duminică, 14 august 2016

Sistemul monetar

  Daca omenirea n-ar sta si nu s-ar fi limitat la sistemul monetar care e precoce dar in același timp distructiv ( pana si viețile oamenilor ajung in tranzacții monetare ) având in vedere ca a fost bine pus la punct ( sau , implementat si dirijat ) de zdrentele masculine ordinare abia spre sfârșitul secolului al XIX -lea si la începutul secolului XX. De atunci si pana astăzi oamenii au fost supuși si vor fi in continuare pe calea cea mai ușoară si penibila in același timp cu hârtii imprimate pe care mulți le spun bani atat bancnote cat si in monezi. Acuma in secolul XXI , toti aleargă in tandem dupa bani ... puși in jug ca boii ( sclavii dracului care nu se autosesizează ca sa vadă ce sunt banii si mai important de unde provin sau cine le pune in circulație , le produce din nimic aproape ... in afara de material , care fie este din hârtie sau plastic iar monezile din aluminium sau oțel ). Mulți si-ar da viata pentru acele hârtii cu valoare intrinseca , care cu timpul se devalorizează sau sunt scoși din circulație si înlocuiți iar prostimea tot va crede ca banii sunt cei care ii salvează sau le salvează viețile cand defapt ( sănătatea si viata nu o poti cumpara sau o răscumpăra cu nimic si de la nimeni ).


De aceea , 1% din "bogatii" pulii dețin avuții de 70% din tot ce se afla pe pamant ( atat bancile si alte instrumente financiare cat si resursele naturale si nu in ultimul rand , o mulțime de prosti , de sclavi care le vor întreține sistemul monetar care cei 1% sa aiba intr-un fel putere deplina in fata idioților , tâmpiților care dau întâietate banului si nu văd adevăratul rol pe care il joaca banii ) . Cei care o fac cel mai bine si gestionează sau executa ordinele zdrențelor masculine penale si ordinare ( sunt in jur de 20% din populație , si anume politicenii pulii , afaceriștii pulii sau bișnițarii tot al pulii si dețin tot in jur de 25% din bogățiile pamântului cat si au in subordine 79% din populația lumii pe fraieri care se supun si de asemenea sistemul) . De exemplu in România , un muncitor , un pârlit in toată ordinea ( un prost ca altel ai putea sa-l in o mie de moduri câștiga lunar , cel mult 400-500 de euro iar anual 5000-6000 de euro in timp ce , salariul unui director de banca comercială poate fie de 40.000 de euro lunar ( adica 80 sau de o suta de ori mai mare decât unor necăjiți care isi rup spinarea zilnic pentru a supraviețui ca sclavi pe plantații companiilor si mulționalelor... poate se întreaba cineva , ca de unde au așa mari salarii , de la fraierii ca si voi care apelează la specula băncilor ca sa-si întreține familiile si asta tot din cauza sistemului ca ați ajuns sa prețuiți banii mai mult decât orice altceva in loc sa faceți invers... apelând la resurse naturale si productive lăsând pe zdrentele masculine sa-si întreține sistemului cu propriile fecale ).


Așadar , bancile care distribuie practic banii si ii pun in circulație de folosesc de politiceni care sunt plătiți lunar din banii publici cu 4000-5000 de euro lunar ca sa sprijină si sa susține demersurile băncilor ( implicit sistemului monetar) transformând pe oameni in sclavi care vor munci si vor produce ceva 8 ore pe zi , 40 de ore pe săptămana sau mai mult pentru mizilicuri . Iar cei , care vor trage foloasele vor fi marii bișnițari atat bancarii cu bancile lor cat si investitorii cu ajutorul băncilor ( care o adica , pot fi si bancari cat si investitori . Ei dictează cat o sa câștigi tu prostule ( deci , nu-ți da salariul pula mea știe , dracul sau D-zeu ) ci zdrentele alea masculine ca sa scoate profit , sa deține putere si averi iar tu sa-i întreții atat pe ei ( sa-i ajuți sa ajungă bogați si sa te deține pana la adânci batrâneți ) cat si pe tine din nimicul acela sa-i procuri traiul daca asta ai ales. Daca asta vor majoritatea sa fie sclavii altora ( prin sclavia banului ) si sa ajungă niște lepre ( ca măscăricii de artiști , sportivi , ca si tarifele ) care nu vor face nimic fara bani . Daca vrei sa le dai muie ( dai întâi banii ) daca vrei sa-ți iei droguri cat si cele legale ( dai bani ) , vrei sa ai bani dai cu cur si prestezi toata viata ca sa-i obții ca apoi sa-i poti folosi sau sa te considera lumea bogat ( alții sa îmbogățești mai iute , sunt predispuși sa si-o tragă încontinuu , restul mai târziu sau cand le vine si lor rândul... deoarece , nu pot fi mai mulți șmecheri decât fraieri).


 Nu poate exista in lumea asta mai mulți bogați decât săraci ... așa au ajuns 1% sa-si bate joc de toti iar 99% la sute sa dea din cur . Cum de altfel din cei 99% , mai bine de 70% ajung sa regrete ca trăiesc sau toata viata lor vor munci pe rupte iar la final tot nu vor avea avuții . Așa-i ce minunata e lumeaasta , mai ca-mi vine sa bag pula in toti si in toate care vor mai scoate prin gura cuvântul banii dar nu stiu idioții lumii la ce folosesc si mai ales cui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu