joi, 4 august 2016

Si muzica...

Din păcate si cacatul comercial mai ales ca e perceput de unii ca fiind muzica , duce un trend ascendent către anormalul către cai neimaginabile ale depravării umane . Unde zdrențele masculine se vor vedete , bulangii si poponarii cu un stil sau cu o moda cărora ei le numesc pasul cu moda de a fi pur si simplu o zdreanță masculină afișându-te ca o păpușa sau ca o cioara călcată de tren. Un mediu al acelui cacat unde se vrea promovarea a tot felul de specimene care mai care hidoase punând accent doar pe lălăiala sau labareala ieftină iar, mai ales tineretul pune botul de nici ei săracii nu stiu ce vrea sa transmite acei idioți prin afișările si aparițiile cu cacatul lor.

 Cacatul lor e valabil doar pentru cei retardați si reduși mintali , pentru cei care principiile morale nu valorează nimic ( deci poti sa ți-o tragi ca între poponari pe cacatul respectiv) , pentru cei care nu sunt      in stare sa lege doua cuvinte ( si vor crede ca textele din cacat ii inspira viata de zi cu zi). Dar, cum putem auzi si vedea ele nu aduc folos nimănui ci dimpotrivă ii prostesc ( mulți idolizand așa zise "vedete" , ar fi in stare sa-i pupa si in dos) ; neștiind ca acele zdrente masculine se afișează de dragul pulimii inculta si nicidecum ca ar avea ceva spus.


 De aceea rap-ul ( mai ales cel underground) ar trebui sa-si menține pozițiile ( sa nu cade in capcana faimei si a baniilor) si sa aducă in mesajele lor texte cu caracter moral si in principal sa combate orice lucru meschin din societatea de astăzi . Cu texte explicite si dure la adresa homosexualității , politicienilor si a religiilor sau a cultelor religioase care devin din ce in ce mai tolerante fata de orice. Sa critice aspru societatea si oamenii din care fac parte ca sunt predispuși sa si-o tragă cu oricine si oricând numai daca la urma vin si foloase ( in general daca sunt recompensați material). Așa am ajuns in ziua de astăzi ca majoritatea sunt dispuși sa vinde si pe mamele lor pentru bani sau pentru succes.


Ceea ce e total anapoda si acceptat de multimea credula ... ca așa sunt vremurile ( ca nu ai ce face , trebuie sa te aliniezi mulțimii); pe românește sa fii o cârpa sau o zdreanță masculină ordinara iar tu pe deasupra sa te mai consideri si om!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu