sâmbătă, 20 august 2016

Atunci... si acuma!

 In urma cu treizeci de ani Romania era o putere economică europeană cat si mondiala fiind între tari industrializată puternic si producatoare de mașini si utilaje si nu in ultimul rand , exportam anual tone de cereale si alte produse din carne sau lactate . Acuma , in prezent ... importam mâncare congelată si expirata sau fiind in preajma datei de expirare . Acuma, avem cooperative capitaliste ( supermarket-uri , mall-uri ) de unde românul de rand poate sa-si procura otrava la preț dublu sau triplu fata de alte tari europene sau occidentale ... mai mult , lipsa alimentelor naturale si procesarea hrănii doar pe baza chimicalelor ii face pe mulți dintre români sa devine cobaii corporațiilor ( implicit , expuși la vicii si boli).


 Atunci , politicianul nu exista ca acuma corupt , terfelit si care avea grija doar de propriile interese cat si de interese ale stăpânilor ( ale corporațiilor , ale companiilor sau așa zis , investitorilor ). Atuncea nu era o lupta murdara între politiceni pentru a ocupa funcțiile statului si a denigra interesul poporului si al poporului român. Acuma , orice zdreanță masculină se afla pe nota de plata al corporațiilor prin șpăgi , comisioane ca sa facă din poporul român sclav si neputincios in fata propriilor necesitați si cerințe ... sa ne facă ca sa apelam la servicii si la produse corporațiilor străine deoarece noi nu mai suntem in stare sa producem nimic ( made in Romania) si doar sa fim folosiți ca sclavi in multinaționale si consumatori cat si buni platnici ( de taxe , impozite si alte sau facturile de utilități umflate ).


 Atunci, nu puteau veni niște zdrente penale de bulangii si homosexuali sa ceara acele drepturi bizare ca sa poate sa si-o tragă si in fata copiilor ( doar doar ii vor corupe si pe ei la mizerie ordinare )... nici nu-si putea cineva imagina un asemenea comportament in Romania acuma , aproximativ 30 de ani ca acuma. Cand depravarea atinge cote alarmante si nimeni nu are nimic de spus sau de contrazis... cand valorile morale cat si principiile morale sunt aruncate la cos de gunoi de niște gunoaie de oameni care nici măcar nu sunt in stare sa se respecta pe ei înșine si au decăzut in ultimul hal datorită sistemului actual bolnav si nenorocit care caută din dinadins , distrugerea omului .


  Atunci , la competiții sportive eram fruntasi fie ca e vorba de fotbal sau de handbal cat si despre alte competiții sportive ( de exemplu , la jocurile de vara din 1984 de la Los Angeles, California din SUA... am terminat in clasamentul pe medalii pe locul 2 dupa amuciricani, cu 53 de medalii in total). Acuma suntem pe primul loc la cel mai practicat sport din România si anume datul din gura si cu aruncatul din privire , mult , prost si degeaba ... evident ca la sportul asta nimeni nu ne întrece având in vedere la câți specialiști se preumbla pan' la tembeliziuni ca prostimea dupa aceea sa aiba la ce beli ochii si ciuli urechile .



 Atunci , nu erau atâția prosti sau atâția oameni tampiti care sa creadă ca tot ce li se intampla e din cauza celui de sus sau din cauza extratereștrilor . Posibil , sa fie vinovatul sau vinovații morile de vânt sau furtuna ... ceea ce stiu mulți atunci , era ca ei erau principalii vinovați si luptau sa răzbate si sa aiba intr-un fel libertate ( nu, acea libertate pentru care mulți militează astăzi si mulți se bat cu pumnul in piept ca au adus-o dupa ' 89) ... acea libertate de a fi prostiti si futti in ultimul mod grotesc posibil. Atunci , unii luptau sa nu fie constrânși sa facă anumite lucruri sau sa nu le facă... acuma , multora e convine sa fie constrânși sa si-o tragă chiar si in cur ( cică le-ar si plăcere) daca scopul scuza mijloacele.


 Atunci si acuma , trecutul si prezentul complet diferit unul fata de celălalt si numai oamenii au rămas aceeași si numai o singura deosebire exista dintre oamenii din trecut fata de cei din prezent si anume... aia nici nu puteau sa-si imagineze o lume depravata si plină de prosti , in timp ce ăstora din prezent li se pare prin absurditate ca, cum puteau sa trăiască oamenii bazându-se doar pe principii morale si nu căutau dupa sloboz. Cum o fac mulți sau ar fi predispuși in ziua de astăzi sa construiască un bazin plin cu sperma , sloboz unde bulangii , poponarii , homosexualii si alte specimene sa înota si sa înghite fara oprire din bunătate de viata sau din plăcerile ale vieții!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu