevarul vei ajunge sa-ți dai seama ca nu este altceva decât un control asupra populației de rand prin implementarea religiilor . De aia regimurile tiranice nu erau de acord cu slăvirea altor zei , divinități deoarece ei vroiai sa între in viețile oamenilor prin propriile implementări asupra , tot ce este credința si mai important cine le este stăpânul , dumnezeul .


 Exista secta religioase care nu au nici o legătura cu viata reala sau măcar cu principiile religioase ... fapt care nu regăsim in religiile monoteiste sau creștine . Ceea ce e de bun augur in prima instanța daca se pune accent doar pe principii morale ( si nu pe legi umane sau așa zise divine... pana la urma urmei tot de om au fost scrisă ca si cărțile religioase : Biblia , Coranul ). Ceea ce nu e bine si poate fi perceput ca moral ca omul sa fie umil in fata cuiva ( chiar si mai ales nu l-a văzut si nici nu-l va vedea niciodată in viata lui).


  Aici , apare mâna omului care vrea sa supune pe ceilalți , sa-si depășească atribuții de simplu om si sa devine ( intr-un fel , ucenicii sau trimișii lui D-zeu). Dar de fapt lucrurile stau cu totul altfel iar propovăduitori care spun ca trebuie sa avem răbdare si ca lucrarea domnului e pretutindeni si nu trebuie sa disperam ca totul va fi bine si mai mare teapa ca asta care le este trasa oamenilor de rand , credincioșilor ( care cred in judecată de apoi ) ca va veni timpul cand cei păcătoșii vor fi pedepsiți si trimis in focul infernului ( oare unde exista si sa afla fizic si nu doar metaforic sau nici măcar atat ), doar doar oamenii vor trebui sa se teama de cineva ... ori de puterea lui D-zeu sau de focul iadului.



 Așadar, treaba sta in felul următor ... aveți grija ce faceți sau veți arde in focuri sau daca nu puteți botul la asta avem noi grija de voi. De aceea exista un număr foarte mare de oameni incatusati si închiși ca animale si privați de libertate pentru ca la ei nu s-a prins febra dumnezeiască . Cum știm ca exista numai mare de creștini care doar se declara... deci , putem observa ca nu prea ne putem încrede sau crede intr-o divinitate ( ca totul e doar o făcătură, mascarada ) ca oamenii sa fie ținuți in lesa iar daca nu se poate cu vorba , se poate cu forța... închiși sau omorâți.



  Pana mulți nu vor observa aceasta mare escrocherie si vor pune botul in continuare acceptând ca ei sa fie umili si pașnici ( ca sa nu-l supăra pe tăticul lor ), ceilalți isi vor face de capul lor făcând aproape orice ( mai ales conducătorii pulii, acei care se declara stăpânii lumii si autotstiutori )... omenirea va avea doar de pierdut iar cel mai mult vor pierde cei care sunt simpli spectatori asupra chestiunii de a fi un simplu cetățean umil si credul sau atent si prudent cat si critic asupra tuturor lucrurile care ne sunt îndesate in mintea fiecărui om!

sâmbătă, 20 august 2016

Atunci... si acuma!

 In urma cu treizeci de ani Romania era o putere economică europeană cat si mondiala fiind între tari industrializată puternic si producatoare de mașini si utilaje si nu in ultimul rand , exportam anual tone de cereale si alte produse din carne sau lactate . Acuma , in prezent ... importam mâncare congelată si expirata sau fiind in preajma datei de expirare . Acuma, avem cooperative capitaliste ( supermarket-uri , mall-uri ) de unde românul de rand poate sa-si procura otrava la preț dublu sau triplu fata de alte tari europene sau occidentale ... mai mult , lipsa alimentelor naturale si procesarea hrănii doar pe baza chimicalelor ii face pe mulți dintre români sa devine cobaii corporațiilor ( implicit , expuși la vicii si boli).


 Atunci , politicianul nu exista ca acuma corupt , terfelit si care avea grija doar de propriile interese cat si de interese ale stăpânilor ( ale corporațiilor , ale companiilor sau așa zis , investitorilor ). Atuncea nu era o lupta murdara între politiceni pentru a ocupa funcțiile statului si a denigra interesul poporului si al poporului român. Acuma , orice zdreanță masculină se afla pe nota de plata al corporațiilor prin șpăgi , comisioane ca sa facă din poporul român sclav si neputincios in fata propriilor necesitați si cerințe ... sa ne facă ca sa apelam la servicii si la produse corporațiilor străine deoarece noi nu mai suntem in stare sa producem nimic ( made in Romania) si doar sa fim folosiți ca sclavi in multinaționale si consumatori cat si buni platnici ( de taxe , impozite si alte sau facturile de utilități umflate ).


 Atunci, nu puteau veni niște zdrente penale de bulangii si homosexuali sa ceara acele drepturi bizare ca sa poate sa si-o tragă si in fata copiilor ( doar doar ii vor corupe si pe ei la mizerie ordinare )... nici nu-si putea cineva imagina un asemenea comportament in Romania acuma , aproximativ 30 de ani ca acuma. Cand depravarea atinge cote alarmante si nimeni nu are nimic de spus sau de contrazis... cand valorile morale cat si principiile morale sunt aruncate la cos de gunoi de niște gunoaie de oameni care nici măcar nu sunt in stare sa se respecta pe ei înșine si au decăzut in ultimul hal datorită sistemului actual bolnav si nenorocit care caută din dinadins , distrugerea omului .


  Atunci , la competiții sportive eram fruntasi fie ca e vorba de fotbal sau de handbal cat si despre alte competiții sportive ( de exemplu , la jocurile de vara din 1984 de la Los Angeles, California din SUA... am terminat in clasamentul pe medalii pe locul 2 dupa amuciricani, cu 53 de medalii in total). Acuma suntem pe primul loc la cel mai practicat sport din România si anume datul din gura si cu aruncatul din privire , mult , prost si degeaba ... evident ca la sportul asta nimeni nu ne întrece având in vedere la câți specialiști se preumbla pan' la tembeliziuni ca prostimea dupa aceea sa aiba la ce beli ochii si ciuli urechile .



 Atunci , nu erau atâția prosti sau atâția oameni tampiti care sa creadă ca tot ce li se intampla e din cauza celui de sus sau din cauza extratereștrilor . Posibil , sa fie vinovatul sau vinovații morile de vânt sau furtuna ... ceea ce stiu mulți atunci , era ca ei erau principalii vinovați si luptau sa răzbate si sa aiba intr-un fel libertate ( nu, acea libertate pentru care mulți militează astăzi si mulți se bat cu pumnul in piept ca au adus-o dupa ' 89) ... acea libertate de a fi prostiti si futti in ultimul mod grotesc posibil. Atunci , unii luptau sa nu fie constrânși sa facă anumite lucruri sau sa nu le facă... acuma , multora e convine sa fie constrânși sa si-o tragă chiar si in cur ( cică le-ar si plăcere) daca scopul scuza mijloacele.


 Atunci si acuma , trecutul si prezentul complet diferit unul fata de celălalt si numai oamenii au rămas aceeași si numai o singura deosebire exista dintre oamenii din trecut fata de cei din prezent si anume... aia nici nu puteau sa-si imagineze o lume depravata si plină de prosti , in timp ce ăstora din prezent li se pare prin absurditate ca, cum puteau sa trăiască oamenii bazându-se doar pe principii morale si nu căutau dupa sloboz. Cum o fac mulți sau ar fi predispuși in ziua de astăzi sa construiască un bazin plin cu sperma , sloboz unde bulangii , poponarii , homosexualii si alte specimene sa înota si sa înghite fara oprire din bunătate de viata sau din plăcerile ale vieții!

vineri, 19 august 2016

Prostitutie

Asa zisa "revolutie din decembrie 1989" a adus Romaniei prejudiciul care nu va mai fi recuperat de acuma nici in o mie de ani . Din cauza poporului roman care a asistat pasiv atatia ani la distrugerea Romaniei si a evenimentelor premergatoare din pricina schimbarii politicii globale cu pretextul de a implementa o democratie la nivel mondial... cum se poate vedea , demoncratia presupune indobitocirea populatiei ca hienele sub acest pretext sa poate fura resursele tarilor respective unde au adus asa zisa "democratie" si "libertate". Evident, ca libertatea apartine lor ... ce vor se faca si cu cine , unde si mai ales cand fara sa li se atraga atentia si cu sprijinul altor zdrente masculine ( in numele tarilor ( cica organizatia pulii atlanticului  de nord , pe scurt SUA... statele pulii ale americii , care in fruntea tarilor se afla unele zdrente penale care vor doar dominare globala si dispretuiesc popoarele libere > in adevaratul sens). Noi, singuri ne-am sapat groapa ca nu am vrut sau asa suntem de tampiti incat n-am observat de la inceput rolul celor care se preumbla la conducerea tarii... ne-am lasat usor de pacalit si acuma in ceasul al doisprezecelea nu facem nimic.


  Unii asteapta sa vine Doamne Doamne si sa faca ceva cu ei....eu stiu, sa-i nenoroceasca sau sa le explica zdrentelor frumos cu un limbaj sfant ( de ce nu vreti voi cu frumosul sa nu va mai bateti joc de poporul roman...sau altii care sunt atei dar si nu cred in Doamne Doamne ci in extraterestrii, vedeti voi ca va vad aia de aia mai evoluati ca noi, apropo, avem origini comune ne tragem de la ei... cand vor ajunge pe pamant se vor razbuna pentru ceea ce ne-ati facut). Asta vrem...sa stam si sa ne uitam ca boul sau ca viteii la poarta noua, neintelegand ce ni se intampla. Ca apoi sa ne dam de ceasul mortii ca avem numai de suferit din princina unor zdrentele ordinare care vor si pielea de pe noi si noi sa nu reactionam , ba dimpotriva sa asteptam.


 Dar ce pizda masii sa asteptam....pana ne vor pune , mah da fraieri mai sunteti. V-am vandut strainilor cu tot cu pamantul si cu presul de sub picioarele voastre... v-am facut in toate feluri (v-am dat muie iar voi ati fost fericiti ca si bulangii si homosexualii care abia asteapta sa ploaua cu sloboz), v-am transformat in niste lichele pe majoritatea dintre voi cu tot felul de instrumente si prin modalitati de care nu v-ati dat seama si continuati sa practicati acelasi stil de viata ca sclavi ce sunteti . Poate , unii asteapta ca intai sa li se faca statui din cacat ( de preferinta) ca sa-si dea seama cat de idioti au fost timp de 27 de ani, aproape...daca nu si mai mult, unii inca de cand au deschis prima data ochii iar acuma ca le vor inchide cat de curand pentru intotdeauna ajungand la batranete dar nici acuma nu inteleg cum au trait , ce de au trait sau pentru ce si cine).


  Acuma a sosit momentul sa facem ceva in privinta asta....sa schimbam modul de gandire multora ( sa-i scoatem din rahat in care multi s-au bagat pana in gat si continua sa inota in rahatul respectiv fara perspective de viitor sau cel putin cu vreun tel pentru prezentul jegos pe care multi il injosesc in contiunare si se pare ca nu au nici o problema cu asta...ba, mai mult se pare ca le place ca traiesc in rahat si sunt fericiti macar ca li se ofera sansa de a fi sclavi , batjocoriti, terfeliti ca doar ce , sa le pasa lor de ei de viitorul lor cat si de viitorul urmasilor . NU mai bine , sa nu-si baga nimeni capul cu problemele societatii , ale Romaniei sau ale lumii...nu, mai bine sa belim pula altora si sa-i pupam in cur pe altii ca pentru aia am fi pregatiti suficient si actiunea cu promptitudine si fara prejudecati... bulangii pulii ce sunteti fara gram de minte si sclavi ordinari a altor zdrente ca si voi dar cu privilegii mai "inalte".


  Iar, aia cati suntem care nu vrem sa-i vedem pe bulangii si nu vrem sa acceptam in mediul lichele, scursuri si alte specineme si nu vrem sa fim nici sclavii nimanui ... a inceput numaratoarea inversa si trebuie sa curatam Romania de uscaturi, de zdrente penala si ordinare si sa pregatim un viitor urmasilor decent si sanatos din punct de vedere moral si mai putin material. Trebuie sa intelegel, atatia cati suntem ( 2-3, 4-5 la numar)...ca nu mai este timp de ragaz , PRACTIC nu mai avem ce astepta si trebuie sa actionam si sa-i omoram ( evident, crime cu premeditare..conform codului banal si penal) ca alta solutie nu prea mai este. De fapt, e unica solutie care , atat pe timp scurt sau mediu cat si pe o perioada nelimitata ne scapa de o grija si anume cine isi va mai permite sa-si bate joc de noi ( de principii morale) cu tot felul de lucruri jegoase si cu specimene!

joi, 18 august 2016

Teroare si frica

 Frica indusa oamenilor sub diferite forme prin rădăcini si este cultivata prin mass-media . Frica de terorism a adus oamenilor neliniște si nesiguranța in care autorii acelor scenarii ( întâi crează haos apoi vin cu soluție sau cu soluții) , întâi perturba mintea omului cu imagini macabre ca apoi sa pozeze in îngeri salvatori ... cei care vor binele întregii lumi . Iar ca un scenariul apocaliptic sa prinde contur trebuie întâi sa aduci in scena ( sa pui in scenariu) si personaje negative , acele personaje către care sa arați cu degetul sau majoritatea oamenilor sa arată ca cine e principalul vinovat sau vinovații tot cu ajutorul mass-mediei ajung sa deosebească ( de parca teroriștii sau alte personaje negative care atentează la viata oamenilor ar fi personaje draconice sau ar proveni din medii complet diferit al oamenilor de rand si doresc cu neputința sa producă răul si suferința).


 Cei nu stiu majoritatea oamenilor e ca teroriștii si autorii unor atentate sunt aceeași personaje , oameni care dupa condamna si cer pedepse aspre ( dar cui oare... atunci inventează teroriști din randul oamenilor simpli care nu se supun autorităților , elitei mondiale) . Cei care nu se lasă usor de păcălit iar in al doilea rand din randul serviciilor secrete care sunt in același timp teroriști si martori la atentate ca apoi protectori ai vieților umane , bineînțeles ca toti fiind la cheremul forțelor oculte , al elitei mondiale care vor sa stăpânească si sa aiba control asupra tuturor . Asta vor, vor sa implementeze un sistem de control autoritar cu viziuni macabre si devastatoare asupra omenirii ( nu vor sa lasă pe oameni sa trăiască cat se poate de liber ... căutând tot felul de metode ca sa-i supune pe toti , nici unul sa nu aiba răgaz sau prilej nici măcar iluzia de libertate ).


 Chiar daca multora li se pare neclar situația si modul in care se afla sau se vor afla cat de curând... ce spun mulți , n-am nimic de ascuns ( ce daca voi fi supravegheat 24 de ore din 24 de ore ) , ce daca vor afla ce fac si anume , ce. Bulangii , poponarii si homosexualii chiar isi doresc ca lumea sa știe de ei... vor sa facă de văzul lumii , vor sa si-o tragă ( atuncea e clar ca asta le-ar conveni sa afla orisicine si orice de la ei) ... cum si-o pun si cu cine. Dar mai suntem majoritatea care vrea sa nu fie sub lupa supravegheata si mai important sa li se spune ce sa facă si cum sa gândească sau ce atitudine sa adopta in diferite probleme ale omenirii. Nici nu ai cum sa ceri de la mulți oameni cand ei au deja o mentalitate ostila lor si accepta sau sunt toleranți la orice ... predispuși si fara prejudecăți , fara principii morale care cred ei ca nu le sunt de folos.


 Atata stiu ei , cat timp vor sta cuminți si vor face ce li se spune nu vor păți nimic ( daca vor lasă câte ceva de la ei si vor ajunge simpli sclavi , daca nu sunt deja ), vor avea o viata lunga ci numai tavanul deasupra capul vor poate pică si sa-i nenorocească . Săracii naivii de ei ca vor afla dar va fi târziu pentru ce anume li s-a pregătit sau si-au pregătit singuri ceea ce la început părea o plasa de siguranța dat cu timpul s-a transformat intr-o închisoare , intr-o colivie unde stau închiși ca papagalii sau porumbeii de unde au voie sa ciripească cum au auzit de la stăpânii lor si mai important nu vor sa-si supăra stăpânii care la o adica ii pot scoate afara din colivie si sa devine prada unor ulii. De fapt chiar sunt ei simplu prăzi numai ca nu-si seama pe moment si sunt năucite moral prin prijma unui singur fapt si anume ca nu prea ii interesează . Majoritatea prostimii e conectata la o lume pline de iluzii iar ceea ce li se ordona executa la comanda fara reținere!

miercuri, 17 august 2016

Manipulare

 Opinia publica poate fi abatuta de la drumul cel potrivit si normal ( poate fi oricand asmutita) prin torsiune verbala si permisiune sa renege valorile morale cat si principiile mai ales cu ajutorul mass-mediei care incita practic publicul larg la prostie generala si generalizata prin toate caile posibile avand instrumente necesare cat sa incuie la minte sau sa-i prosteasca , sa-i indobitoceasca pe cati mai multi posibil cu atat mai bine ( ratingul in cazul unor cacaturi de entertainment media , care nici pe copii de 2 ani nu poate sa-i distreze dar, ca apoi sa aiba chiar efect asupra tinerilor mai ales cat si asupra oamenilor maturi care i-au pe bune tot ce aud si vad prim mass-media). Stririle create artificial si fara adevar , doar ca sa tine oamenii cu ochii pe monitor sau la tv ( mai ales cele de ultima ora ), din care reiese foarte clar ca lumina zilei ca pe ei nu-i intereseaza cat adevarul exista si mai ales sa verifice sursa ( ci arunca cu "bombe" mediatice) ca doar vor prinde si prind bine la public larg tampit si inconstient.


 Inconstienta, pe unii chiar costa mult ... cand luand-se dupa ultimele tendinte ale mass-mediei ajunge sa fie manipulat si in viata reala ( unde, multi nu-si dau seama exact ce se petrece in jurul lor , cine ii pregateste pentru moarte si cine ii tine in viata)....pare o joaca , pentru ca asa si este pentru zdrentele penale si ordinare care nu pun accent pe principii morale ci pe lucruri meschine), Cum vedem si cu propaganda homosexuala, sau cea care se cere egalitate dintre toti indiferent de culoare , sex sau religie ( daca tu ai culoare neagra a pielii iar celalalt are piele alba , nu e destul de evident....ce, nu mai reusim sa deosebim negru de alb, pai atuncea la inmormantari sa folosim culoarea predominanta alba iar la nunti sau  botezuri sa folosim culoare neagra). Au ajuns tineretul in ziua de astazi sa nu-i mai intereseze sau sa-i intereseze ce asculta sau cum se imbraca ( e muzica potrivita sau imbracamintea... de aceea multi asculta cacaturi si se imbraca ca pizdele evident masculine, ca zdrentele masculine fara sa mai tine cont de nimic...pai eu ce pula mea, ma imbrac asa ca doar am vazut si la altul, sau ascult un rahat muzical ca-i la moda ... da stiu, e cool a fii fraier, prost sa te desconsideri ). DAr o lasam dracului.. nu luam parte la propoganda lor si incet devin una multi ca si bulangii, homosexualii si poponarii ( unii chiar sunt in situatia aia daca nu gandesc cu capul lor). Circula pe net tot felul de clipuri cu stundentele americane ( cele care studiaza in america, pula studiaza ce altceva ar studia)....culmea, ca pe ele nu le mai intereseaza daca e femeie sau barbat persoana cu care socializeaza ( in cazul lor, poate fi un barbat femeie chiar daca are pula cat si proeminenta laringeala la nivelul cartilajului tiroid al laringelui sau popular, marul lui Adam si paros ca o gorila). Sa vezi... cum si-ar dori sa "socializeze" 3 "femei" , pe care o studenta ar fi interesata de experientele lor ca femei ... si si-ar lua cate una in fiecare gaura ( atat in pizda, cat si in cur si gura)...poate atunce studenteel mai ales ar fi mai atente in viitor si ar alege si ar stii sa deosebeasca o femeie de un barbat.



 Totusi, ele stiu foarte bine... numai ca maipularea opiniei publice trebuie sa fie patrunzatoare , arzatoare. Ganditi-va un interviu cu o zdreanta masculina ( da, sigur cu o vedeta vroiam sa zic)... care va spune asa: n-am nimic dimpotriva daca as vedea doi bulangii cu se ling in cur ( pardon din nou, daca se iubesc.... da, iubirea dintre cine) si pe viitor as fi recunoascator daca mi-ar impartasi din experienta lor ( pac, maine poimaine vedem deja ca din ce in ce mai multi au deja cuvinte urate), nu o sa zic pareri ca nu apartin lor....celor, care nu sunt de acord cu homosexualitatea. Homofobilor, dementilor, schizofrenicilor ce aveti cu oameni daca ii se "iubesc"  ( daca si-o trag in cur si se ling pe boase...nemernicilor). Iar eu zic asa, nu numai eu, sa le curmam suferinta....sa le oferim in dar moartea ( da, aia blanda si frumoasa) si ca ultima placere o penetrare anala evindent cu ajutorul unui tun de tanc ( sa vedem , cat ii tine ...din ce sunt facute zdrentele masculine penale si jeguri de ultima speta). Daca nici atuncea nu se mai satura si cei care propovaduiesc meschinarii...fundatiile straine ale lui peste, ziaristii si jurnalistii pulii ( verdetele si alte specimene)... care nu doar ca nu o vor recunoaste ca sunt platiti sa faca si se drege sau sa scoate pe gura cacaturi dar cica militeaza pentru drepturile minoritatilor .


 Dar, pentru dreptul la moarte nu vreti sa militati...hai ca, va oferim gratis sau ne oferim voluntar sa va curmam suferinta ( nu , nu trebuie intai sa ni-o sugeti...nici daca am stii ca crapati cu pula in gat), numai asa pentru binele vostru . Moartea va scapa de toate, de griji ( cum sa va o trageti si pe unde...unde va este permis sau nu ) , scapati si omenirea de lepre ca voi ( hai, ca nu avem timp la dispozitie... va o cereti voi sau trecem direct la practica). Dupa cum stiti ca dragostea cu sila nu se poate... deci, ceea ce vreti sa faceti ( sa vi-o trageti , nici ANIMALELE nu au decazut in asemena hal) asa ca o singura solutie viabila pentru zdrentele masculine , homosexuali, bulangii si poponari pedeapsa cu moartea ( de fapt , un cadou binevenit si anume ) cea cu coasa care deja multora dintre voi sa face cu ochiul, asa un gest de curtoazie!

marți, 16 august 2016

Teorii ale conspirației

 E la îndemâna multora ( la ales celor care vor sa ascunde adevarul) spunând ca este o simpla teorie a conspiraționiștilor de parca ei caută sa scoate la iveală minciuni sau povesti de domeniul science fiction si in niciun caz realitatea si adevarul sau adevăratul scop si mai ales la modul cum s-au întâmplat multe evenimente de-a lungul timpului . Lăsam acele teorii cu ființe superioare noua , cu Extratereștrii si mituri sau legende urbane care caută se sperie copii mici de doi ani si ne rezumam la evenimente care chiar s-au întâmplat cu adevărat dar altfel sunt cunoscute majoritatea oamenilor si toate vor sa acoperă cu nor de mister ceea ce s-a întâmplat . Începem cu protocoale cică înțelepților Sionului cu niște scrieri secrete la începutul secolului XX , de unde evreimea ( jidanii mai bine spus) ar dori sa deține si sa domina lumea ( trecând un secol de atunci , astăzi avem așa ) : banca mondiala ,  fondul monetar internațional , marile corporații media , industriale si financiare toate aparțin jidanilor ), deci dintr-o simpla teorie s-a dovedit ca jidanii chiar au reușit sa pune mâna pe lumea si sa conducă omenirea dupa poftele lor ( mai sunt numiți ca si Illuminatii , noua ordine mondiala sau grupurile de interese meschine ca familiile Rockefeller, rothschild ).


Totul a început dupa așa zisa revoluție rusa din 1905 , cand imperiul rus trebuie sa facă parte si sa fie destrămat sau sa aparține in mare parte dupa aceea jidanilor si crearea URSS... de asemenea principalul scop al jidanilor a fost crearea unor conflicte globale si care denumire si in ziua de astăzi ( razboaiele mondiale )... in primul razboi au mai fost năucite si alte imperii : imperiul turc , imperiul austro-ungar si cel german . In prima instanța s-a crezut ca au si reușit dar cum imperiul german a renăscut ( naționalismul german sau așa zis , nazismul ... mulți arată cu degetul ca el ar fi fost satana in frunte cu Hitler) a fost nevoie si de al doilea razboi mondial ( tot fiind creatia jidanilor ) si observam ca din aliații jidanilor , URSS si imperiul japonez sau Japonia , s-au transformat peste noapte in inamici dar tot jidanii in ultima faza au reușit sa nauceasca pe nemți pe final atragând din nou URSS-ul de partea lor ... nici bine nu s-a terminat al doilea razboi mondial ca a început o alta găselnița a jidanilor si anume Războiul rece cu URSS ( din aliat din nou dușman ) ca apoi sa asistam la alte numeroase conflicte unde zdrentele masculine jidaneasca erau autorii ( si avem războiul din Vietnam , intervenții sau operațiuni tot mai secrete ale CIA in America latina , ca apoi in Orientul mijlociu ca sa cucerească si sa decimeasca si sa cucerească popoarele pentru a le poate fura dupa aceea resursele naturale ca țițeiul , cum au făcut de asemenea in Africa cu un secol in urma dupa aur si cum o mai fac si la ora actuala ). Așa au reușit sa inventeze virusul SIDA , dar popoarele sărace africane mureau de foame in niciun un caz din cauza unor infectii supranumite sau cu un brand care se vinde si astăzi si anume SIDA.


 O alta mare escrocherie este cea cu holocaustul in care s-au supt si s-a creat o industrie de miliarde de dolari ( ca si cu apa îmbuteliată ) iar jidanii fiind principalii beneficiari ... dupa ce au creat războaie , practic au ucis sute de milioane de oameni acuma arunca vina pe morți ca cică ei ar fi fost principalii vinovați ca zdrentelor masculine însetate de sânge n-a contat pe cine trebuie sa omoară sau mai ales câți ca sa-si atingă scopurile si la final sa le iasă planul pus in practica ( si da , le-a ieșit aproape perfect cu anumite retusuri mai ales daca nimeni nu ar fi pus la îndoiala tot ce s-a întâmplat in trecut, in istorie, si nu in cea scrisă de bulangii , de zdrentele jidane si cea care a rămas prin fapte si întâmplări reale ca si soarele sau luna de pe cer. Da , luna aia pe care doar jidanii presupun ca omul a pus piciorul ( a alta mega manipulare ca sa atragă simpatie si sa scoate sume uriașa de bani de pe urma industriei filmului ... si nu ca asta ar fi marea problema , dar au început jidanii , evident cu ajutorul si principal pilon in numele amuciricanilor sa stăpânească spațiul si nu cel cosmic , deoarece forțele omului nu are atata putere , de fapt nimeni nu are putere sa cucerească  un spațiu infinit si vid ( dar nu-i așa ca e ceva frumos ca si cu zmeii cand sunt răpuși de un năzdrăvan sau cu David cum l-a răpus pe Goliat ... cumva prind aceste Legende, mituri la publicul naiv si imens) . Dar adevarul scop e ca sa aiba control asupra spațiului aerian ... daca nu sa încalce si spații , teritorii străine amplasate sateliți si antene electromagnetice ( pentru s-a dat lupta in ultimele decenii ) ca scopul lor final , al jidanilor , sa deține informații si de asemenea sa dezinformeze populații întregi cu minciuni gogonate .


 Asta nu trebuie sa afli de la forte divine sau sunt unii dintre jidani care o spun pe fata care e telul lor ... dar , la fel putem afla doar privind in jurul nostru , dar cum mulți nici nu stiu cum am ajuns aici si mai ales care e menirea noastră . De aceea , pe final am lăsat doua mari Invenții umane si doua mari instrumente care țin omenirea sub sclavie, sub supunere si anume creștinismul cat si teoria creaționistă ( care ne spune întâi ca trebuie sa fim liberi ca apoi , nu e bine daca cineva nu ne veghează sau nu ne dictează ce sa facem , ca sa avem mare grija ... oare unde ne-a adus). Iar cealaltă , cea mai hidoasa dintre ele ca omul se trage dintr-o subspecie de maimuța ( adica , sa fim reduși sau înapoiati iar doar câțiva dintre noi au supraevaluat de aceea ne conduc ei , care care susțin teoria evoluționistă ca la final scopul fiind același , subjugarea altor semeni  ) ca noi încă mergem in patru labe si țopăim va sa zică . Tu , încă nu ai evoluat de la stadiul de maimuța , stai jos ai nota patru ... asta vrem sa credem sau așa vrem sa trăim , intr-o lume plină de imbecili si de cei care nu minciunile lor vor sa ne deține ca si cum am fi niște obiecte sau unelte , mai grav de atat sa nu avem putere de a gândi si de a fi simple specie de om denumite dar in realitate niște plante vegetale sau produse vegetale care o adica putem fi mâncați si sa dispărem unul câte unul ca specie numita om ( in adevăratul sens) si sa devenim ca unele zdrente masculine ordinare si penale in prima instanța. Ca apoi sa se aleagă doar praful de noi si sa rămânem in schelete sifolizate ca presupuși dinozauri ( cu timpul sa fim admirați de specimene evoluate din om)!

luni, 15 august 2016

Globalizarea

 Factorul principal al cauzei care ne-a adus unde suntem in ziua de astăzi e globalizarea sau progresul economic , industrial cum mai este numit . Dar efectele globalizării se văd peste tot , in primul rand ca are de suferit pământul ... au ajuns zdrentele masculine sa distrugă fauna si mediul înconjurator , sa producă dezastre ecologice pentru a se îmbogăți dupa urma resurselor naturale si a altor resurse umane sau materiale. Oamenii , cei care se supun globalizării si adopta tendințele lumii moderne implicit ale globalizării , cei care ajung sa se transforma din oameni de altădată  in unele scursuri ca zdrentele de bulangii si homosexuali . Sclavia , fiind iar unul din principalii factori ai globalizării , multiculturalism ( care încearcă sa distrugă popoare indigene si in mare parte reușesc prin imigrație si amestecuri eterogene iar scopul final fiind subminarea popoarelor implicit a oamenilor ), politica mondiala care au același tel de a crea o unitate sub enigma globalizării ca putini sa-si dea seama de adevarul lor al așa zisei "elitei mondiale " .... crearea unui ordine mondiale ( a unui grup economic , financiar si politic care sa tine frâiele acestei lumi fara scrupule si sub un control total , al factor vizibil al globalizării).


 Transformarea culturală sau mai bine spus renegarea valorilor morale , a tradițiilor si a familiei face ca omul sa fie învins , răpus de societatea modernă din punct de vedere moral crezând ca lumea pe drumul pe care se îndreaptă e cel normal si nimeni nu-i poate stea in cale . De ce trebuie sa ne transformam sau se devenim niște vite sau ovine ( supuse si ascultătoare stăpânilor nostri care nu ne vor binele si vor sa distrugă totul ce mai înseamnă moral , etic , demn si sa nu mai fim oameni ci simple obiecte sexuale sau unele de lucru ) . Niște roboti cu creierele setate la parametrii cerințelor moderne unde homosexualitatea si alte lucruri meschine au întâietate iar ceea ce aparține de origine , de tradiție sau de familie sa fie năucit , ucis sub ochii nostri care vedem dar mulți nu văd ce se petrece . Mulți cred ca rolul lor nu e cel de a acționa si de judeca lumea, societate pe care o creăm cu anii premergatori ci ca rolul lor a acele de a si-o sau de a sta ca o pizda pe pula fara a schița mimica sau a gestiona ( deja vedem ca cel mai important efect al globalizării e prostia).


 Ea, a făcut din oameni sa creadă ca orice ce apare nou si modern in lume e benefic pentru toti sau ca noi toti am fi beneficiarii principali ( acuma câți vor sa si-o tragă la propriu daca accepta pe bulangii , pe homosexuali in viata lor , in mediul lor sau in societatea in care trăiesc , clar ca nu foarte mulți ca nu e ceva normal dar atunci cum pula mea se face ca nimeni sau pe nimeni nu-l interesează sa opreasca fenomenul acționând fizic si nu doar pasiv si cu vorbe ( ca așa ca si cu proverbul, ursul trece câinii latră ), câți vor sa recunoască ca sunt sclavi si ca muncesc zilnic ca se supraviețuiască si sa aiba acces la viciile moderne , la dependența de lucruri inofensive in prima instanța sau aparent dar care cu timpul distrug creierul omului , indentitatea ( câți nu , ce frumos e sa nu știi daca ești femeie sau bărbat ... sau vrei tu ca un bulangiu ce ești sa fii considerat femeie) . In ce lume am ajuns sa trăim si cauza globalizării , a progresului , a subevolutiei umane ( orice s-ar spune ca am evoluat sau am progresat ) dar de fapt suntem regresiune psihic cat si fizic. Vom ajunge cu globalismul asta sa ne săpam singuri groapa ( daca nu am făcut-o deja ) iar cum timpul vom acuza pula mea știe pe cine sau vom caută vinovați ( sau ca fiind principalii vinovați ... pe papuași sau mai stiu eu ce triburi băștinașe care încă nu sunt conectate la modernitatiile lumii moderne).


 Căci, in lumea civilizata e deja ceva normal sa nu-ți știi originile sau trecutul , sa nu știi daca ești femeie sau bărbat ( oare ce pizda ma-tii poti sa fii daca nu , femeie ori bărbat biologic , fizic cat si natural ) , in lume civilizata unde la ordinea zilei scrie clar cu negru pe alb ca ( daca dai din cur si prestezi poti sa ajungi departe, si nu departe dimensional , direcțional , metafizic sau ierarhic si înainte ca o specie de om subevoluata si subevaluata si rudimentare daca un lucru esențial nu poate sa priceapă ... si stra-strămoșii nostri sa luptau pentru a fii liberi si nu sclavii unor zdrente masculine si aveau principii morale si pe ele se bazau ( deci nu pe principii materiale sau pe alte jeguri imorale ) daca vrei sa fii om si nu o carpa , o zdreanță de om penală care nu doar ca nu vrea sa înțeleagă dar se mai bate cu pumnul in piept la cat de priceputa e si a evoluat direct cu o pula in gura cat si in gât !


duminică, 14 august 2016

Sistemul monetar

  Daca omenirea n-ar sta si nu s-ar fi limitat la sistemul monetar care e precoce dar in același timp distructiv ( pana si viețile oamenilor ajung in tranzacții monetare ) având in vedere ca a fost bine pus la punct ( sau , implementat si dirijat ) de zdrentele masculine ordinare abia spre sfârșitul secolului al XIX -lea si la începutul secolului XX. De atunci si pana astăzi oamenii au fost supuși si vor fi in continuare pe calea cea mai ușoară si penibila in același timp cu hârtii imprimate pe care mulți le spun bani atat bancnote cat si in monezi. Acuma in secolul XXI , toti aleargă in tandem dupa bani ... puși in jug ca boii ( sclavii dracului care nu se autosesizează ca sa vadă ce sunt banii si mai important de unde provin sau cine le pune in circulație , le produce din nimic aproape ... in afara de material , care fie este din hârtie sau plastic iar monezile din aluminium sau oțel ). Mulți si-ar da viata pentru acele hârtii cu valoare intrinseca , care cu timpul se devalorizează sau sunt scoși din circulație si înlocuiți iar prostimea tot va crede ca banii sunt cei care ii salvează sau le salvează viețile cand defapt ( sănătatea si viata nu o poti cumpara sau o răscumpăra cu nimic si de la nimeni ).


De aceea , 1% din "bogatii" pulii dețin avuții de 70% din tot ce se afla pe pamant ( atat bancile si alte instrumente financiare cat si resursele naturale si nu in ultimul rand , o mulțime de prosti , de sclavi care le vor întreține sistemul monetar care cei 1% sa aiba intr-un fel putere deplina in fata idioților , tâmpiților care dau întâietate banului si nu văd adevăratul rol pe care il joaca banii ) . Cei care o fac cel mai bine si gestionează sau executa ordinele zdrențelor masculine penale si ordinare ( sunt in jur de 20% din populație , si anume politicenii pulii , afaceriștii pulii sau bișnițarii tot al pulii si dețin tot in jur de 25% din bogățiile pamântului cat si au in subordine 79% din populația lumii pe fraieri care se supun si de asemenea sistemul) . De exemplu in România , un muncitor , un pârlit in toată ordinea ( un prost ca altel ai putea sa-l in o mie de moduri câștiga lunar , cel mult 400-500 de euro iar anual 5000-6000 de euro in timp ce , salariul unui director de banca comercială poate fie de 40.000 de euro lunar ( adica 80 sau de o suta de ori mai mare decât unor necăjiți care isi rup spinarea zilnic pentru a supraviețui ca sclavi pe plantații companiilor si mulționalelor... poate se întreaba cineva , ca de unde au așa mari salarii , de la fraierii ca si voi care apelează la specula băncilor ca sa-si întreține familiile si asta tot din cauza sistemului ca ați ajuns sa prețuiți banii mai mult decât orice altceva in loc sa faceți invers... apelând la resurse naturale si productive lăsând pe zdrentele masculine sa-si întreține sistemului cu propriile fecale ).


Așadar , bancile care distribuie practic banii si ii pun in circulație de folosesc de politiceni care sunt plătiți lunar din banii publici cu 4000-5000 de euro lunar ca sa sprijină si sa susține demersurile băncilor ( implicit sistemului monetar) transformând pe oameni in sclavi care vor munci si vor produce ceva 8 ore pe zi , 40 de ore pe săptămana sau mai mult pentru mizilicuri . Iar cei , care vor trage foloasele vor fi marii bișnițari atat bancarii cu bancile lor cat si investitorii cu ajutorul băncilor ( care o adica , pot fi si bancari cat si investitori . Ei dictează cat o sa câștigi tu prostule ( deci , nu-ți da salariul pula mea știe , dracul sau D-zeu ) ci zdrentele alea masculine ca sa scoate profit , sa deține putere si averi iar tu sa-i întreții atat pe ei ( sa-i ajuți sa ajungă bogați si sa te deține pana la adânci batrâneți ) cat si pe tine din nimicul acela sa-i procuri traiul daca asta ai ales. Daca asta vor majoritatea sa fie sclavii altora ( prin sclavia banului ) si sa ajungă niște lepre ( ca măscăricii de artiști , sportivi , ca si tarifele ) care nu vor face nimic fara bani . Daca vrei sa le dai muie ( dai întâi banii ) daca vrei sa-ți iei droguri cat si cele legale ( dai bani ) , vrei sa ai bani dai cu cur si prestezi toata viata ca sa-i obții ca apoi sa-i poti folosi sau sa te considera lumea bogat ( alții sa îmbogățești mai iute , sunt predispuși sa si-o tragă încontinuu , restul mai târziu sau cand le vine si lor rândul... deoarece , nu pot fi mai mulți șmecheri decât fraieri).


 Nu poate exista in lumea asta mai mulți bogați decât săraci ... așa au ajuns 1% sa-si bate joc de toti iar 99% la sute sa dea din cur . Cum de altfel din cei 99% , mai bine de 70% ajung sa regrete ca trăiesc sau toata viata lor vor munci pe rupte iar la final tot nu vor avea avuții . Așa-i ce minunata e lumeaasta , mai ca-mi vine sa bag pula in toti si in toate care vor mai scoate prin gura cuvântul banii dar nu stiu idioții lumii la ce folosesc si mai ales cui!

sâmbătă, 13 august 2016

In favoarea cui!

  Toate lucrurile realizate de-a lungul timpului erau create si apoi folosite pentru alte scopuri ( unele si in ziua de astăzi sunt folosite , atat de corporații cat si de cetățeni , evident contracost). Drumurile , prima data erau simple cărări batucite sau poteci ca apoi sa apare drumurile din piatra in perioada romană ca sa-si susține companiile militare ( in ziua de astăzi , drumurile sunt construite de tot felul de zdrente masculine din banii publici ca apoi sa ceara taxa de drum) sunt create autostrăzi pentru a facilita transporturile corporațiilor printr-o infrastructura tot din bani publici ( la noi cand se inaugurează un metru de autostrada e sărbătoare naționala )... ceea ce ne spune ca interesul statului in crearea autostrăzilor depinde foarte mult daca sunt folosite de companii si in anumite regiuni sau zone ( doar nu se vor deranja sa facă autostrăzi sau drumuri pentru a ușura deplasările automobilelor oamenilor simpli , daca exista creduli încât sa creadă ce tot e un bun public folosit doar de oameni simpli fara taxe si creat din banii sau resurse naturale din țara respective)... nu, trebuie ca chinezii sau italienii sa ne facă drumuri din banii noștri iar la urma urmei iar trebuie sa plătim pentru folosirea drumurilor ( nu stiu cum se face ca corporațiile sunt ferite de asemenea taxe).


 Apeducte erau create încă din perioada romană pentru băile romane in care sa balaceau familii romane înstărite ... acuma s-au creat uzine de apa ca sa alimenteze casele oamenilor cat si apartamente la bloc cu apa din nou contracost ( dar nimeni nu știe ca uzinele de apa sunt construite din banii noștri , instalația tot noi o plătim , întreținerea si ca in ultimul sa le mai plătim pentru apa de ploaie ca așa-i frumos . Curentul electric sau folosirea electricitatii din forma lui naturală a fost folosită pentru expansiunea primei epoci a industrializării ca apoi pus in vânzare către omul de rand care ajunge sa plătească atat procesul de producere a curentului electric ( care include resursele naturale cat si uzinele electrice ) ca apoi instalațiile electrice prin care este curentul electric transportat si transformat in folosința casnica . Ca sa vedem pe unde le duce mintea sau pana unde la zdrențele masculine si pun taxa de stâlp ( mulți nici nu au auzit despre așa zisa taxa de stâlp )... ea presupune sa plătești o taxa de 1 % din venit pentru construcții speciale , asta include : antene si stâlpi de transmitere a datelor , uzinele electrice si de apa , uzinele nucleare , autostrăzile si drumuri , lacurile artificiale cat si alte construcții care sunt folosite in primul rand de corporații ca apoi sa oferă servicii si utilități oamenilor contracost.


 Trenurile prin apariția locomotivei pe aburi a produs un boom pentru companiile care le facilitau transportul produselor pe distante mai mari si nu in ultimul rand pentru transportarea mai facila a trupelor militare in conflicte armate , razboi ... evident , ca cu timpul au devenit bune si pentru transport comun ( contracost , chiar daca infrastructura cailor ferate a fost construită si este întreținută din banii publici ). Automobilul , care pare ca ușurează deplasările lungi si sunt folosite sau dețin astăzi sute milioane de oameni o mașina sau un autovehicul de diferite clase au fost produse întâi , pentru a ușura din nou companiile de costuri mari ( iar un automobil de dimensiuni mari , de mare tonaj , le-a rezultat problemele ) , pentru armata ( primele modele de automobile erau folosite de ofițeri de armata , ca apoi sa deține si "bogătanii"sau  zdrentele ordinare ... acuma orice poate avea o mașina dar sa nu aiba bani de combustibil sau sa fie împingă mașina din spate cand cedează bateria sau este descărcată ). Pentru a deține un automobil necesita întâi sa plătești niște taxe usturătoare ca apoi sa o poti folosi pe drumuri publice ( din nou , daca plătești rovinieta si nu in ultimul rand , trebuie sa deții un atestat sau un permis de conducere).


 Prostimea , nu-si da seama ca toate sau pe toate le plătești ca apoi sa poti si le folosi... atuncea se pune întrebarea , cine trage si câștiga de pe urma prostimii ( nu corporațiile ) , nu ele creeaza obiecte si utilități ( dar nu si o fac voluntar ) ci pentru a câștiga sume uriașa de pe urma proștilor care cred ca totul este sau a fost creat pentru ei ( pe gratis daca se poate iar ei sa se folosească de lucruri fericiti ca au cate o pula in gât). Dar, cand se vor trezi intr-o vreme si vor realiza ca in favoarea celor care conduc si administrează utilitățile așa zise publice , le folosesc pentru doua scopuri ( unul pentru a se folosi si a le facilita producerea si transportul produselor iar apoi ca sa le dea si prostimii contracost si cu prețuri exorbitante cu alte taxe cum ar fi taxa de mediu de parca noi le cerem sa producă zdrentele utilaje si autovehicule cu emisie de noxe foarte ridicată). Cum fraierilor poti sa ceri orice , unii vor plăti pe loc in bani sau natura ( bulangii isi vor pune curul la bătaie ) iar cei care rad de sistemul lor de înrobire si nu susțin demersurile lor meschine se vor pisa pe ei si pe toate in avans si cu buna predispunere!

vineri, 12 august 2016

Forțele de subordine

  Avem in țara asta o mulțime de zdrente masculine , bulangii si poponari prin sistemul represiv care predomina in poliție , jandarmerie , forte de intervenții speciale ( DIICOT) , SRI ( serviciul roman de informații sau suntem rupți si imorali ). Toti sunt pe mâna politicienilor sau altor zdrente masculine care se pot folosi de aceste forte inculte , tâmple cand au nevoie . Nu mai pomenim ca la manifestatii sau proteste apar acele zdrente ca ciupercile dupa ploaie sau , cand nu e cazul sa facă uz de forța cum au făcut in Nadas ( din județul Arad, luptându-se cu femei bătrâne ... ce viteji si eroi s-au simțit acele lepre ordinare ) si nu numai , sunt n cazuri unde așa zișii "razboinici" apar sa se lupta cu bătrâni si cu țărani ca si in Vaslui ( in comuna Pungești , unde zdrențele penale masculine au dat dovada ca pe cine servesc ei si la ordinul cui acționează).


Zdrențele uita ca de la țațele noastre o sug ( noi ii plătim din banii noștri ca ei ce sa facă , sa se bate si sa jignească femei bătrâne , sa se lupta cu bătrâni ). Asemenea zdrente ar trebui omorâte si dat un exemplu ... ori va vedeți de treaba si prindeți sau va luptați cu infractori adevărați care se afla ( atat in politica cat si in mediul mafiotic al afacerilor ori va puneți singuri lanțul in jurul grumazului daca nu sunteți buni de nimic. Dar ei ce fac , in lipsa de ocupație aleargă dupa copii pe străzi sau prin parcuri ,  isi iau câte o porție de muie de la golani , pana si boschetarii se pisa pe ei si pe mutrele lor de retardați mintali . Mai găsesc momente ale lor bune cand aplica legea si vor sa arată cat de vigilenți sunt ei ( vezi cazul , acuma câteva zile ce au făcut zdrențele cu o femeie in vârsta , pensionara ) . Daca treci pe o secție de pulitie ( oricare nu contează , la țara sau la oraș ) o sa-i vezi ca între ei sa urăsc ca nu stiu care dintre ei e mai lingău si la o adica poate folositor "stăpânilor" , infractorilor mărunți sau unor mai mititei ).


 Gaborii cu șaorma prin boscheți si cu balele curgând cand văd o pițipoanca ... e peisajul sumbru care se vede cel mai bine cand ești pe străzi . Daca ei nu sunt măcar patru cinci laolaltă ca sa se completeze unul pe altul ca si in Bancul : de câți polițiști e nevoie ca sa înșurubeze un bec ? .. se cinci , unul tine de dulce ceilalți patru învârt masa cu el sau de mai mulți , mai ales in cazul , cand toti ceilalți beau pana se învârtă casa cu ei ( de aceea se explica , cum zdrențele de multe ori nimeresc greșit la o adresa sau nu o reușesc deoarece săracii de ei sunt amețiți ). In unele cazuri , intr-adevăr se găsește dintre ei unul mai deștept si știe ca pământul se învârte si așa încearcă sa schimba un bec ( dar ce ne facem cand asemenea specimene ajung sa fie șefi de secții , comandanți , comisari atuncea s-a ales praful de capul lor , nu sunt in stare sa rezolva o problema de matematica care se preda la școala in clasa întâi ).


 Da , sigur nu trebuie sa generalizam ... sunt si pulitisti de treaba , cand nu si-o iau la gaoaza isi trimit mamele sau nevestele in locul lor . Mai mult , nu stiu pe cine trebuie sa protejeze ( cum observam ) sau de cine trebuie sa asculta ( eu stiu una si buna ca ordinul nu se discuta ... da șefu, sa trăiți ) . Ca si soldații , niște zdrente obediente si futute ( mai ales in cazul soldaților americani care supuneau populații întregi civile din Irak si Afganistan la tratamente rele privind ordine si aplicându-le întocmai si la timp). Așa fac si zdrențele noastre din sistemul apărării a cetățenilor împotriva infractorilor ... cei din urma le dau lor ordine ce trebuie sa facă cu oamenii de rand , simpli . Sa-i umiliți in ultimul hal ca doar intra pulitia in acțiune , sa știe țăranii si bătrânii ( băgați frica in ei ) cine  isi face dreptate si aplica legea . Nu mai bine zic eu , sa le aplicam una sora cu moartea ca sa vadă bulangii si poponarii ( ca nu contează cat de muisti si de lingăi sunt ei si sa dau bine pe lângă măscărici ca si ei cat si specimene ) cand noi ceilalți le putem rupe grumazul la toti in orice secunda daca n-am fi , o parte dintre noi fricoși iar ceilalți neputincioși!

joi, 11 august 2016

Sclavagismul in secolul XXI

Sclavagismul modern e pretutindeni , in productiile masive ale corporațiilor , in infrastructura , in industria alimentara cat si in agricultura , in mass-media ( unde mulți devin simple jucării si sclavi mediatici folositori pentru căcaturi ) , in sport , in derapaje politice ( marionete dispuse sau sunt predispuse la orice ) sau sclavii viicilor unde majoritatea suferă de dependenta dusa la extrem : fie ca e vorba de droguri legale si ușoare ( nicotina, alcool , cafeina, medicamente ). Sclavii moderni mai suferă de dependentă pentru lucruri sau gadget-uri cică așa le astâmpără setea si dorința de a avea cat mai multe si scumpe accesorii ( ca sa-i evidențieze de ceilalți ) , dar cu ce folos ca doar ajung sclavii consumatorismului implicit corporațiilor care produc si câștiga sume uriașe de pe urma sclavilor.


In China , practica asta este ordinea zilei iar muncitorii chinezi sunt remunerați cu doi euro sau mai puțin pe ora in companiile unde sunt asamblate produse electronice ( supuși la niște condiții si la ore de lucru suplimentare doar ca corporațiile sa aiba de câștigat ) . In România , companiile producatoare de cablaje auto renumereaza muncitorii români ( cu doi euro si jumătate , in unele cazuri pe ora in rest tot sunt doi euro câștiga pe ora si muncitorii romani , sclavii corporațiilor străine de unde salariul respectiv nu ajunge nici pentru supraviețuire ). Mai grav , mai sunt companii multinaționale are plătesc cu un euro si ceva o munca prestata la ora si nimeni n-are nimic împotriva cand timp isi satisfac pofta de vicii sau isi procura cu acei bani putini. Nici bulgarii vecinii noștri nu o duc mai bine , sârbii , si ungurii . Cei drept , cei mai slabi plătiți sunt mexicanii ( ei , in unele cazuri prestează pentru 50 de eurocenți pe ora si sunt sclavii companiilor americane care recrutează pe mexicani ca sa-i trateze ca si cum au fost tratati  sclavii pe plantații ( in condiții subumane si program prelungit de lucru).

Bine ca polul opus , se pot afla tari ca Australia sau Luxemburg unde muncitorii sunt răsplătiți cu 12-13 euro pe ora , dar in țările respective nu o găsești investitori sau companii multinaționale care aleargă dupa un profit scos in cel mai scurt timp batjocorindu-i si sa se folosească de ei ca pe negrii ( in America , nici acuma nu s-au schimbat multe lucruri , americanii fiind plătiți sub doi dolari pe ora pentru munci prestate in diferite sectoare ca sa tine companiile americane pe plutire ... daca nu isi i-au catrafusele si se duc in China , practica asta e la ordinea zilei ). Sclavia a sexului sau a prostituției in Thailanda ( sunt copii sunt plătiți ca sa întreține relații sexuale cu străinii , pana si practicarea a pedofiliei si a homosexualității e permisă pe tărâmul renumit din pricina turismului a sexului si a practicării lui in cele mai bizare moduri si condiții ) . Nici Olanda nu scapă iar sclavia sexuală , cea homosexuală unde bulangii si-o trag pe bani la modul cel mai practic iar autoritățile din țara respectiva nu stopează fenomenul cand si ele si-o trag cu cine apuc ca sa fie văzuți bine in ochii lumii.


 Cu cat oamenii vor întreține sistemele economice , financiare si infrastructura globală bine pusă intr-un fel la punct de unde companiile , corporațiile câștiga in fiecare an sute de milioane de euro ( iar muncitorilor revine din profitul respectiv circa unu la suta sau mai puțin luând in calcul ca si materia prima e tot prelucrata de alți muncitori si tot sunt renumerați ca si ceilalți cu mizilicuri ) nu se va schimba cu nimic in lumea iar cei care vor câștiga salarii uriașe ( vor fi ori manageri sau directori ai firmelor sau a băncilor comerciale ori se vor duce direct in buzunarele investitorilor sau așa zișilor oameni de afaceri ). Cum se face ca merge cap in cap sclavia modernă cu sărăcia si invers iar nimeni nu se sesizează ca sa stopeasca fenomenul asta si mari discrepante dintre cei bogați si săraci ( cei care    si muncesc din greu dar nu au , daca prestează pe moaca sau pe puțin) iar cei care i-au cel mai mult dar nu mișca niciun deget!


miercuri, 10 august 2016

Iluzie

Omenirea a ajuns in asemenea hal încât crede in diferite superstiții doar doar sa nu pare incapabila de a înțelege ceea ce sa întâmpla in jurul lor. In general , oamenii trăiesc cu iluzia ca ceea ce li se întâmpla are la origine forte supranaturale ... crezând ca le-a fost hărăzit , destinat de cineva ( de Doamne Doamne sau de alte forte oculte sau extraterestre ). Lumea lor pare o lume a magiei sau a basmelor ... mai mult de atat nu observa ca mulți se folosesc de superstițiile lor cand nu vor sau chiar nu pot sa le explice de ce au loc unele evenimente sau de ce ei se târăsc zilnic pe coate si genunchi iar unii pot sa stea cu pula la soare n-având griji si au o așa zisa soarta mai blânda. Așa poti doar crea o lume credula si amăgită ( de fapt a fost creată pe principii astea meschine) ca o mâna de oameni sa le decide si sa le pregătească prezentul cat si viitorul iar ( sărmanii de ei , majoritatea oamenilor ) la o adica sa privească cerul sau sa se dea cu capul de zid de ce lor nu le-a scrisă soarta mai buna de nu le pică din cer sau nu au parte de o fântâna de sloboz ( pardon , de apa sfânta ).


 Cum , de unii ajung sa fie atinși de pula lui D-zeu ( cat si-ar dori si bulangii , homosexualii sa aiba parte sau sa gusta din pula lui ) iar ceilalți mai ghinioniști ( pot sa sa le mulțumească cu o pula mai puțin sfânta , divina ci doar umana ( acuma , doar nu s-a gândit cineva ca si bulangiilor le-a fost destinat sa si-o tragă sau sa se lingă in cur ). Nici vorba , cum observam toată este creatia omului ... omul a creat societăți tolerante si plină de bulangii , lingăi , homosexuali , poponari , pedofili , transexuali , criminali , de hoți si de zdrente masculine ( nu e Creația unor forte supranaturale sau cu timpul ce s-a gândit D-zeu... mai ales cei care cred in el , hai sa fac o lume plină de scursuri , de specimene ca ceilalți sănătoși la cap sa suferă sau cu timpul sa devine si ei o parte sau sa fie de partea bulangiilor si sa acceptă tot felul de lucruri meschine ) . Clar , ca lumina zilei ca omul e principalul vinovat ( in general suntem cu toții vinovați ca nu facem nimic in privința multor lucruri ) . Nu combatem homosexualitatea , pedofilia , sărăcia , hoția , criminalitatea iar cu timpul o sa credem ca așa ne-a fost sortit sa trăim pe pamant ( mulți deja cred ca totul a fost predestinat de cineva , de acel cineva).



  Dar pana cand vom fi așa de creduli , urmărind ( mai ales daca ești femeie si nu in ultimul rand un bulangiu , prezicerea viitorului si horoscopul ) , cand vor avea parte de o căruța plină cu puli ( ca sa o folosească in scop personal ) . Dar cum știm , nimeni nu poate sa știe ce sa va întâmpla in viitor sau chiar in prezent numai daca urmărești cursul evenimentelor si a întâmplărilor ( doar atunci poti afla ce se va intampla cu tine si mai ales cu lumea din jurul ). Iar daca stai ca muta la pula si sperând ca o alta zi nu-i ca cealaltă ( numai din prijma denumirii ) , crezând ca vei avea parte din belșug de toate ( de muie si sloboz) doar așteptând sau prestând zilnic in folosul unora si altora ( avuția materială nu se obține de la forte oculte in care mulți cred , nici măcar cea spirituală ) e nevoie de proprii forte sa depășești momentul zero ( in care majoritatea oamenilor tot acolo sa afla) ca sa vezi ca unii ajung mai  sus decât ceilalți ci nu ca le-a fost sortit ci doar s-au folosit de multimea nula si credula ca sa ajungă in vârful pulii ( ca doar vorba aia... tot cu picioarele pe pamant sunt si ei , de asemenea nu au doua perechi de coi , poate si nici nu au boașe ca sa transforma in bulangii si poponari).


Totuși , de ce majoritatea are o credința oarba in lucruri nevăzute si in forte supranaturale dar nu vor sa vadă adevarata fata o lumii . Nu ca n-ar avea creier ( nu stiu sa-l folosească ) , nu ca ar fi niște vite ( si ele au demnitatea lor ), nu ca nu stiu deosebească realitatea de ficțiune ( ca ne întoarcem la gândire ) , ci ca le este mai simplu sa trăiască mânați ( ca vitele ) fara personalitate , demnitate si onoare ca alea nu-ți aduc muie si puli grămada ( deja curg homosexualilor si bulangiilor balele ) si nu vrei sa rămâi anonim ( trebuie sa te vadă cunoscuții cum ți-o iei in dos dar măcar sa fie cu folos , daca nu te umpli cu sloboz măcar rămâi miruit ) si nu de o pula sfânta a lui Doamne Doamne ci de o pula pricăjita care ar putea sa fie chiar si a ta daca in capul tău zace prostia si ai doar conceptii si orientări meschine sexuale sau materiale!



marți, 9 august 2016

Bolile , medicamente si vaccinuri!

Știința prin medicina si industria farmeutica au reușit sa creeze un întreg arsenal de boli "incurabile" si anume viciile de droguri legale ( si aici nu ne referim la etnobotanice si la medicamente) . Omenirea se dopează in ziua de astăzi cu medicamente ca si i-ar mânca sau le-ar bea de sete ... daca resimt un pic o durere de cap ( pac o aspirina , de parca ar avea o formula magica si le trece migrena de cap intr-o secunda). Mulți , numai sub efectul placebo cred ca daca beau medicamente se vor vindeca , clar ca corpul omului ( mai ales cand are viralitate ... corp tânăr si nu in ultimul rand odihnit) se autovindeca chiar daca nu bei acele droguri deoarece se regenerează celulele si implicit acele celule vechi sunt distruse ( adica, durerea dispare) . Nu e nevoie sa fii om de știința sau sa fii medic ca sa-ți dai cum funcționează corpul ... daca tu însuți nu-ți cunosti corpul cine altcineva poate sa se afla in pielea ta. Nu trebuie sa te lași păcălit cand știi ca corpul tău se poate vindeca si fara ajutorul drogurilor , medicamentelor ca doar vorba aia toate produc dependenta ca si nicotina , alcoolul sau cafeina.


Mai mult , ăștia merg mai departe si iscodesc virusuri ca se sperie lumea la cat de fragila e lumea daca nu știm si nu vrem sa ne protejam împotriva virusurilor ... si așa apar vaccinurile care nu au alt scop încât , acela de a dezimuniza corpul uman ca sa fie predispus la boli banale ca răceala, febra sau migrene dar toate astea nu apar din senin ( sau ar trebui doar in unele sezoane si mai ales doar din cauza oboselii sau a stresului ... dar aceste tipuri de boli sunt prezente oricând din cauza ca imunizarea corpului are deficienta iar rolul principal au vaccinurile care doar te expun la diferite tipuri de boli sau mai mult la ADHD ( dificit de concentrare si atenție ), vaccinurile conținând aluminium si mercur care pot perturba creierul uman ( mai ales la copii... ei sunt cei mai expuși si e lesne de înțeles ca, cand ajung maturi mulți aleg sa facă care mai de care meschine cum e homosexualitatea , pot fi mai usor manipulabili si predispuși la orice forma de prostie umana fara sa aiba putere de gândire sau de critica cand creierul e infectat de la primele lor zile din viata ).

 Sa nu mai vorbim despre virusuri care provin de la animale , ca: boala vacii nebune sau ESB , gripa aviară sau H5N1, gripa porcina sau AH1N1 si putem continua cu virusul Zika ( care face "furori" deja in lumea credula) ... daca nu stiati , si pentru toate astea exista vaccinuri ( daca le iei , poate ai șanse mai mari sa nu te mai înțepe țânțarii , sa nu te mănâncă porcul ca tu nu mai ai voie sa-l mănânci ( ca doar nu ești prost si vrei sa te îmbolnăvești ... lasă ca-ți vor da ei sa mănânci carne de porc chiar daca era pe jumătate mort cand a fost sacrificat dar ce contează ) , de asemenea păsările nu te vor ciuguli cand vei ajunge si simplu hoit ( dar stai tu ai fost vaccinat împotriva gripei aviare așa păsările se vor feri de tine... iar tu prostul nu au voie sa-i jumulești ca-ți vor da ei plină moarte de mâncare si chiar ca alea nu te îmbolnăvesc daca ești vaccinat , nu) sau vaca ( gândește ca daca consumi doar creierul vacii risti sa fii mai deștept la o adica ... ca sa nu mai spunem ca E coli care s-ar afla in ugerul    vacii sau carnea de bovine nu e recomandata sa o mănânci , lasă ca exista fast-food unde si carne de șobolan e servita ).


 Toate dar toate au fost create , in primul rand o boala ca apoi o soluție ( un medicament sau vaccin ) ... culmea ca încă nu au scos o pilula minune sau un vaccin ca sa-i trezească pe mulți la realitate ) sa-i facă mai cultivați si mai atenți la ce sa întâmpla in jurul lor ca si pilula minune albastra ( care cică îți trezește juniorul chiar daca moartea îți face cu ochiul dar tu mai vrei sa guști din plăceri carnale ). Poate ne vom trezi cu vaccinuri sau medicamente care vor încerca sa-i vindece pe homosexuali sau transexuali si pe bulangii ( de parca ar avea ei o boala ... prostia lor e doar aceea ce nu sunt conștienți si sunt dopați zilnic cu o porție de droguri mediatice si legale , viciile ). Sau , vom auzi de virusuri care cică ne-ar infecta pe toti si am deveni zombii ( ca in scenarii cretine... dar culmea ca am ajus deja in stadiul acela) ne comportam deja ca niște descreierați si puțin ne pasa ( ca ajungem sa digeram propriile fecale sau ca mâncam otrăvuri la mic dejun , prânz si cina ). Ca apoi sa ne potolim setea cu un cocktail ... cacat mediatic , viciul si prostia sau imaginația din capul nostru!