marți, 23 august 2016

Mari producători de armament

 Nu se putea altfel decât cu SUA pe primul ( cu amuciricani care , întâi scot pe banda rulantă arme sofisticata ca apoi sa le exporta pe cele vechi si scoase din funcțiune ajungând pe mâinile unor grupări paramilitare, evident "teroriste" ca sa scoate si ei câte un ciubuc din vânzarea lui ... si nu ca totul ar fi gata , tot ei sunt cei care spun ca "teroriștii" dețin armament de ultima generație , au primit cadou de la extraterestrii ca apoi sa facă "atentate " si conflicte armate regionale iar zdrentele de amuciricani sa intervine spunând... ne-ați dat teapa , am crezut ca o sa faceți o supita sau mai mult vor avea pretexte sa se bage tot evident sub pretextul democrației si a terorismului ).



 Companiile americane ocupa primele 7 poziții din top 10 , atat din prijma producției armamentului in masa cat si exportul lor către tari musulmane in principal si deosebit de important colaborarea cu țările arabe si anume : Arabia saudita , Qatar care are o populație de doar doua milioane de locuitori dar a cumpărat armament de la amuciricani de peste miliarde de dolari ajungându-le si viitoarelor generații pentru un mileniu , Pakistan , Turcia si nu in ultimul rand Emiratele arabe unite). Ca sa vedeți adevăratul lor al jandarmului pașnic in numele a SUA care nu doar ca înarmează tot felul de grupări militare zise si teroriste ca ISIS sau fosta al Quaeda ( ISIL , Daesh , IS sau pula mea mai știe ).



 Pe următoarele doua locuri se afla Rusia cu China care , de asemenea rușii trimit chinezilor sau in India ( vecina cu Pakistan ) iar chinezii la randul lor chinezii  trimit in Pakistan sau in Bangladesh . Nici țările membre mUE nu stau rau , de exemplu Franța trimite armament made in France in China , Egipt sau Maroc ; Germania in SUA, Israel sau Grecia ; Marea Britanie exporta armament in Arabia saudita , Indonezia sau India ; Spania de asemenea in Arabia saudita , Australia sau Turcia si nu ultima țara cretina sau plină de oameni cretini care nu înțeleg bine industria armamentului si rolul ei e    Italia care face cadouri de Crăciun armament indienilor ( si nu celor băștinași din America centrală sau de nord ) , turcilor cat si arabilor din Emiratele arabe unite ( ce ar presupune si asta ).



  Așadar avem așa , o industrie de circa o suta de miliarde atat in euro sau in dolari ... mai important este ca țările care cumpara armament si mai ales de la parteneri strategici ai NATO ( o organizație a pulii mele ) si anume : Arabia saudita cumpara armament de la americani , britanici si spanioli ; Emiratele arabe unite primesc armament tot de la americani cat si de la italieni ; turcii la fel de la americani , italieni si spanioli . Totul pentru a întreține conflicte sau a isca conflicte armate majore in Orientul mijlociu ( cum au fost cele din Irak , Egipt , Libia , Siria s.a.m.d vor urma). Iar adevaratii investitori ai armamentului, producători cat si contractorii se afla in funcțiile înalte a tarilor respective deoarece cat ii costa pe ei sa producă ( cand banii vin din bugetul statului iar amuciricanii stau confortabil pe primul loc in ceea ce privește absorbția fondurilor bugetare pentru armata si anume in jur de 600 miliarde de dolari .




   Fara nici o discuție , cei care sunt prosti de-a binelea si nu vor sa priceapa niciodată  de ce , cică , o singura putere in lume exista si anume SUA ( pot fi denumite si state usor anecdote) cu ei in rolul principal daca nu , de jandarmul lumii si de asemenea de năzdrăvanul lumii care la o adica ( mulți se pisa pe ei la propriu ) ca doar numai fraierii si tampitii au rămas cei care mai cred in spusele, in vorbele amuciricanilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu