marți, 16 august 2016

Teorii ale conspirației

 E la îndemâna multora ( la ales celor care vor sa ascunde adevarul) spunând ca este o simpla teorie a conspiraționiștilor de parca ei caută sa scoate la iveală minciuni sau povesti de domeniul science fiction si in niciun caz realitatea si adevarul sau adevăratul scop si mai ales la modul cum s-au întâmplat multe evenimente de-a lungul timpului . Lăsam acele teorii cu ființe superioare noua , cu Extratereștrii si mituri sau legende urbane care caută se sperie copii mici de doi ani si ne rezumam la evenimente care chiar s-au întâmplat cu adevărat dar altfel sunt cunoscute majoritatea oamenilor si toate vor sa acoperă cu nor de mister ceea ce s-a întâmplat . Începem cu protocoale cică înțelepților Sionului cu niște scrieri secrete la începutul secolului XX , de unde evreimea ( jidanii mai bine spus) ar dori sa deține si sa domina lumea ( trecând un secol de atunci , astăzi avem așa ) : banca mondiala ,  fondul monetar internațional , marile corporații media , industriale si financiare toate aparțin jidanilor ), deci dintr-o simpla teorie s-a dovedit ca jidanii chiar au reușit sa pune mâna pe lumea si sa conducă omenirea dupa poftele lor ( mai sunt numiți ca si Illuminatii , noua ordine mondiala sau grupurile de interese meschine ca familiile Rockefeller, rothschild ).


Totul a început dupa așa zisa revoluție rusa din 1905 , cand imperiul rus trebuie sa facă parte si sa fie destrămat sau sa aparține in mare parte dupa aceea jidanilor si crearea URSS... de asemenea principalul scop al jidanilor a fost crearea unor conflicte globale si care denumire si in ziua de astăzi ( razboaiele mondiale )... in primul razboi au mai fost năucite si alte imperii : imperiul turc , imperiul austro-ungar si cel german . In prima instanța s-a crezut ca au si reușit dar cum imperiul german a renăscut ( naționalismul german sau așa zis , nazismul ... mulți arată cu degetul ca el ar fi fost satana in frunte cu Hitler) a fost nevoie si de al doilea razboi mondial ( tot fiind creatia jidanilor ) si observam ca din aliații jidanilor , URSS si imperiul japonez sau Japonia , s-au transformat peste noapte in inamici dar tot jidanii in ultima faza au reușit sa nauceasca pe nemți pe final atragând din nou URSS-ul de partea lor ... nici bine nu s-a terminat al doilea razboi mondial ca a început o alta găselnița a jidanilor si anume Războiul rece cu URSS ( din aliat din nou dușman ) ca apoi sa asistam la alte numeroase conflicte unde zdrentele masculine jidaneasca erau autorii ( si avem războiul din Vietnam , intervenții sau operațiuni tot mai secrete ale CIA in America latina , ca apoi in Orientul mijlociu ca sa cucerească si sa decimeasca si sa cucerească popoarele pentru a le poate fura dupa aceea resursele naturale ca țițeiul , cum au făcut de asemenea in Africa cu un secol in urma dupa aur si cum o mai fac si la ora actuala ). Așa au reușit sa inventeze virusul SIDA , dar popoarele sărace africane mureau de foame in niciun un caz din cauza unor infectii supranumite sau cu un brand care se vinde si astăzi si anume SIDA.


 O alta mare escrocherie este cea cu holocaustul in care s-au supt si s-a creat o industrie de miliarde de dolari ( ca si cu apa îmbuteliată ) iar jidanii fiind principalii beneficiari ... dupa ce au creat războaie , practic au ucis sute de milioane de oameni acuma arunca vina pe morți ca cică ei ar fi fost principalii vinovați ca zdrentelor masculine însetate de sânge n-a contat pe cine trebuie sa omoară sau mai ales câți ca sa-si atingă scopurile si la final sa le iasă planul pus in practica ( si da , le-a ieșit aproape perfect cu anumite retusuri mai ales daca nimeni nu ar fi pus la îndoiala tot ce s-a întâmplat in trecut, in istorie, si nu in cea scrisă de bulangii , de zdrentele jidane si cea care a rămas prin fapte si întâmplări reale ca si soarele sau luna de pe cer. Da , luna aia pe care doar jidanii presupun ca omul a pus piciorul ( a alta mega manipulare ca sa atragă simpatie si sa scoate sume uriașa de bani de pe urma industriei filmului ... si nu ca asta ar fi marea problema , dar au început jidanii , evident cu ajutorul si principal pilon in numele amuciricanilor sa stăpânească spațiul si nu cel cosmic , deoarece forțele omului nu are atata putere , de fapt nimeni nu are putere sa cucerească  un spațiu infinit si vid ( dar nu-i așa ca e ceva frumos ca si cu zmeii cand sunt răpuși de un năzdrăvan sau cu David cum l-a răpus pe Goliat ... cumva prind aceste Legende, mituri la publicul naiv si imens) . Dar adevarul scop e ca sa aiba control asupra spațiului aerian ... daca nu sa încalce si spații , teritorii străine amplasate sateliți si antene electromagnetice ( pentru s-a dat lupta in ultimele decenii ) ca scopul lor final , al jidanilor , sa deține informații si de asemenea sa dezinformeze populații întregi cu minciuni gogonate .


 Asta nu trebuie sa afli de la forte divine sau sunt unii dintre jidani care o spun pe fata care e telul lor ... dar , la fel putem afla doar privind in jurul nostru , dar cum mulți nici nu stiu cum am ajuns aici si mai ales care e menirea noastră . De aceea , pe final am lăsat doua mari Invenții umane si doua mari instrumente care țin omenirea sub sclavie, sub supunere si anume creștinismul cat si teoria creaționistă ( care ne spune întâi ca trebuie sa fim liberi ca apoi , nu e bine daca cineva nu ne veghează sau nu ne dictează ce sa facem , ca sa avem mare grija ... oare unde ne-a adus). Iar cealaltă , cea mai hidoasa dintre ele ca omul se trage dintr-o subspecie de maimuța ( adica , sa fim reduși sau înapoiati iar doar câțiva dintre noi au supraevaluat de aceea ne conduc ei , care care susțin teoria evoluționistă ca la final scopul fiind același , subjugarea altor semeni  ) ca noi încă mergem in patru labe si țopăim va sa zică . Tu , încă nu ai evoluat de la stadiul de maimuța , stai jos ai nota patru ... asta vrem sa credem sau așa vrem sa trăim , intr-o lume plină de imbecili si de cei care nu minciunile lor vor sa ne deține ca si cum am fi niște obiecte sau unelte , mai grav de atat sa nu avem putere de a gândi si de a fi simple specie de om denumite dar in realitate niște plante vegetale sau produse vegetale care o adica putem fi mâncați si sa dispărem unul câte unul ca specie numita om ( in adevăratul sens) si sa devenim ca unele zdrente masculine ordinare si penale in prima instanța. Ca apoi sa se aleagă doar praful de noi si sa rămânem in schelete sifolizate ca presupuși dinozauri ( cu timpul sa fim admirați de specimene evoluate din om)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu