vineri, 19 august 2016

Prostitutie

Asa zisa "revolutie din decembrie 1989" a adus Romaniei prejudiciul care nu va mai fi recuperat de acuma nici in o mie de ani . Din cauza poporului roman care a asistat pasiv atatia ani la distrugerea Romaniei si a evenimentelor premergatoare din pricina schimbarii politicii globale cu pretextul de a implementa o democratie la nivel mondial... cum se poate vedea , demoncratia presupune indobitocirea populatiei ca hienele sub acest pretext sa poate fura resursele tarilor respective unde au adus asa zisa "democratie" si "libertate". Evident, ca libertatea apartine lor ... ce vor se faca si cu cine , unde si mai ales cand fara sa li se atraga atentia si cu sprijinul altor zdrente masculine ( in numele tarilor ( cica organizatia pulii atlanticului  de nord , pe scurt SUA... statele pulii ale americii , care in fruntea tarilor se afla unele zdrente penale care vor doar dominare globala si dispretuiesc popoarele libere > in adevaratul sens). Noi, singuri ne-am sapat groapa ca nu am vrut sau asa suntem de tampiti incat n-am observat de la inceput rolul celor care se preumbla la conducerea tarii... ne-am lasat usor de pacalit si acuma in ceasul al doisprezecelea nu facem nimic.


  Unii asteapta sa vine Doamne Doamne si sa faca ceva cu ei....eu stiu, sa-i nenoroceasca sau sa le explica zdrentelor frumos cu un limbaj sfant ( de ce nu vreti voi cu frumosul sa nu va mai bateti joc de poporul roman...sau altii care sunt atei dar si nu cred in Doamne Doamne ci in extraterestrii, vedeti voi ca va vad aia de aia mai evoluati ca noi, apropo, avem origini comune ne tragem de la ei... cand vor ajunge pe pamant se vor razbuna pentru ceea ce ne-ati facut). Asta vrem...sa stam si sa ne uitam ca boul sau ca viteii la poarta noua, neintelegand ce ni se intampla. Ca apoi sa ne dam de ceasul mortii ca avem numai de suferit din princina unor zdrentele ordinare care vor si pielea de pe noi si noi sa nu reactionam , ba dimpotriva sa asteptam.


 Dar ce pizda masii sa asteptam....pana ne vor pune , mah da fraieri mai sunteti. V-am vandut strainilor cu tot cu pamantul si cu presul de sub picioarele voastre... v-am facut in toate feluri (v-am dat muie iar voi ati fost fericiti ca si bulangii si homosexualii care abia asteapta sa ploaua cu sloboz), v-am transformat in niste lichele pe majoritatea dintre voi cu tot felul de instrumente si prin modalitati de care nu v-ati dat seama si continuati sa practicati acelasi stil de viata ca sclavi ce sunteti . Poate , unii asteapta ca intai sa li se faca statui din cacat ( de preferinta) ca sa-si dea seama cat de idioti au fost timp de 27 de ani, aproape...daca nu si mai mult, unii inca de cand au deschis prima data ochii iar acuma ca le vor inchide cat de curand pentru intotdeauna ajungand la batranete dar nici acuma nu inteleg cum au trait , ce de au trait sau pentru ce si cine).


  Acuma a sosit momentul sa facem ceva in privinta asta....sa schimbam modul de gandire multora ( sa-i scoatem din rahat in care multi s-au bagat pana in gat si continua sa inota in rahatul respectiv fara perspective de viitor sau cel putin cu vreun tel pentru prezentul jegos pe care multi il injosesc in contiunare si se pare ca nu au nici o problema cu asta...ba, mai mult se pare ca le place ca traiesc in rahat si sunt fericiti macar ca li se ofera sansa de a fi sclavi , batjocoriti, terfeliti ca doar ce , sa le pasa lor de ei de viitorul lor cat si de viitorul urmasilor . NU mai bine , sa nu-si baga nimeni capul cu problemele societatii , ale Romaniei sau ale lumii...nu, mai bine sa belim pula altora si sa-i pupam in cur pe altii ca pentru aia am fi pregatiti suficient si actiunea cu promptitudine si fara prejudecati... bulangii pulii ce sunteti fara gram de minte si sclavi ordinari a altor zdrente ca si voi dar cu privilegii mai "inalte".


  Iar, aia cati suntem care nu vrem sa-i vedem pe bulangii si nu vrem sa acceptam in mediul lichele, scursuri si alte specineme si nu vrem sa fim nici sclavii nimanui ... a inceput numaratoarea inversa si trebuie sa curatam Romania de uscaturi, de zdrente penala si ordinare si sa pregatim un viitor urmasilor decent si sanatos din punct de vedere moral si mai putin material. Trebuie sa intelegel, atatia cati suntem ( 2-3, 4-5 la numar)...ca nu mai este timp de ragaz , PRACTIC nu mai avem ce astepta si trebuie sa actionam si sa-i omoram ( evident, crime cu premeditare..conform codului banal si penal) ca alta solutie nu prea mai este. De fapt, e unica solutie care , atat pe timp scurt sau mediu cat si pe o perioada nelimitata ne scapa de o grija si anume cine isi va mai permite sa-si bate joc de noi ( de principii morale) cu tot felul de lucruri jegoase si cu specimene!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu