miercuri, 10 august 2016

Iluzie

Omenirea a ajuns in asemenea hal încât crede in diferite superstiții doar doar sa nu pare incapabila de a înțelege ceea ce sa întâmpla in jurul lor. In general , oamenii trăiesc cu iluzia ca ceea ce li se întâmpla are la origine forte supranaturale ... crezând ca le-a fost hărăzit , destinat de cineva ( de Doamne Doamne sau de alte forte oculte sau extraterestre ). Lumea lor pare o lume a magiei sau a basmelor ... mai mult de atat nu observa ca mulți se folosesc de superstițiile lor cand nu vor sau chiar nu pot sa le explice de ce au loc unele evenimente sau de ce ei se târăsc zilnic pe coate si genunchi iar unii pot sa stea cu pula la soare n-având griji si au o așa zisa soarta mai blânda. Așa poti doar crea o lume credula si amăgită ( de fapt a fost creată pe principii astea meschine) ca o mâna de oameni sa le decide si sa le pregătească prezentul cat si viitorul iar ( sărmanii de ei , majoritatea oamenilor ) la o adica sa privească cerul sau sa se dea cu capul de zid de ce lor nu le-a scrisă soarta mai buna de nu le pică din cer sau nu au parte de o fântâna de sloboz ( pardon , de apa sfânta ).


 Cum , de unii ajung sa fie atinși de pula lui D-zeu ( cat si-ar dori si bulangii , homosexualii sa aiba parte sau sa gusta din pula lui ) iar ceilalți mai ghinioniști ( pot sa sa le mulțumească cu o pula mai puțin sfânta , divina ci doar umana ( acuma , doar nu s-a gândit cineva ca si bulangiilor le-a fost destinat sa si-o tragă sau sa se lingă in cur ). Nici vorba , cum observam toată este creatia omului ... omul a creat societăți tolerante si plină de bulangii , lingăi , homosexuali , poponari , pedofili , transexuali , criminali , de hoți si de zdrente masculine ( nu e Creația unor forte supranaturale sau cu timpul ce s-a gândit D-zeu... mai ales cei care cred in el , hai sa fac o lume plină de scursuri , de specimene ca ceilalți sănătoși la cap sa suferă sau cu timpul sa devine si ei o parte sau sa fie de partea bulangiilor si sa acceptă tot felul de lucruri meschine ) . Clar , ca lumina zilei ca omul e principalul vinovat ( in general suntem cu toții vinovați ca nu facem nimic in privința multor lucruri ) . Nu combatem homosexualitatea , pedofilia , sărăcia , hoția , criminalitatea iar cu timpul o sa credem ca așa ne-a fost sortit sa trăim pe pamant ( mulți deja cred ca totul a fost predestinat de cineva , de acel cineva).



  Dar pana cand vom fi așa de creduli , urmărind ( mai ales daca ești femeie si nu in ultimul rand un bulangiu , prezicerea viitorului si horoscopul ) , cand vor avea parte de o căruța plină cu puli ( ca sa o folosească in scop personal ) . Dar cum știm , nimeni nu poate sa știe ce sa va întâmpla in viitor sau chiar in prezent numai daca urmărești cursul evenimentelor si a întâmplărilor ( doar atunci poti afla ce se va intampla cu tine si mai ales cu lumea din jurul ). Iar daca stai ca muta la pula si sperând ca o alta zi nu-i ca cealaltă ( numai din prijma denumirii ) , crezând ca vei avea parte din belșug de toate ( de muie si sloboz) doar așteptând sau prestând zilnic in folosul unora si altora ( avuția materială nu se obține de la forte oculte in care mulți cred , nici măcar cea spirituală ) e nevoie de proprii forte sa depășești momentul zero ( in care majoritatea oamenilor tot acolo sa afla) ca sa vezi ca unii ajung mai  sus decât ceilalți ci nu ca le-a fost sortit ci doar s-au folosit de multimea nula si credula ca sa ajungă in vârful pulii ( ca doar vorba aia... tot cu picioarele pe pamant sunt si ei , de asemenea nu au doua perechi de coi , poate si nici nu au boașe ca sa transforma in bulangii si poponari).


Totuși , de ce majoritatea are o credința oarba in lucruri nevăzute si in forte supranaturale dar nu vor sa vadă adevarata fata o lumii . Nu ca n-ar avea creier ( nu stiu sa-l folosească ) , nu ca ar fi niște vite ( si ele au demnitatea lor ), nu ca nu stiu deosebească realitatea de ficțiune ( ca ne întoarcem la gândire ) , ci ca le este mai simplu sa trăiască mânați ( ca vitele ) fara personalitate , demnitate si onoare ca alea nu-ți aduc muie si puli grămada ( deja curg homosexualilor si bulangiilor balele ) si nu vrei sa rămâi anonim ( trebuie sa te vadă cunoscuții cum ți-o iei in dos dar măcar sa fie cu folos , daca nu te umpli cu sloboz măcar rămâi miruit ) si nu de o pula sfânta a lui Doamne Doamne ci de o pula pricăjita care ar putea sa fie chiar si a ta daca in capul tău zace prostia si ai doar conceptii si orientări meschine sexuale sau materiale!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu