sâmbătă, 27 august 2016

Partizanismul

 Un curent căruia la baza sta originea tuturor ideilor răspândite , convingerea unora ca așa trebuie sa conviețuiască lumea, omenirea si ca nu are de ales. Faci parte dinte-un grup sau altul , asiști pasivi la manifestările unora cat si a altora , nu ai voie sa ai proprii idei ( nici nu ai de unde sa le născocești , in afara ideilor meschine a minorităților sexuale , a bulangiilor); deoarece toate de-a lungul timpului s-au deja in aplicare intr-un fel sau altul.

 Acuma nu-ți rămâne decât sa fii un partizan si sa îmbrățișasti convingerile ca fiind unice , originale sau utile ( bineînțeles , ca sunt utile căci toata baza omenirii sta pe ele ca pe o Fundație) ... dar ce iti rămâne e sa-ți dai seama daca nu multe dintre ele sunt greșite . Chiar daca par la locul lor , scopul lor inițial a fost altul iar pe parcurs a devenit o îndoctrinare. Unde mulți sunt dispuși sa-si pune propriile vieți in pericol , in primejdie sau chiar sa si-o piardă .


  Mulți creduli sunt inconștienți ca intra in clica unora si altora... ca li se spune cu cuvinte frumoase si din belșug ca căile sau drumul pe care trebuie sa-l urmeze e acela pe care propovăduitorii , propagatorii cu atenție sporită isi fac treaba sau planul pus in bătaie . Iar planul celor care au scornit si sunt principalii actori ai ideilor au scopul ca adepții lor sa reușească sa-l pune in practica.


  Ca altfel nu si-ar mai avea rostul ... in armata ( unde soldații sunt pregătiți cu precauție ca sa devine indolenți si fideli stăpânilor ) ca si oamenii de rand , indolenta are un rol foarte important in a tine omenirea cu pasul pe loc . Sa nu aiba ieșire nici un răgaz sau un mod de a ieși din ghearele doctrinelor . Ca atare , mulți sunt buni pentru carne de tun sau devin ... mulți fiind simpli sclavi si răspund pozitiv cand e mare nevoie de ei . Cand , liderii pulii se folosesc de ei in toata domeniile , atat in viata lor publica cat si privată .




  Iar scăparea se poate produce doar intr-un singur mod si acela de a nu mai da crezare ... a nu pune botul ( bine, botanistii nu se pot abține si iar o musca ) si încet ieșind din mediul dogmatizarii si anume ; oamenii pot conviețui numai daca au stapâni si pot fi buni de sclavi ( evident , putini sunt stapani iar marea masa a prostimii simpli sclavi) . Asta e si principiul logicii la baza căruia sta omenirea si nu poate sa cada atata timp cat exista prosti care sa o întreține , o lume plină de căcaturi umane si materiale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu