sâmbătă, 6 august 2016

Evolutia umana

Daca ar fi sa demontez toat teoriile creationiste sau evolutioniste as face cu usurinta ... cum sa crezi ca omul a fost creat de o forta nevazuta cat si pamantul ( vietuitoarele, apele si padurile) dar mai ales sa sustii teoria cu bing-bang ( mai degraba s-ar numi gang-bang ...adica, si-au tras-o particulele de energie intre ele , banuiesc ca erau si de sex feminin cat si masculin caci nu erau numai de acelasi sex ca atunci n-ar mai fi avut loc acea explozie dupa ce s-au terminat" acele particule de energie masculine... ca daca erau particule homosexuale sau macar aveau tendintele zilelor noastre , n-am mai fi existat parca, nu). Sau teoria cea mai hilara dintre toate , cea a evolutionismului, ca cica omul se trage din maimuta ....parca se inrudesc cu cimpanzeii.

 Cum , nu este adevarat si ca cimpanzeii au fost descoperiti acuma 200-250 de ani ( omul a existat demult si bine) iar semilitudinea intre cimpanzei si oameni este evidenta in ziua de astazi . II gasesti pe cimpanzeomi ( asa ii putem denumi stiintific si popular ) peste tot. Prin manifestarile lor si prin trairile lor care mai de care hidoase si nu in ultimul rand din punct de vedere imoral... in cacaturi video, in cacaturi muzicale , in politica ( o fosa septica , unde sunt amenajate fecalele), in secte religioase,  in mass-media , in general cam pretutindeni ( pana si in randul oamenilor simpli daca ajung sa imita ceea ce vad la cimpazeoni). Mai ales cei care au o inaltime medie in jur de 170 de centimetri si o greutate pana la 70 de kilograme ( asemanatoare cimpanzeiilor)...acesti cimpanzeomi sunt o subspecie a omului si evident putem spune ca omul evolueaza in maimuta ( si anume in cimpanzei sau cimpanzeomi... denumire autentica si moderna a zilelor noastre ca sa nu jignim saracele animale, ca ele nu au nici o vina ca omul a evoluat din om de altadata in maimuta...in niste specimene cu creier si cu limbaj auditiv dar fara gram de minte).


  Mai grav, ca animalele nu permit ( nici n-ar cuteza sa si-o traga in ele avand acelasi sex) cum putem vedea la cimpanzeomi ...ca sunt predispusi la orice cum sunt homosexualii, bulangii, poponarii ( nu au caracter si nici bunul simt ...ca sa nu mai pomenim ca ar fi barbati sau ca ar fi oameni, nici vorba). Numai ca aceste specimene polueaza mediul  mai grav decat emisiile de dioxid de carbon ( asa zisa incalzire globala) sau defrisarile , coruptia , criminalitatea, pedofilia, prostitutia si pornografia mai ales cea infantita ( toate sunt nesanatoase si ar trebuie eradicate). Dar, mult mai grav de atat am ajuns la o alta forma de depravare si la subevolutiei speciei umane si anume homosexualitatea (pe care ar trebuie sa o starpim inca din fesa, din nastere)... dar cum toleranta fata de lucruri meschine si fata de prostie umana nu are margini ( vom asista,  suntem deja martori unde cimpanzeonii topaie si nimeni nu-i opreste... isi fac toate cele de nu stiu nici de capul lor iar nimeni nu-i omoara sau macar sa-i izoleze de restul lumii)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu