luni, 1 august 2016

Biserica catolica si rolul ei

 Mi-a atras atentia o stire cica biserica catolica a fost invinsa printr-un decret public (in Italia) de unde permite homosexualilor ( cuplurilor de acelasi sex sa faca "cununie", caci nu poate fie vorba de asa ceva). La urma urmei o noua lovitura propagandista cea promovota de acele specimene fara gram de minte si sa atraga atentia ca catolicii sunt mai toleranti decat ortodocsii... de fapt realitatea e cu totul alta. Chiar daca s-ar parea ca biserica catolica ar fi mai "umila" si "intelegatoare" in ceea ce ii priveste pe acele zdrente masculine ( bulangii si poponari) > adevarul e ca se fac presiuni asupra unora si altora , mai mult trendul asta e promovat atat de mass-media cat si felul cum ne imbracam sau cum se imbraca multi in ziua de astazi ( articole cu accesorii cu tot felul de nuante mai deschise...de parca toti ar fi niste pizde sau zdrente masculine).


 De aici porneste si atitudinea si modul de a privi lucrurile asa cum sunt ... nu poti fi tolerant cu tot felul de lucruri iesite din comun ( nu te poti imbraca la fel ca o femeie sau o femeie sa se imbrace ca un barbat). Cum de altfel comportamentul trebuie sa fie diferit si sa se ia in considerare sexul ... daca esti barbat si ai de-a face cu o femeie intr-o relatie strict profesionala ( la un loc de munca sau intr-o afacere) nu poti intra cu ea intr-o competitie acerba ca dai dovada doar ca esti mai slab ca ea sau asa zisa lupta dintre sexe care duce doar la anormal ( societatea in general produce bulangii si poponari iar femeile sunt nevoite sa lupta cu umar la umar cu barbatii> clar ca ala nu poate fi numit barbat daca isi masoara fortele cu o femeie). De asemenea si viceversa ... o femeie nu poate sau nu ar trebuie sa intra intr-o competitie cu un barbat . Rolul ei e acela de a procrea si aduce alte vieti pe lume...si nu acela de a fi tratate ca niste sclave sexuale sau maltrate, supuse unor tratamente rele, batjocorite ( cum de altfel putem observa si in cazul celor distrusi..care evit femeile si si-o trag intre ei ).


  Pana nu vom stopa fenomenul care tinde sa se extinde si daca ne gandim ca totul a pornit de la libertinaj ( ca pe vremuri societatea nu permitea , oamenii in general aveau principii morale si nu cadeau asa usor pe capete ca acuma)... nu puteau botul la asa zisa libertate de a face ce vrei atata timp cand nu te vede nimeni ( ca doar frica de D-zeu pe cine ii mai sperie in ziua de astazi, numai pe batrani si pe acei tineri care nu au scapat ca din lesa iar acuma ca sunt liberi isi fac de cap)... devine limpede ca apa ca propagandistii lgbt nu se vor opri ( tinerii sunt predispusi si mai toleranti ca oricand ) pana nu vor transforma oamenii de altadata in niste lichele, zdrente masculine si papusi gonflabile. Cat timp biserica ortodocsa sta in picioare si nu se clatina, pana bratanii sau cei de varsta a doua pe care nu-i poti prosti cu nimic sau defel mai ales in problema acceptarii anormalului in societate care deja se clatina daca nu chiar a decazut din punct de vedera moral mai exista sanse ca in viitorul apropiat sa-i tinem la distanta ( sa-i prigonim)....caci, viitorul indepartat se anunta sumbru pentru oameni >mai ales pentru oamenii care nu vor ceda nicioadata moral si vor imbratisa in continuare doar valori morale . Aceia vor fi supusi sau omorati ca si cei din perioada Inchizitiei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu