duminică, 7 august 2016

Ingineria sociala

Societate sau lumea de-a lungul timpului a fost pregătită cu pași premergatori cărora mulți spun sau pun accentul pe schimbare. Putini stiu ca liderii vremurilor cat si inginerii sau programatorii oamenilor ( acei semeni care culeg roadele dupa ceilalți). Mai mult, ajung sa-i indobitoceasca ...sa-i pune la jug si sa-i accepta ca fiind mai superiori lor si pe buna dreptate pot fi si conducătorii lor ( la o adica chiar si salvatorii lor). Cand acei "ingineri" acele lichele crează războaie, haos si dezastre fie ele de natura umană sau nu ( vor încerca sa ascunde adevăratul rol al războaielor cat si a dezastrelor ca sa nu se prinde majoritatea credula ca in spatele lor sa afla chiar dracii lideri si propovăduitorii care vor se pare in ochii prostimii ca îngeri sau binevoitori).


Nicidecum , ca ar avea nevoie zdrențele de mase de oameni zombii care nu gândesc ( nici măcar nu au o părere critica si obiectiva despre lucruri ce au loc in jurul lor) .... de aceea orice cacat, prostie ( orice lucru ieșit din comun sau meschin poate fi intr-un fel acceptat de oameni ca fiind parte sau aparținând de natura), ca si cum homosexualitatea, sclavia industrializată si digitală, consumatorismul, industria alimentara si farmaceutica au existat de cand e lumea ( acuma doua milenii nici un om oricât de nebun ar fi fost nu putea sa-si imagineze in ce hal va ajunge omenirea). Nici măcar marele "prevestitor" al vremurilor nu a zis sau nu a prezis o lume plină de bulangii si poponari ( homosexuali) care se vor si linge pentru un trai mai bun. Ca majoritatea va presta in folosul corporațiilor ( implicit in folosul bulangiilor care dețin acele corporații) ca doar nu au de ales si încet dar sigur mentalitatea multora e deformata si bolnava ( mai toti aleargă dupa hârtii imprimate cărora le numesc ei bani si de asemenea se transform la rândul lor in niște zdrente masculine).


 Deoarece, daca omenirea ar fi accentuată si fondata doar pe principii morale ... dar mai fi existat zdrente masculine, adica n-ar fi existat stapâni de sclavi ( politiceni, investitori denumire noua sau oameni de afaceri), n-ar fi existat propovăduitori sau propagandisti ( profesori , invatatori, popi, formatori de opinii sau analiști dar mai degrabă sunt deformatori cu tot felul de minciuni gogonate, oameni de știința sau ii putem numi preparatori de laborator ... de unde in fiecare zi prinde o noua forma de viata prostia ), n-ar mai fi existat mass-media si căile de comunicații ( pe care le poti pentru diferite scopuri de a propaga idei meschine si mai ușor prin calea undelor) ... PRACTIC , n-ar fi existat o lume ca in ziua de astăzi unde prezenta acelor "ingineri" sociali de unde sa-i inducă in eroare si in același timp sa-i pregătească pentru o noua forma a subevolutiei umană pe care o numim progres sau globalizare ( sau cel puțin așa o denumesc ei).


 Iar in realitatea de zi cu zi , vedem ( cei care avem ochi) si auzim ( cei care avem urechi) ca omenirea nu o ia pe drumul cel bun sau cel puțin drept si tinde sa se autodistrugă de dragul resurselor materiale sau a bogăției , a avuției necontand pentru ca așa distrug omul cat si mediul înconjurator. Dar de unde , cand in capul zdrențelor zace prostie si nu in ultimul rand in capul omului simplu cand ajungă sa accepta orice fara prejudecăți ca doar aia ( ca daca si altul si-o trage , eu de ce n-as face)... așadar doar cu așa oameni am ajuns la marginea prăpastiei iar acuma așteptam ca cineva sa ne împingă in ea ( pardon, sa ne salveze... dar oare cine daca noi înșine nu suntem in stare )... moartea, da ea e singura care ne salvează intr-un final ( ca dupa ce pierim nu mai contează ce am făcut sau ce nu am făcut ca tot plecam in pula goală iar femeile in pizda goală precum am si venit). Numai ca ,ceea ce rămâne dupa noi , urmașilor nostri , nici daca chiar ar exista forte extraterestre nu pot sa mai repare dupa noi ... nici măcar n-ar avea curajul sa încerce văzând modul la cum se manifesta prostia umană!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu