luni, 15 august 2016

Globalizarea

 Factorul principal al cauzei care ne-a adus unde suntem in ziua de astăzi e globalizarea sau progresul economic , industrial cum mai este numit . Dar efectele globalizării se văd peste tot , in primul rand ca are de suferit pământul ... au ajuns zdrentele masculine sa distrugă fauna si mediul înconjurator , sa producă dezastre ecologice pentru a se îmbogăți dupa urma resurselor naturale si a altor resurse umane sau materiale. Oamenii , cei care se supun globalizării si adopta tendințele lumii moderne implicit ale globalizării , cei care ajung sa se transforma din oameni de altădată  in unele scursuri ca zdrentele de bulangii si homosexuali . Sclavia , fiind iar unul din principalii factori ai globalizării , multiculturalism ( care încearcă sa distrugă popoare indigene si in mare parte reușesc prin imigrație si amestecuri eterogene iar scopul final fiind subminarea popoarelor implicit a oamenilor ), politica mondiala care au același tel de a crea o unitate sub enigma globalizării ca putini sa-si dea seama de adevarul lor al așa zisei "elitei mondiale " .... crearea unui ordine mondiale ( a unui grup economic , financiar si politic care sa tine frâiele acestei lumi fara scrupule si sub un control total , al factor vizibil al globalizării).


 Transformarea culturală sau mai bine spus renegarea valorilor morale , a tradițiilor si a familiei face ca omul sa fie învins , răpus de societatea modernă din punct de vedere moral crezând ca lumea pe drumul pe care se îndreaptă e cel normal si nimeni nu-i poate stea in cale . De ce trebuie sa ne transformam sau se devenim niște vite sau ovine ( supuse si ascultătoare stăpânilor nostri care nu ne vor binele si vor sa distrugă totul ce mai înseamnă moral , etic , demn si sa nu mai fim oameni ci simple obiecte sexuale sau unele de lucru ) . Niște roboti cu creierele setate la parametrii cerințelor moderne unde homosexualitatea si alte lucruri meschine au întâietate iar ceea ce aparține de origine , de tradiție sau de familie sa fie năucit , ucis sub ochii nostri care vedem dar mulți nu văd ce se petrece . Mulți cred ca rolul lor nu e cel de a acționa si de judeca lumea, societate pe care o creăm cu anii premergatori ci ca rolul lor a acele de a si-o sau de a sta ca o pizda pe pula fara a schița mimica sau a gestiona ( deja vedem ca cel mai important efect al globalizării e prostia).


 Ea, a făcut din oameni sa creadă ca orice ce apare nou si modern in lume e benefic pentru toti sau ca noi toti am fi beneficiarii principali ( acuma câți vor sa si-o tragă la propriu daca accepta pe bulangii , pe homosexuali in viata lor , in mediul lor sau in societatea in care trăiesc , clar ca nu foarte mulți ca nu e ceva normal dar atunci cum pula mea se face ca nimeni sau pe nimeni nu-l interesează sa opreasca fenomenul acționând fizic si nu doar pasiv si cu vorbe ( ca așa ca si cu proverbul, ursul trece câinii latră ), câți vor sa recunoască ca sunt sclavi si ca muncesc zilnic ca se supraviețuiască si sa aiba acces la viciile moderne , la dependența de lucruri inofensive in prima instanța sau aparent dar care cu timpul distrug creierul omului , indentitatea ( câți nu , ce frumos e sa nu știi daca ești femeie sau bărbat ... sau vrei tu ca un bulangiu ce ești sa fii considerat femeie) . In ce lume am ajuns sa trăim si cauza globalizării , a progresului , a subevolutiei umane ( orice s-ar spune ca am evoluat sau am progresat ) dar de fapt suntem regresiune psihic cat si fizic. Vom ajunge cu globalismul asta sa ne săpam singuri groapa ( daca nu am făcut-o deja ) iar cum timpul vom acuza pula mea știe pe cine sau vom caută vinovați ( sau ca fiind principalii vinovați ... pe papuași sau mai stiu eu ce triburi băștinașe care încă nu sunt conectate la modernitatiile lumii moderne).


 Căci, in lumea civilizata e deja ceva normal sa nu-ți știi originile sau trecutul , sa nu știi daca ești femeie sau bărbat ( oare ce pizda ma-tii poti sa fii daca nu , femeie ori bărbat biologic , fizic cat si natural ) , in lume civilizata unde la ordinea zilei scrie clar cu negru pe alb ca ( daca dai din cur si prestezi poti sa ajungi departe, si nu departe dimensional , direcțional , metafizic sau ierarhic si înainte ca o specie de om subevoluata si subevaluata si rudimentare daca un lucru esențial nu poate sa priceapă ... si stra-strămoșii nostri sa luptau pentru a fii liberi si nu sclavii unor zdrente masculine si aveau principii morale si pe ele se bazau ( deci nu pe principii materiale sau pe alte jeguri imorale ) daca vrei sa fii om si nu o carpa , o zdreanță de om penală care nu doar ca nu vrea sa înțeleagă dar se mai bate cu pumnul in piept la cat de priceputa e si a evoluat direct cu o pula in gura cat si in gât !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu