miercuri, 17 august 2016

Manipulare

 Opinia publica poate fi abatuta de la drumul cel potrivit si normal ( poate fi oricand asmutita) prin torsiune verbala si permisiune sa renege valorile morale cat si principiile mai ales cu ajutorul mass-mediei care incita practic publicul larg la prostie generala si generalizata prin toate caile posibile avand instrumente necesare cat sa incuie la minte sau sa-i prosteasca , sa-i indobitoceasca pe cati mai multi posibil cu atat mai bine ( ratingul in cazul unor cacaturi de entertainment media , care nici pe copii de 2 ani nu poate sa-i distreze dar, ca apoi sa aiba chiar efect asupra tinerilor mai ales cat si asupra oamenilor maturi care i-au pe bune tot ce aud si vad prim mass-media). Stririle create artificial si fara adevar , doar ca sa tine oamenii cu ochii pe monitor sau la tv ( mai ales cele de ultima ora ), din care reiese foarte clar ca lumina zilei ca pe ei nu-i intereseaza cat adevarul exista si mai ales sa verifice sursa ( ci arunca cu "bombe" mediatice) ca doar vor prinde si prind bine la public larg tampit si inconstient.


 Inconstienta, pe unii chiar costa mult ... cand luand-se dupa ultimele tendinte ale mass-mediei ajunge sa fie manipulat si in viata reala ( unde, multi nu-si dau seama exact ce se petrece in jurul lor , cine ii pregateste pentru moarte si cine ii tine in viata)....pare o joaca , pentru ca asa si este pentru zdrentele penale si ordinare care nu pun accent pe principii morale ci pe lucruri meschine), Cum vedem si cu propaganda homosexuala, sau cea care se cere egalitate dintre toti indiferent de culoare , sex sau religie ( daca tu ai culoare neagra a pielii iar celalalt are piele alba , nu e destul de evident....ce, nu mai reusim sa deosebim negru de alb, pai atuncea la inmormantari sa folosim culoarea predominanta alba iar la nunti sau  botezuri sa folosim culoare neagra). Au ajuns tineretul in ziua de astazi sa nu-i mai intereseze sau sa-i intereseze ce asculta sau cum se imbraca ( e muzica potrivita sau imbracamintea... de aceea multi asculta cacaturi si se imbraca ca pizdele evident masculine, ca zdrentele masculine fara sa mai tine cont de nimic...pai eu ce pula mea, ma imbrac asa ca doar am vazut si la altul, sau ascult un rahat muzical ca-i la moda ... da stiu, e cool a fii fraier, prost sa te desconsideri ). DAr o lasam dracului.. nu luam parte la propoganda lor si incet devin una multi ca si bulangii, homosexualii si poponarii ( unii chiar sunt in situatia aia daca nu gandesc cu capul lor). Circula pe net tot felul de clipuri cu stundentele americane ( cele care studiaza in america, pula studiaza ce altceva ar studia)....culmea, ca pe ele nu le mai intereseaza daca e femeie sau barbat persoana cu care socializeaza ( in cazul lor, poate fi un barbat femeie chiar daca are pula cat si proeminenta laringeala la nivelul cartilajului tiroid al laringelui sau popular, marul lui Adam si paros ca o gorila). Sa vezi... cum si-ar dori sa "socializeze" 3 "femei" , pe care o studenta ar fi interesata de experientele lor ca femei ... si si-ar lua cate una in fiecare gaura ( atat in pizda, cat si in cur si gura)...poate atunce studenteel mai ales ar fi mai atente in viitor si ar alege si ar stii sa deosebeasca o femeie de un barbat.



 Totusi, ele stiu foarte bine... numai ca maipularea opiniei publice trebuie sa fie patrunzatoare , arzatoare. Ganditi-va un interviu cu o zdreanta masculina ( da, sigur cu o vedeta vroiam sa zic)... care va spune asa: n-am nimic dimpotriva daca as vedea doi bulangii cu se ling in cur ( pardon din nou, daca se iubesc.... da, iubirea dintre cine) si pe viitor as fi recunoascator daca mi-ar impartasi din experienta lor ( pac, maine poimaine vedem deja ca din ce in ce mai multi au deja cuvinte urate), nu o sa zic pareri ca nu apartin lor....celor, care nu sunt de acord cu homosexualitatea. Homofobilor, dementilor, schizofrenicilor ce aveti cu oameni daca ii se "iubesc"  ( daca si-o trag in cur si se ling pe boase...nemernicilor). Iar eu zic asa, nu numai eu, sa le curmam suferinta....sa le oferim in dar moartea ( da, aia blanda si frumoasa) si ca ultima placere o penetrare anala evindent cu ajutorul unui tun de tanc ( sa vedem , cat ii tine ...din ce sunt facute zdrentele masculine penale si jeguri de ultima speta). Daca nici atuncea nu se mai satura si cei care propovaduiesc meschinarii...fundatiile straine ale lui peste, ziaristii si jurnalistii pulii ( verdetele si alte specimene)... care nu doar ca nu o vor recunoaste ca sunt platiti sa faca si se drege sau sa scoate pe gura cacaturi dar cica militeaza pentru drepturile minoritatilor .


 Dar, pentru dreptul la moarte nu vreti sa militati...hai ca, va oferim gratis sau ne oferim voluntar sa va curmam suferinta ( nu , nu trebuie intai sa ni-o sugeti...nici daca am stii ca crapati cu pula in gat), numai asa pentru binele vostru . Moartea va scapa de toate, de griji ( cum sa va o trageti si pe unde...unde va este permis sau nu ) , scapati si omenirea de lepre ca voi ( hai, ca nu avem timp la dispozitie... va o cereti voi sau trecem direct la practica). Dupa cum stiti ca dragostea cu sila nu se poate... deci, ceea ce vreti sa faceti ( sa vi-o trageti , nici ANIMALELE nu au decazut in asemena hal) asa ca o singura solutie viabila pentru zdrentele masculine , homosexuali, bulangii si poponari pedeapsa cu moartea ( de fapt , un cadou binevenit si anume ) cea cu coasa care deja multora dintre voi sa face cu ochiul, asa un gest de curtoazie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu