luni, 5 septembrie 2016

Noi sau ei

   Întotdeauna s-a dat lupta între noi si ei, doar cei mai prosti vor crede sau vor spune ca n-a existat sau ca nu exista o bătălie purtată pe diferite căi dintre noi si ei . Ei, cei care caută dominare si putere asupra noastră ( cei care nu se vor dezică de crezul lor , de planul lor ) dar nici nu vor da mura'n gura ca așa-i ar sta treaba dar mai ales, ca prostii sa fie ținuți in lesa ( dându-le de înțeles ca ei fac totul pentru binele lor si nu pentru supremaatie ).


  Cum putem vedea din ce in ce mai clar si ca lupta dintre cei "bogati" ( mai ales conducătorii pulii acestei lumi , cei care se îmbogățesc de pe urma prostimii ) si cei săraci ( cei care la stadiul ăla pot fi doar ținuți ... Repet pentru a suta mii oară , ca putem fi toti bogați sau mai mulți bogați decât săraci ) a luat naștere încă din antichitate ( sau , din punct de vedere istoric lucrurile stăteau intr-ul sau altul , unde tot acea lupta s-a dat între cei care vroiau sa fie stăpânii unor sclavi ). Iar acuma, in zilele noastre lucrurile sunt din ce in mai evidente ( doar prostimea mai spera ca in alta postura s-ar afla omenirea in ziua de astăzi ).



   De parca, nu tot ei decid ce avem voie sa facem , cat avem voie sa detinem bunuri sau valori materiale ( bine, întâi trebuie sa le procuram .,, iar , partea asta e cea mai nasoala ; deoarece , tot sunt aia putini care pot măcar spera la traiul clasei de mijloc ... dar iar, cineva trebuie sa-si rupe sira spinării pentru ca aia sa aiba un trai decent fata de clasa de jos, aia sunt sclavii așa ziși muncitori care teoretic n-ar avea de ales iar practic ... soluții ar fi).


 Întâi , sa abolim sistemul capitalist ( năucitor si putred ) care sta de ceva vreme sa cada ( practic , ar pică , ar fi sfărâmat si daramat din temelii daca sclavii nu l-ar întreține adica, prostimea n-ar atat de credula pe cat de harnici si priceputi s-ar crede ). Ca atunci , corporațiile nu ar mai produce nimic ( n-ar avea sclavi in subordine , ar fi nevoiți sa se lepăda ... nu de satana :), ci de obiceiul de a scoate bani din orice ). Practic , ar pică in același timp si sistemul monetar cu toate chichițe si bubele ale lui ( cine , ar mai fi prost cum vedem in ziua de astăzi pe majoritatea aplecandu-se sau supunându-se dupa bani ).



 Pentru asta avem nevoie de o etapa intermediara in care din ce in ce mai mulți sa-si dea seama pe ce lume trăiesc ( bănuiesc , ca nu se afla cineva pe acest pamant mizerabil crezând ca , cand va pleca adica va muri si presupunem ca va ajunge in rai .... chiar daca nu exista , cum si nici iad; se va afișa la porțile raiului fiind întâmpinat de sf. Petru la cat de înstărit e ca si cum s-ar duce la hotel, apropo exista cu denumiri de poarta raiului sau sf. Petru hoteluri sau pensiuni :). Deci , ca arate tratati cu seriozitate ce înseamnă viata pe pamant sau de apoi ( cum multe religii si implicit creștinismul vi le bagă pe gât ) . Treziți-va , trăiți o singura data pe pamant ( viata va aparține vouă ... nu aparține pulii mele , nici altora cărora va supuneți ca ultimii sclavi si nici unor zei sau divinități).




 Sa fie clar , daca trecem de etapa asta ... putem câștiga orice lupta împotriva lor ( putem singuri sa creăm lumea in care vrem sa trăim... nu sa lăsam pe bulangii sau pe homosexuali , pe hoți sau pe criminali , pe propovăduitori sau escroci cum sa trăim sau mai ales ... cum ne pregătesc ei sa trăim ). Nu ei decid si nici nu putere asupra noastră ( nici măcar nu ar trebui sa exista pe lumea asta oameni atat de naivi încât chiar sa pune botul la toate bazaconii ); ci noi ii lăsam usor cu vorbe dulci si porcarii ( tâmpenii născocite de unii si de alții ) iar noi devenim la urma urmei simple ființe umane ( atata cat ne mai permit principiile morale... căci fara ele , nu mai ești om decât fizic iar psihic sau așa zis din punct de vedere spiritual o simpla lichea ). Căci , un om n-ar trebui sa se supune in fata altuia pentru nimeni si nimic pe lumea asta.



   Cu asta , cu toții ar trebuie sa pornim si sa creăm o lume noua unde doar principiile morale ( se vor afla in fundația omenirii ) iar restul vor fi stârpite încă din naștere ( ca se vor găsi , întotdeauna va exista oameni , mai bine spus zdrente masculine care se vor si peste cap doar sa fie stăpânii pulimii ) ,  iar principal dușman al omenirii sau noi omeniri asta va fi pentru întotdeauna . Fiindcă , vor încerca sa corupă pe ceilalți ca apoi sa -i deține ca pe obiecte sau lucruri . Fara doar sau poate a sosit momentul demult ( suntem deja in al treisprezecelea ceas ) cand trebuie sa acționăm sau sa reacționam ca altfel vom pieri si REPET din nou , nu e nimeni deasupra noastră sau in alta parte care o sa ne salveze in vecilor pulii).



    Vreți sa fiți oameni , liberi si proprii stapani sau sclavi , lichele si roboței cu creier uman ... care, nu doar ca vor reacționa sau acționa la cum au fost programați dar nici nu vor avea vreodată putere fizica sau mai ales mintala sa opune rezistența devenind o simpla prada in fata corporațiilor , marilor stapani ale pulimii!



miercuri, 31 august 2016

Femeia

   Ce nu reușesc multe dintre zdrente masculine : bulangii , poponarii , homosexualii etc. ; este ca rolul femeii n-ar fi bine definit ( de parca acele zdrente au apărut sau au ieșit din cur ( cineva i-a cacat) . Cum de altfel , cacanarii sau "cârnăciorii" nu văd in femei viitoarele mame ( care aduc viata pe pamant ) ci ca simple jucării sau sclave sexuale. De la tratamentul femeilor oferit cu diferite ocazii la care sunt umilite la propriu ( vezi prostitutia) sau intr-o căsnicie prin violenta verbala sau chiar fizica ( ele toata viata lor au de suferit , sunt putine care scapă de umilința si batjocura) . In general toata ajung pe mâinile multora dintre cacanari ( ca sa le satisfacă plăcerile carnale iar dupa aceea fiecare ele se afla pe cont propriu in mare parte sau in căutarea printului care vine calare pe un cal alb). Numai ca, ele ajung sa fie călărite atat la propriu cat si la figurat iar in putine cazuri ajung sa te călărească ele căci ( fiecare dintre cacanarii , dintre acei "bărbați" care cred ca ar fi niște specii feroce dar de fapt sunt niște zdrente masculine ordinare ).


  Deoarece , femeia e mai presus de obiecte si alte lucruri materiale ( nu poti cumpara pizda ei pentru o perioada de timp ca sa-ți satisfaci plăcerile iar dupa aia sa o lași balta spunând ca e o târfă ) . Dar din cauza cui devin femeile așa zise de moravuri ușoare daca nu din cauza a noastră , a cacanarilor care nu suntem in stare nici măcar sa recunoaștem rolul femeii ( si nu doar acela de a i-o trage pana iti dai drumul ) . Căci , ea ar trebui tratată mai presus de toate ( ca daca n-ar fi ea n-am fi existat nici noi ); acuma , mamele erau curve la o adica daca bărbații lor ( tatii ) nu-si dădeau interesul de a le trata cu se cuvine si cum fiecare dintre noi , cacanari, ar trebui sa o facem daca vrem sa fim bărbați si nu simple zdrente care doar se folosesc de ele .


  Ele , ajung sa-si asuma responsabilitățile intr-o familie ( căci, cacanarul nu e in stare, nu e bărbat la cum s-ar credea ) si asta ne spune multe despre așa zisa lupta dintre sexe ( o porcărie născocită ca sa combate rolul femeii si sa devine cu timpul sau sa preia atribuțiile bărbătești ) ceea ce e destul de grav . O femeie n-ar trebui expusă unor eforturi fizice ( cu lucrul manual care necesita forța , de aceea existam nou cacanarii ) . Ea, ar trebui ferita tot timpul de exces de zel , de asemenea,  din partea noastră ( vrei sa-ti măsori forțele caută un cacanar de calibru tău si rupă-i căpățâna ) . Cum vedem ca se intampla la locurile de munca , in viata de zi cu zi ( unde , mai ales bătrânii isi caută recunoaștere in femei sau in nevasta) ... de parca el ar fi adusă pe pamant si nu tot o femeie .



  Grav , ca zdrentele masculine vor in continuare sa se dezică de femeie ( iar propaganda homosexuală asta face si promovează in cel mai meschin mod posibil). Iar noi ceilalți care părem bărbați ( cel puțin , sau sunt unii care doar se considera bărbați căci nu dau dovada de asta).... si vedem cum unul in fata altuia se supune doar prin vorbe ( ca si cum ar fi o femeie , nici măcar cu vorbe dulci ale unei femei nu s-ar supune in așa hal cum o face de obicei) . In fata politicienilor , in fata organelor de ordine ( sau a pulii) , in fata stăpânilor ( a șefilor, patronilor etc. ) , in fata divinității si a personajelor invizibile , de asemenea in fata propovaduitorilor si nu in ultimul rand , banul sau lucrurile materiale il deposedeaza de principiile morale. Atuncea e destul de limpede ca devine o cârpa , o zdreanță masculină si prețuiește o femeie atat cat il duce mintea sau isi permite ( cu postere pe pereți sau tablouri cu femeii , prin admirarea posterioarelor... cat de buna e pentru pula sau daca e perfecta si potrivită ).



 Dar , REPET , femeia e mai mult decât o necesitate masculină sau a masculinității ( ca atuncea noi o transformam in altceva si tot noi ne plângem ca ce devin pe parcurs ele) si plini de frustrări cum poti vedea pe zdrentele masculine neînțelegând ce se petrece cu femeile. Doar , un bărbat ( si nu unul care doar oare sau se considera ) poate vedea efectele si problemele grave la care sunt predispuse femeile daca "barbatii" le tratează cu dispreț , cu nepăsare si doar atunci dau dovada de afectivitatea unei femei cand duc dorul pizdei ( iar pana atunci si dupa aceea) poate si sa dispare sau sa se facă utila devenind o simpla sclava . Iar lumea ar trebui condusă de bărbați , care ar ridica rolul femeii la rang de sacralitate ca orice zdreanță masculină sa știe ca femeia e femeie iar un bărbat e acela care recunoaște rolul femeii , mai ales ca nu poate fi înlocuit rolul ei de nimic in lumea asta cum deja se observa tendințele lumii modernă.



  Putem sa fim bărbați ( noi ăștia , cu cârnăciori de care posedam ) sau continuam sa ne manifestam ca ultimele scursuri , zdrente masculine care nu stiu altceva decât sa aiba pretenții ca cineva sa le sugă pula ca la randul la fel o fac si ei ( atat la propriu cat si la figurat ) . Iar eu , nu văd ca lumea asta s-ar îndrepta către normalitate ( dimpotrivă , decăderea umana si răspândirea meschinitatii ne îndreptam către dispariție ca specie umana ( unde femeia e unica ) iar bărbatul ( bărbat si nu o zdreanță masculină) . Atata , ar suficient pentru început ca fiecare sa știe sa deosebească rolul femeii de rolul bărbatului si mai important , sa nu le amestecam ca-mi bag pula daca nu o sa încep intr-o zi sa fac curățenie ( orice zdreanță masculină care va defila sau va batjocura o femeie va pieri de mâinile mele)!

marți, 30 august 2016

Public versus privat

  Corporațiile au un mare interes se pune mâna pe orice care cu ceva in urma aparținea oamenilor ( a majorității si nu doar , cum se afla in ziua de astăzi pe mâinile unora). De la bunurile publice , utilitățile , spitalele si buticurile cu produse farmaceutice, învățământul superior mai ales ( dar , in scurt timp totul va fi privatizat ; pana si grădinițele , creșele si orfelinate toate se afla in mâinile unora care vor sa-si scoate investiția pe viitor de pe urma copiilor) , biserica si cultele religioase s.a.m.d. . Ce nu lua încă zdrentele masculine e aerul , restul ( viata, moralitatea si trupul ) aparține altora ; doar prin simpla iluzie mulți cred ca aparține totul noua ( ca noi suntem binecuvântați de aceste zdrente , ca ne oferă ei totul iar noi doar stam si așteptam sa primim).


  Daca, ar aparține noua totul , acuma nu ar trebui sa cerem socoteala nimănui ( de ce nu avem spitale , de ce învățământul scârțâie ca osia la cocie , de ce trebuie sa lucram pentru unii ca sa ne permitem sa plătim utilitățile si produsele altora , de ce trebui sa aiba altul grija de necesităților noastre etc.). Nu putem face noi totul, nu suntem in stare de nimic ( nu avem sânge si nici vlaga in noi ) , e obligatoriu sa lăsam totul pe mâinile unora ( iar ca urmare, sa devenim sclavii lor ) si sa luptam împotriva morilor de vânt ; căci , nu-i așa , cand vedem ca ne-a ajuns cuțitul la os căutam salvarea in altcineva sau in lucruri imaginabile . Mai rau nu se poate cand , iti dai propria viata si existența pe mâinile altora ești pasibil la dispariție .



Asta se intampla , cei care dețin încă ceva si aparține poporului pe drept ( se fac presiuni pentru ca politicienii sunt dispuși sa ne bande cu totul... deja au făcut-o) iar omul daca e constrâns cedează usor si nu poate practic sa tine pasul sau sa intra in competiție cu zdrentele masculine ( vezi , țăranii si fermierii ) ; căci administrația locală si naționala aparține deja corporațiilor prin slugile lor care se afla la conducerea administraților ). Oricine poate sa resimte si mai mult sa vadă o lupta deja aproape câștiga de gasca zdrențelor ale privatizării si nu mai rămâne decât sa ne mai spune cineva ( apropo, au zis mulți deja dar pe ocolite ca prostul de rand sa se creadă superior sau in siguranța in ceea ce privește realitățile din jurul nostru ; căci , poate sa vadă la tembeliziuni si pe rețele media care influentează viețile oamenilor in ultimul hal) . Ca nu are de ce sa se teama si ca totul e normal dar de fapt e o apologie iar oamenii nu se mai satura de a nu fi pacăliți .



  Pana va fi prea târziu ca sa observa si cand totul va fi deja luat sau furat , isi vor da seama ca ceea ce costa bani si sa întreține cu bani nu poate funcționa pana la nesfârșit daca servilitatea scadă si întreținerea tuturor utilităților e lăsată in paragina  fiindcă scopul celor care va dețin e sa scoate profit ( mai mult, nu se mulțumesc cu atat... ca pe o perioada scurta ies in câștig dar pe o perioada lunga le mai trebuie resurse naturale , materiale si umane de pe urma căruia sa scoate iarăși profit ) . Ca noi ce , sa folosim si sa plătim pentru tot ( clar , ca nu poate fi pe gratis ... trebuie sa pui osul la contribuție , dar trebuie sa te asiguri ca lucrezi in direcția potrivită ) si nu doar sa fii un sclav toata viata , bun pana nu ai căzut din picioare ca dupa aia stai la mila domnului , pardon , al pulii!

duminică, 28 august 2016

România

 Iată ca am ajuns chiar sa fim sclavi in propria țara , un subiect pe care toata lumea vrea sa-l evite ca doar așa nu vor isca o revolta reala , adevarata in România sau panica in randul conationalilor ( dar , iar cu cine sa faci ceva cand lumea credula si fudula s-a resimțit in ceea ce privește starea in care se afla si vor spune , ce sa facem ... oricum , nu stam ca prostii ca altcineva sa ne rezolva problemele).


Așadar , conform unui studiu al celor de la Transnational institute ( din 2015 ) arată ca străinii dețin terenuri in România pe o suprafața de 5.3 milioane de hectare ( din totalul de 13.3 de hectare , cum se presupune ca ar avea România) . Pai, ce sa mai spui ... ca am ajuns sa ne batem joc de propria existența ( ca vom devine slugile corporațiilor , deja suntem; deci , nu mai rămâne decât sa ne aplecam in fata lor si sa-i pupam in pula sau in cur sa ne dea si noua ceva ca sa nu murim de foame ). Ca , zdrentele masculine care de 26 de ani încoace ne vând ca pe scobitoare si bețișoare fara ca noi sa ne împotrivim ( nici măcar , REPET... nu vrem sa vedem realitatea din jurul nostru , mulți trăim intr-o Românie din care nici nu mai știm daca e de folos sa facem ceva sau plecam cu toții la cules de căpșuni , la spalat de funduri bătrânilor in străinătate , la prestat cu curul sau cu pizda cat si : vor spune unii ca au o meserie foarte plătită si respectabila ( dar ce morții tai cu o meseria ta si cu onoare si demnitate nu vrei sa faci nimic pentru neamul tău ).

 Unii mai cred ca totul e pierdut ... ori ne supunem in totalitate si ne va fi bine ( adica vor avea grija de noi corporațiile , străine si ne vor da câte o muie gratis daca plătim pentru alte doua ) si cu mentalitatea multora care reiese ca mai bine stam cuminți , frecăm cariciul ca dupa aia vine si rasplata ( o cana cu sloboz) .... am ajuns sa nu avem pamant . Așa zișii investitori străini nu doar ca au cumpărat terenurile arabile , pădurile dar pe parcurs au construit pe acele terenuri centre comerciale ( evident ca sa aiba unde sa vinde alimente , produse din urma producției terenurilor noastre ale noastre sau importate din alte tari . Mai , ca-mi vine sa-i iau de grumaz pe toti idioții planetei ( noi , românii fiind pe primul loc ) , cum pizda ma-sii putem fi așa de pasivi si indolenți .


 Iată doar câteva exemple de firme, companii , corporații care dețin terenurile , pământul nostru : Maria grup ( un grup de profitori libanezi, cică mari specialiști in agricultura ... evident, doar in țara noastră sunt specialiști )... si ce credeți ca fac ăștia cu producția obținută de pe terenurile noastre , exporta in Orientul mijlociu sau Africa de est ( clar , nici nu se pune in discuție ... ajuta țările nevoiașe , dupa cum știm in acele tari pământul este mai mult acoperit cu nisip .... ce , doar credeați ca scot profituri uriașe de pe urma a circa 65000 de hectare , ați înnebunit .... iar noi ca de obicei ne alegem cu muia , la multe înainte ). Alta firma , același rahat .... Bardeau Holding care dețin terenuri , in jur de 21000 sau mai mult in vestul României . La fel , cei de la Generali si cu divizionara Genagricola au comasat in jur de 4500-5000 de hectare . Asta, e o nimica toata pe lângă cat pamant , teren agricol , arabil sau forestier aparțin multinaționalelor ; si ca o mică idee va dau niște nume: smithfield ferme, interagro , Emiliana west rom, comcereal, intercereal movila, Oltyre, zolhindustrie , transavia , pioneer HI, agri delva serv si lista poate continua pana la nesfârșit . Mai exista multinaționale care doar dețin terenuri pentru arenda sau pentru firme ale lor subsidiare care produc cu totul altceva ( iar principalii actori , investitori provin din Europa occidentala in care mulți din România plec sa le slujească ca ultima speța de oameni).



   Nu , ca asta ar fi totul ... dar mulți servesc intereselor străine ( de la politicieni pana ultimul amărât funcționar sau român) cei care stau in România , vor un trai mai bun dar atata reușesc sa facă sau doar  atata stiu... ca daca dai din cur si ți-o iei la propriu cat si la figurat muie , nu vei duce lipsa de nimic. Deci , ca atare am ajuns unde suntem si unde capul nostru ne-a adus fara doar si poate singura soluție care mai rămâne e sa vine un potop sa curată ( măcar in România ) , prostimea nula inexistenta in a înțelege mersurile ( si nu cele ale trenurilor ) ci cum sta treaba cand vrei doar sa fii sclav iar alții sa te futa pe unde te prinde ( la italieni , francezi , germani , olandezi , americani etc. ) .... ca sa înțelegi , dați doar o dovada de lașitate si meschinitate daca aveți deschidere doar către meleagurile altor puli si sa nu aveți grija de a voastră . Halal oameni , cu așa specimene ți-e greață sa-i omori sau pur si simplu le-ai face un bine lor ; totuși , pentru binele comun si pentru urmașii nostri , care ar fi soluția? Sa pierim cu toții ca așa nu va mai exista nimic si pentru nimeni , in afara de pamant!



sâmbătă, 27 august 2016

Partizanismul

 Un curent căruia la baza sta originea tuturor ideilor răspândite , convingerea unora ca așa trebuie sa conviețuiască lumea, omenirea si ca nu are de ales. Faci parte dinte-un grup sau altul , asiști pasivi la manifestările unora cat si a altora , nu ai voie sa ai proprii idei ( nici nu ai de unde sa le născocești , in afara ideilor meschine a minorităților sexuale , a bulangiilor); deoarece toate de-a lungul timpului s-au deja in aplicare intr-un fel sau altul.

 Acuma nu-ți rămâne decât sa fii un partizan si sa îmbrățișasti convingerile ca fiind unice , originale sau utile ( bineînțeles , ca sunt utile căci toata baza omenirii sta pe ele ca pe o Fundație) ... dar ce iti rămâne e sa-ți dai seama daca nu multe dintre ele sunt greșite . Chiar daca par la locul lor , scopul lor inițial a fost altul iar pe parcurs a devenit o îndoctrinare. Unde mulți sunt dispuși sa-si pune propriile vieți in pericol , in primejdie sau chiar sa si-o piardă .


  Mulți creduli sunt inconștienți ca intra in clica unora si altora... ca li se spune cu cuvinte frumoase si din belșug ca căile sau drumul pe care trebuie sa-l urmeze e acela pe care propovăduitorii , propagatorii cu atenție sporită isi fac treaba sau planul pus in bătaie . Iar planul celor care au scornit si sunt principalii actori ai ideilor au scopul ca adepții lor sa reușească sa-l pune in practica.


  Ca altfel nu si-ar mai avea rostul ... in armata ( unde soldații sunt pregătiți cu precauție ca sa devine indolenți si fideli stăpânilor ) ca si oamenii de rand , indolenta are un rol foarte important in a tine omenirea cu pasul pe loc . Sa nu aiba ieșire nici un răgaz sau un mod de a ieși din ghearele doctrinelor . Ca atare , mulți sunt buni pentru carne de tun sau devin ... mulți fiind simpli sclavi si răspund pozitiv cand e mare nevoie de ei . Cand , liderii pulii se folosesc de ei in toata domeniile , atat in viata lor publica cat si privată .




  Iar scăparea se poate produce doar intr-un singur mod si acela de a nu mai da crezare ... a nu pune botul ( bine, botanistii nu se pot abține si iar o musca ) si încet ieșind din mediul dogmatizarii si anume ; oamenii pot conviețui numai daca au stapâni si pot fi buni de sclavi ( evident , putini sunt stapani iar marea masa a prostimii simpli sclavi) . Asta e si principiul logicii la baza căruia sta omenirea si nu poate sa cada atata timp cat exista prosti care sa o întreține , o lume plină de căcaturi umane si materiale!


vineri, 26 august 2016

Patriotism

  In poeziile lui Eminescu găsești in forma pura dovada de patriotism care in ziua de astăzi nu se mai regăsește in nimeni sau nicăieri . In ziua de azi ești patriot doar cand ți se cere ( politicienii cu patriotismul lor fals , se simte mirosul de la distanța al impasibilității )... dar au curaj sa se afișeze ca patrioți sau iubitori de neam iar in realitate servesc interesele străinilor .


  La fel si omul de rand văzând ca daca apari intr-un decor cu un tricolor sau știi imnul ( apropo , unii nu-l stiu complet dar sunt mari romani , se bat cu pumnii in piept cat de aprigi sunt ei... nici măcar faradinte al nostru, știe atata cat i se cere prin tembeliziuni ); toate lumea te va considera un adevărat roman ( chiar daca ai ieșit dintr-o pizda a ma-tii cu origini germane , maghiare etc. ). Sau daca apari la manifestări natioanale cu tricolor si îmbrăcat in haine populare , tradițioanale romanești toti vor așa cat de mult îți iubești țara ... la unii , atata se rezuma patriotismul .



  Se vedem ce alte obiceiuri au Patrioții in zilele noastre ... apar la tembeliziuni ( oamenii simpli salivesc vazandu-i , ce bine le sta lor ca sunt români ca si noi vor spune ... dar nu stiu ca totul face parte din regie , iar in celelalte 364 de zile si odată la patru ani , 365 de zile slujesc ca sclavii ca si oamenii de rand prin companii , corporații si multinaționalele străine si fac parte din clica lor , prin cumpărarea produselor străine ... plimbatul prin mall-uri si supermarket-uri), clar ca vor sa arată ce români adevărați sunt.


   Nici mai mult nici mai puțin , n-ar părea ca ei singuri se fentează sau se faulteaza cand vor sa arată sau daca ar fi sa demonteze ce înseamnă sa fii patriot ... nu o lepra ordinara din care ceilalți din jurul tău sau însuși tu ,sa te consideri un patriot . Patriotismul se manifesta in primul rand in manifestări , trăiri interioare ( ca si iubirea.. nu se poate exprima in cuvinte ) , nu poti sa te dai in strâmbe de văzul lumii iar cand nu te vedea lumea hulești tot ce înseamnă patrie , tradiția sau principii morale.


  De aia antiromânismul cat si românismele se lovesc cap in cap cand e sa scoate sau sa-i scoate pe mulți din rahat ... ia vezi ce a zis ăla ,ne defăimează  ( spune ca suntem prosti ca nu facem nimic pentru viitorul tării noastre ) sau vor veni ceilalți nostalgicii care nu au uitat încă sentimentul de patrie , nație ( mai zace o umbra palida a aceea ce ar putea însemna spirit românesc ) si vor spune : in țara, patria noastră noi dictam tot ce mișca ( tot suntem cei care punem pe butuci sau am pus si ne mândrim ). Intr-adevăr , mulți au realizat multe prin vorbe ( păcat ca nu se vede ) numai in cazul politicienilor , care au reușit prin vorbe sau cu ajutorul cuvintelor sa distrugă un popor întreg.


 Un patriot , nu se va declara niciodată ca ar fi sau ca este ( sau ca a fost sau ca va fi ) ... si doar văzând cu ochii si auzind cu urechile poate se vadă in ce hal am ajuns si unde ne aflam ( daca mai este ceva al nostru care poate fi salvat de la primejdie sau de la moarte ) . Căci , unul de asta ( un patriot cum se mai poate fi numit sau un om simplu ) trebuie sa știe cine se face vinovat pentru starea in care am ajuns ( iar cuvintele nu sunt de ajuns ca știe sa descrie cu exacticitate prăpastia ) , in care cu un picior suntem deja in ea iar de celălat ne țin ceilalți care la randul lor , cu un picior sunt in prăpastie ). Ce vom face , cand vom începe sa cădem cu ambii piciori in prăpastie nefiind cine sa ne mai tine .... si deja observam ca asta s-a urmărit de 26 de ani încoace , distrugerea neamului românesc    ( farame ale patriotismului mai zac in unii , dar cu ce folos).



 Cand , ceilalți pentru interese personale ( pentru un trai mai bun sau decent ) isi vând mamele , fiicele , neprihănirea ca doar mai contează daca chiar ții la neamul tău ( la ai tai ) cand iti chiorăie mațele si știi ca nu ai ce sa le dai . Atunci , inevitabilul se produce si devii o simpla zdreanță masculină ca se vinde pentru doi bănuți ... in niciun caz , român sau iubitor de meleagurile străbune sau cel puțin , om !