vineri, 12 august 2016

Forțele de subordine

  Avem in țara asta o mulțime de zdrente masculine , bulangii si poponari prin sistemul represiv care predomina in poliție , jandarmerie , forte de intervenții speciale ( DIICOT) , SRI ( serviciul roman de informații sau suntem rupți si imorali ). Toti sunt pe mâna politicienilor sau altor zdrente masculine care se pot folosi de aceste forte inculte , tâmple cand au nevoie . Nu mai pomenim ca la manifestatii sau proteste apar acele zdrente ca ciupercile dupa ploaie sau , cand nu e cazul sa facă uz de forța cum au făcut in Nadas ( din județul Arad, luptându-se cu femei bătrâne ... ce viteji si eroi s-au simțit acele lepre ordinare ) si nu numai , sunt n cazuri unde așa zișii "razboinici" apar sa se lupta cu bătrâni si cu țărani ca si in Vaslui ( in comuna Pungești , unde zdrențele penale masculine au dat dovada ca pe cine servesc ei si la ordinul cui acționează).


Zdrențele uita ca de la țațele noastre o sug ( noi ii plătim din banii noștri ca ei ce sa facă , sa se bate si sa jignească femei bătrâne , sa se lupta cu bătrâni ). Asemenea zdrente ar trebui omorâte si dat un exemplu ... ori va vedeți de treaba si prindeți sau va luptați cu infractori adevărați care se afla ( atat in politica cat si in mediul mafiotic al afacerilor ori va puneți singuri lanțul in jurul grumazului daca nu sunteți buni de nimic. Dar ei ce fac , in lipsa de ocupație aleargă dupa copii pe străzi sau prin parcuri ,  isi iau câte o porție de muie de la golani , pana si boschetarii se pisa pe ei si pe mutrele lor de retardați mintali . Mai găsesc momente ale lor bune cand aplica legea si vor sa arată cat de vigilenți sunt ei ( vezi cazul , acuma câteva zile ce au făcut zdrențele cu o femeie in vârsta , pensionara ) . Daca treci pe o secție de pulitie ( oricare nu contează , la țara sau la oraș ) o sa-i vezi ca între ei sa urăsc ca nu stiu care dintre ei e mai lingău si la o adica poate folositor "stăpânilor" , infractorilor mărunți sau unor mai mititei ).


 Gaborii cu șaorma prin boscheți si cu balele curgând cand văd o pițipoanca ... e peisajul sumbru care se vede cel mai bine cand ești pe străzi . Daca ei nu sunt măcar patru cinci laolaltă ca sa se completeze unul pe altul ca si in Bancul : de câți polițiști e nevoie ca sa înșurubeze un bec ? .. se cinci , unul tine de dulce ceilalți patru învârt masa cu el sau de mai mulți , mai ales in cazul , cand toti ceilalți beau pana se învârtă casa cu ei ( de aceea se explica , cum zdrențele de multe ori nimeresc greșit la o adresa sau nu o reușesc deoarece săracii de ei sunt amețiți ). In unele cazuri , intr-adevăr se găsește dintre ei unul mai deștept si știe ca pământul se învârte si așa încearcă sa schimba un bec ( dar ce ne facem cand asemenea specimene ajung sa fie șefi de secții , comandanți , comisari atuncea s-a ales praful de capul lor , nu sunt in stare sa rezolva o problema de matematica care se preda la școala in clasa întâi ).


 Da , sigur nu trebuie sa generalizam ... sunt si pulitisti de treaba , cand nu si-o iau la gaoaza isi trimit mamele sau nevestele in locul lor . Mai mult , nu stiu pe cine trebuie sa protejeze ( cum observam ) sau de cine trebuie sa asculta ( eu stiu una si buna ca ordinul nu se discuta ... da șefu, sa trăiți ) . Ca si soldații , niște zdrente obediente si futute ( mai ales in cazul soldaților americani care supuneau populații întregi civile din Irak si Afganistan la tratamente rele privind ordine si aplicându-le întocmai si la timp). Așa fac si zdrențele noastre din sistemul apărării a cetățenilor împotriva infractorilor ... cei din urma le dau lor ordine ce trebuie sa facă cu oamenii de rand , simpli . Sa-i umiliți in ultimul hal ca doar intra pulitia in acțiune , sa știe țăranii si bătrânii ( băgați frica in ei ) cine  isi face dreptate si aplica legea . Nu mai bine zic eu , sa le aplicam una sora cu moartea ca sa vadă bulangii si poponarii ( ca nu contează cat de muisti si de lingăi sunt ei si sa dau bine pe lângă măscărici ca si ei cat si specimene ) cand noi ceilalți le putem rupe grumazul la toti in orice secunda daca n-am fi , o parte dintre noi fricoși iar ceilalți neputincioși!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu