miercuri, 31 august 2016

Femeia

   Ce nu reușesc multe dintre zdrente masculine : bulangii , poponarii , homosexualii etc. ; este ca rolul femeii n-ar fi bine definit ( de parca acele zdrente au apărut sau au ieșit din cur ( cineva i-a cacat) . Cum de altfel , cacanarii sau "cârnăciorii" nu văd in femei viitoarele mame ( care aduc viata pe pamant ) ci ca simple jucării sau sclave sexuale. De la tratamentul femeilor oferit cu diferite ocazii la care sunt umilite la propriu ( vezi prostitutia) sau intr-o căsnicie prin violenta verbala sau chiar fizica ( ele toata viata lor au de suferit , sunt putine care scapă de umilința si batjocura) . In general toata ajung pe mâinile multora dintre cacanari ( ca sa le satisfacă plăcerile carnale iar dupa aceea fiecare ele se afla pe cont propriu in mare parte sau in căutarea printului care vine calare pe un cal alb). Numai ca, ele ajung sa fie călărite atat la propriu cat si la figurat iar in putine cazuri ajung sa te călărească ele căci ( fiecare dintre cacanarii , dintre acei "bărbați" care cred ca ar fi niște specii feroce dar de fapt sunt niște zdrente masculine ordinare ).


  Deoarece , femeia e mai presus de obiecte si alte lucruri materiale ( nu poti cumpara pizda ei pentru o perioada de timp ca sa-ți satisfaci plăcerile iar dupa aia sa o lași balta spunând ca e o târfă ) . Dar din cauza cui devin femeile așa zise de moravuri ușoare daca nu din cauza a noastră , a cacanarilor care nu suntem in stare nici măcar sa recunoaștem rolul femeii ( si nu doar acela de a i-o trage pana iti dai drumul ) . Căci , ea ar trebui tratată mai presus de toate ( ca daca n-ar fi ea n-am fi existat nici noi ); acuma , mamele erau curve la o adica daca bărbații lor ( tatii ) nu-si dădeau interesul de a le trata cu se cuvine si cum fiecare dintre noi , cacanari, ar trebui sa o facem daca vrem sa fim bărbați si nu simple zdrente care doar se folosesc de ele .


  Ele , ajung sa-si asuma responsabilitățile intr-o familie ( căci, cacanarul nu e in stare, nu e bărbat la cum s-ar credea ) si asta ne spune multe despre așa zisa lupta dintre sexe ( o porcărie născocită ca sa combate rolul femeii si sa devine cu timpul sau sa preia atribuțiile bărbătești ) ceea ce e destul de grav . O femeie n-ar trebui expusă unor eforturi fizice ( cu lucrul manual care necesita forța , de aceea existam nou cacanarii ) . Ea, ar trebui ferita tot timpul de exces de zel , de asemenea,  din partea noastră ( vrei sa-ti măsori forțele caută un cacanar de calibru tău si rupă-i căpățâna ) . Cum vedem ca se intampla la locurile de munca , in viata de zi cu zi ( unde , mai ales bătrânii isi caută recunoaștere in femei sau in nevasta) ... de parca el ar fi adusă pe pamant si nu tot o femeie .



  Grav , ca zdrentele masculine vor in continuare sa se dezică de femeie ( iar propaganda homosexuală asta face si promovează in cel mai meschin mod posibil). Iar noi ceilalți care părem bărbați ( cel puțin , sau sunt unii care doar se considera bărbați căci nu dau dovada de asta).... si vedem cum unul in fata altuia se supune doar prin vorbe ( ca si cum ar fi o femeie , nici măcar cu vorbe dulci ale unei femei nu s-ar supune in așa hal cum o face de obicei) . In fata politicienilor , in fata organelor de ordine ( sau a pulii) , in fata stăpânilor ( a șefilor, patronilor etc. ) , in fata divinității si a personajelor invizibile , de asemenea in fata propovaduitorilor si nu in ultimul rand , banul sau lucrurile materiale il deposedeaza de principiile morale. Atuncea e destul de limpede ca devine o cârpa , o zdreanță masculină si prețuiește o femeie atat cat il duce mintea sau isi permite ( cu postere pe pereți sau tablouri cu femeii , prin admirarea posterioarelor... cat de buna e pentru pula sau daca e perfecta si potrivită ).



 Dar , REPET , femeia e mai mult decât o necesitate masculină sau a masculinității ( ca atuncea noi o transformam in altceva si tot noi ne plângem ca ce devin pe parcurs ele) si plini de frustrări cum poti vedea pe zdrentele masculine neînțelegând ce se petrece cu femeile. Doar , un bărbat ( si nu unul care doar oare sau se considera ) poate vedea efectele si problemele grave la care sunt predispuse femeile daca "barbatii" le tratează cu dispreț , cu nepăsare si doar atunci dau dovada de afectivitatea unei femei cand duc dorul pizdei ( iar pana atunci si dupa aceea) poate si sa dispare sau sa se facă utila devenind o simpla sclava . Iar lumea ar trebui condusă de bărbați , care ar ridica rolul femeii la rang de sacralitate ca orice zdreanță masculină sa știe ca femeia e femeie iar un bărbat e acela care recunoaște rolul femeii , mai ales ca nu poate fi înlocuit rolul ei de nimic in lumea asta cum deja se observa tendințele lumii modernă.



  Putem sa fim bărbați ( noi ăștia , cu cârnăciori de care posedam ) sau continuam sa ne manifestam ca ultimele scursuri , zdrente masculine care nu stiu altceva decât sa aiba pretenții ca cineva sa le sugă pula ca la randul la fel o fac si ei ( atat la propriu cat si la figurat ) . Iar eu , nu văd ca lumea asta s-ar îndrepta către normalitate ( dimpotrivă , decăderea umana si răspândirea meschinitatii ne îndreptam către dispariție ca specie umana ( unde femeia e unica ) iar bărbatul ( bărbat si nu o zdreanță masculină) . Atata , ar suficient pentru început ca fiecare sa știe sa deosebească rolul femeii de rolul bărbatului si mai important , sa nu le amestecam ca-mi bag pula daca nu o sa încep intr-o zi sa fac curățenie ( orice zdreanță masculină care va defila sau va batjocura o femeie va pieri de mâinile mele)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu