miercuri, 3 august 2016

Incotro!

 Protejarea valorilor morale cat si o lupta acerba impotriva anormalului este mai necesara ca oricand pentru a salva ce mai este de salvat.. Propaganda lgbt atinge culmile prostiei si a imbecilitatii cu ajutorul mass-mediei mainstream care spala creierele privitorilor si ascultatorilor prin tot felul de stiri si cacaturi de entertaiment. Industria modei si a filmului face acelasi lucru de ani buni incoace ... scoala plwii propovaduieste toleranta fata de semeni si de minoritati ( ca si cum ei saracii mor daca nu si-o trag in cur), multe dintre secte religioase de asemenea tolerante in ceea ce ii priveste pe bulangii si poponari ( pare-se ca multi cedeaza usor si vor sa-si pune curul la bataie la o adica).

 Politicienii , o majoritate parte dintre ei ( accepta propaganda si voteaza legi in foavoarea lor) fiindca nici ei nu sunt siguri daca pe viitor le va fi necesara o portie de sloboz . Mai ales, ca sunt sclavii corporatiilor si organizatiilor non-guvernamentale ( asa se numesc ele chiar daca au trepadusi prin guvern si parlament)...nicioadata nu se stie cum o cariera politica poate sa infloreasca din senin daca sunt priceputi la blowjob si la alte lucruri meschine avand in considerare ca doar baieteii intre ei si-o trag iar politicienii romani cat si straini ( nu mai sunt barbati de mult)... ci doar niste zdrente masculine carora le stau chilotii in vine.


 Atuncea ce e de facut... in primul rand zdrobiti si aruncati la ghena cu tot cu propagandisti si viitori propagandisti ca nicioadata nu se stie ce le mai vine in minte unor distrusi fara gram de creier sau de materie cenusie. Combatut orice lucru iesit din comun si anormal ca sa fim siguri ca nu va mai prinde anormalul radacini si nu in ultimul rand sa punem baza doar pe valori morale cat si pe principii ca asa vom fi oameni daca nu, acelasi zdrente masculine vor defila ca pe podium in fata noastra cat de mandri sunt ei si nu le pasa ca nemernicia lor cat si prostia care zace in capul lor le poate aduce doar moarte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu