marți, 2 august 2016

O soluție finala

 Lista cu ONG-URI care susțin homosexualitatea sau promovează lucruri meschine a apărut pe internet de aproape o luna. Ele nu mai fac diferența dintre o căsătorie dintr-o femeie si un bărbat ci amesteca mazărea cu fasolea de dragul plwii. De aceea trebuie tras un semnal de alarma pentru acele organizații cat si celor se afla la conducerea lor ; ca nu vor reuși ceea ce isi propun deoarece exista șanse foarte mari ca intr-o zi sa se trezească puși in situații delicate daca nu se vor astâmpăra căutând sau promovând anormalul ca pe ceva sănătos si propice mediului înconjurator.

 Daca , mai punem ca finanțarea acestor organizații este din resurse materiale exterioare tării noastre care caută doar sa renege valorile morale si tradiții adoptând o tactica subtila si anume protejarea drepturilor minorităților . Dar ce facem cu drepturile majorității care nu vrea sa aude sau mai ales sa vadă bulangii, poponari si pe homosexuali intr-o societate umană sănătoasa la cap. Bineînțeles ca ei vor spune ca toti am fi homofobi ( un termen apărut la sf. anilor '60) si de aceea uram poponarii . Nu vor spune ca nu e ceva normal sa fii reticient ci doar sa-i acceptam ca nu avem de ales.


 Oare... mai bine ii băgam in pământ pe toti homosexuali si pe propovăduitorii lor ca sa fim siguri ca nu se va răspândi din prostia lor si in capul altora ( de ex. ce daca , daca se iubesc n-avem nimic împotriva)... cum morții ma-șii sa ai cap si creier si sa nu judeci . Unde poate exista iubire dintre doi bulangii fireasca decât carnala ( nici animalele nu au decăzut in așa hal). Numai specimene , pe cei care nu ii poti numi ca fiind om ci doar lichele , zdrente sau distruși complet din punct de vedere psihic cat si fizic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu