marți, 9 august 2016

Bolile , medicamente si vaccinuri!

Știința prin medicina si industria farmeutica au reușit sa creeze un întreg arsenal de boli "incurabile" si anume viciile de droguri legale ( si aici nu ne referim la etnobotanice si la medicamente) . Omenirea se dopează in ziua de astăzi cu medicamente ca si i-ar mânca sau le-ar bea de sete ... daca resimt un pic o durere de cap ( pac o aspirina , de parca ar avea o formula magica si le trece migrena de cap intr-o secunda). Mulți , numai sub efectul placebo cred ca daca beau medicamente se vor vindeca , clar ca corpul omului ( mai ales cand are viralitate ... corp tânăr si nu in ultimul rand odihnit) se autovindeca chiar daca nu bei acele droguri deoarece se regenerează celulele si implicit acele celule vechi sunt distruse ( adica, durerea dispare) . Nu e nevoie sa fii om de știința sau sa fii medic ca sa-ți dai cum funcționează corpul ... daca tu însuți nu-ți cunosti corpul cine altcineva poate sa se afla in pielea ta. Nu trebuie sa te lași păcălit cand știi ca corpul tău se poate vindeca si fara ajutorul drogurilor , medicamentelor ca doar vorba aia toate produc dependenta ca si nicotina , alcoolul sau cafeina.


Mai mult , ăștia merg mai departe si iscodesc virusuri ca se sperie lumea la cat de fragila e lumea daca nu știm si nu vrem sa ne protejam împotriva virusurilor ... si așa apar vaccinurile care nu au alt scop încât , acela de a dezimuniza corpul uman ca sa fie predispus la boli banale ca răceala, febra sau migrene dar toate astea nu apar din senin ( sau ar trebui doar in unele sezoane si mai ales doar din cauza oboselii sau a stresului ... dar aceste tipuri de boli sunt prezente oricând din cauza ca imunizarea corpului are deficienta iar rolul principal au vaccinurile care doar te expun la diferite tipuri de boli sau mai mult la ADHD ( dificit de concentrare si atenție ), vaccinurile conținând aluminium si mercur care pot perturba creierul uman ( mai ales la copii... ei sunt cei mai expuși si e lesne de înțeles ca, cand ajung maturi mulți aleg sa facă care mai de care meschine cum e homosexualitatea , pot fi mai usor manipulabili si predispuși la orice forma de prostie umana fara sa aiba putere de gândire sau de critica cand creierul e infectat de la primele lor zile din viata ).

 Sa nu mai vorbim despre virusuri care provin de la animale , ca: boala vacii nebune sau ESB , gripa aviară sau H5N1, gripa porcina sau AH1N1 si putem continua cu virusul Zika ( care face "furori" deja in lumea credula) ... daca nu stiati , si pentru toate astea exista vaccinuri ( daca le iei , poate ai șanse mai mari sa nu te mai înțepe țânțarii , sa nu te mănâncă porcul ca tu nu mai ai voie sa-l mănânci ( ca doar nu ești prost si vrei sa te îmbolnăvești ... lasă ca-ți vor da ei sa mănânci carne de porc chiar daca era pe jumătate mort cand a fost sacrificat dar ce contează ) , de asemenea păsările nu te vor ciuguli cand vei ajunge si simplu hoit ( dar stai tu ai fost vaccinat împotriva gripei aviare așa păsările se vor feri de tine... iar tu prostul nu au voie sa-i jumulești ca-ți vor da ei plină moarte de mâncare si chiar ca alea nu te îmbolnăvesc daca ești vaccinat , nu) sau vaca ( gândește ca daca consumi doar creierul vacii risti sa fii mai deștept la o adica ... ca sa nu mai spunem ca E coli care s-ar afla in ugerul    vacii sau carnea de bovine nu e recomandata sa o mănânci , lasă ca exista fast-food unde si carne de șobolan e servita ).


 Toate dar toate au fost create , in primul rand o boala ca apoi o soluție ( un medicament sau vaccin ) ... culmea ca încă nu au scos o pilula minune sau un vaccin ca sa-i trezească pe mulți la realitate ) sa-i facă mai cultivați si mai atenți la ce sa întâmpla in jurul lor ca si pilula minune albastra ( care cică îți trezește juniorul chiar daca moartea îți face cu ochiul dar tu mai vrei sa guști din plăceri carnale ). Poate ne vom trezi cu vaccinuri sau medicamente care vor încerca sa-i vindece pe homosexuali sau transexuali si pe bulangii ( de parca ar avea ei o boala ... prostia lor e doar aceea ce nu sunt conștienți si sunt dopați zilnic cu o porție de droguri mediatice si legale , viciile ). Sau , vom auzi de virusuri care cică ne-ar infecta pe toti si am deveni zombii ( ca in scenarii cretine... dar culmea ca am ajus deja in stadiul acela) ne comportam deja ca niște descreierați si puțin ne pasa ( ca ajungem sa digeram propriile fecale sau ca mâncam otrăvuri la mic dejun , prânz si cina ). Ca apoi sa ne potolim setea cu un cocktail ... cacat mediatic , viciul si prostia sau imaginația din capul nostru!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu